web
statistics

Rätta sättet att presentera sin online business (många som gör fel)

 

 

Sluta försöka övertyga människor om din nya online business

 

De flesta människor som försöker bygga sin nya online business tror att det handlar om att övertyga människor av produkten, kompensations plan, eller grundare. De studerar och studera för att lära sig varje detalj i alla dessa aspekter av deras nya business eller företag och beväpnade med denna kunskap de går ut i världen. Här är den hårda verkligheten, folk knappt bryr sig om sånt. De bryr sig och vill veta om de kan göra det,  inte hur stort är företaget eller vad det är för företag, produkt eller tjänst. 

Amway byggt en 9 miljarder dollar per år företag av tvål, men Rich Devos alltid sagt att de sålde HOPE inte SOAP. Det har varit miljard dollar juice företag där ingen i deras rätt sinne någonsin skulle köpa apelsinjuice av värdre av 250 dollar i månaden, men de trodde att de kunde göra en inkomst och då är bara att göra det.

 

Studera inte komp.planen tills du inte har skrivit 6 människor i din nya online business 

Jag har funnit att det är något magiskt med inskrivning av 6 personer i ditt hemma företag. Det låser upp oftast något om kompensationsplanen och det verkar att det finns 95% chans att personen kommer att sticka ut på lång sikt (vilket är vad som krävs för att lyckas i alla fall). Alltför ofta har jag sett människor tillbringar mer tid på att försöka förstå deras ersättningsplan än de försöker expandera. Varför bry sig att lära sig något om du aldrig kommer att få något av den kunskapen? Att veta för mycket om din nya online business kommer att få ditt team tänka att de måste veta allt och de kommer att se din nya businessen som något som kommer att ta dem för mycket tid som de inte har.

 

De flesta professionella talare är värdelösa på online busines

De flesta professionella talare används för att sälja. De används för att förklara för en publik varför något bör köpas och övertyga dem om att den produkt de ska köpa är värt det. Fokus bör ligga på hur någon kan bygga din nya online business, inte på hur stor produkt eller komp.planen är.

 

 

 Så, vad är rekommendationen?

Försök inte att lära dig allt, istället fokus på användningen av tredjepartsverktyg och att vem som helst kan använda dem. Fokus på vilket lag han kommer att vara en del av. Fokus på att presentera det om du kan göra det, kan de också, jämfört med att försöka vara en professionell talare. Sedan, är det bara att gå ut och göra det. Du måste förstå också att man kan och kommer misslyckas och veta att din första eller förmodligen din sista presentationen kommer inte att vara perfekt, men det behöver inte vara, syftet är bara att förmedla till publiken att du gör något som de också kan göra själva.

 

 

 

Om du gillar det här inlägget, vänligen gör mig en tjänst och dela med andra och kommentera nedan.

Hur att bryta rädsla & ringa folk för att prata om hemma business

 

Jobba hemifrån med din business Project  1

Även om det är populärt att säga att inte kontakta dina vänner och familj, kommer jag att ge dig en anledning att göra just detta. Först av allt, bara så ni vet, om du är rädd för att kontakta dem betyder det bara ett av två saker, antingen du utbildades fel, eller om du inte verkligen tror på vad du har att erbjuda i ditt hemma business. Hursomhelst, fixa det och komm över det.

Gör din lista. Gör din lista över personer som du vet, som gillar att delta i evenemang, som gillar att läsa, som har drabbats av ekonomin eller som kanske vill tjäna mer pengar. Då vill jag att du pekar ut de 20 mest negativa människor på listan. De personer som du vet att tänker allt inklusive VARJE hemma business verksamhet är en bluff. De människor som du vet, utan en skugga av ett tvivel, kommer att berätta Aldrig i livet! Sedan ring dem först. Ha kul med det. Här är skriptet att använda:

Hej Negativ Kalle (infoga deras namn här), lyssna, jag har inte mycket tid, men jag vill bara fråga om du skulle vara intresserad av ett sidoprojekt som inte stör med vad du är gör för närvarande?

Om de svarar med följande: "Nej", "Nej tack", "Är det någon plan" eller något i den stilen, Säg "Cool, tack, jag ville bara se till att det inte var något för dig, OK, jag måste gå! Vi hörs senare "och avsluta samtal.

Om de svarar, "Vad är det", "Kanske" eller något liknande "Ja", säger så här:

"Ja, jag vill vara mycket tydlig och säga att detta är förmodligen inte något för dig och du kommer inte vara intresserad men det är ett nätverk marknadsföring företag som jag bygger som en hemma business företag och om du har ett intresse, kan jag skicka dig en video om verksamheten som du kan checka ut. Om du har ett intresse, som uppriktigt sagt skulle överraska mig, kan vi prata vidare "

Om de sedan svara med "Låter som en av de Amway saker", "Är det en pyramid",

"Är Bernie Madoff som kör den från fängelset", sedan skratt (låt dem höra dig skrocka) och svara med "Cool, tack, bara se till att det inte var något för dig, OK, jag måste gå! Vi hörs senare "och avsluta samtal.

 

Varför i helsike säger jag att du gör detta för din hemma business?

 

Eftersom du kommer att se att det är inte så illa. Om du kan ha kul med att kontakta de värsta skeptikerna du känner, kanske det kommer att bryta din rädsla och din alldeles seriös inställning när du pratar med andra om din hemma business. Förresten, för varje person som jag någonsin har haft i mitt team och fick göra detta, har personen sponsrad minst en person från denna övning.🙂

 

Letar du efter en mentor, maila mig på m-worhome.hotmail.com

Om du gillar det här inlägget, vänligen snabbt göra mig en tjänst och dela med andra och kommentera nedan.

web
statistics