web
statistics

Har du funderat men vågar inte kolla här --->

 
 
Till alla som har funderat eller funderar ska jag hjälpa och föklara skillnad mellan en Traditionell marknadsföring och Nätverksmarknadsföring 
Som bilden visar vänstra sidan är en Traditionell marknadsföring tex ICA. De behöver ha kunder för att sälja sina produkter. För att nå sina kunder måste de göra R E K L A M. Hur gör dem det ? Jo det gör de va Radio, TV, Tidning och Sociala Medier mm. Allt detta kostar så klart.  Den biligaste är 200.000 kr för 15 sekunder reklam, det kan också kosta mer om det är någon mach eller konser. På så sätt tjänar Radio, Tv, Tidning massvis med pengar men folk som jobbar där har en vanlig lön.
 
Nätverksmarknadsföring är samma sak att de har produkter som de också vill sälja till sina kunder. Hur når de till sina kunder ? Ja istället att betala massa pengar till Radio, Tv o Tidning då tar de folk som vill göra reklam själva istället genom att rekomendera produkter/tjänster så kallade mun mot mun metoden.
Det är så det kommer så mycket pengar när ni ser en MLM-are som jobbar med sitt nätverk dvs. sitt team med sina produkter och tjänster. I praktiken betyder att de 200.000 kr eller mer, istället att de betalas till Radio Tv eller Tidning betals de till en Johan, Matilda och Kalle. Det finns ingen pyramid i detta att den som sitter på topp tjänar mest, för det är ingen som gör det utan jo mer man rekomenderar produkter hjälper företaget att växa bli en levande radio och tv reklam dessto mer man tjänar. Det är därför vissa tjänar miljoner men visa tjänar inget för det är  just det att hur mycket man jobbar så mycket man tjänar och det bästa är att det finns ingen tak!
 
Blir ni presenterade ett nätverkmarknadsföring kolla på för det kan vara något som passar er så att ni tjänar riktigt bra med pengar, skaffar passivt inkomst och till slut ha möljighet att sluta jobba på sitt gamla jobb.
Precis så har jag börjat blev presenterat, börjat smått som hobby och jag älskade det mer och mer och till slut blev det så att jag inte behöver komma tillbaka till mitt jobb nice :-)
 

.... lämna gärna komentar och vad du tycker, jag läser varje komentar och älskar läsa vad ni tycker, tills nästa inlägg kom ihåg att det är DU som bestämmer & väljer din egen FRAMTID  :-)
 
 
 
web
statistics