web
statistics

Tips på att vidareutveckla ditt nätverk

 

 

Ett av de bästa sätten att få kontakt med nya människor är att utnyttja och vidareutveckla ditt nätverk. 

 Tänk efter. Alla människor du känner, det behöver inte bara vara din familj och närmaste vänner, är tipsare och kontakter. I tvättstugan, personalmatsalen och dagis, medan du väntar på bussen, ja överallt träffar du människor som kan vara nyckeln till din online business. Se till att alla dina vänner och bekanta vet vad du gör - och inte minst vad du vill göra. Berätta därför lite om vad du jobbar med för alla du känner, utan att bli tjatig och långrandig. För just när du blir framgångsrik kommer inte dina vänner vara sura på dig att du aldrig har sagt vad du jobbar med, utan du har informerat de och dem som är intresserade och kommer de vara en del av din team de andra får titta på.

Alla nya personer du träffar kan du göra så att du lär känna de lite bättre, lyssna på deras behov, önskningar eller mål som de har. På det sättet kommer du lättare kunna veta hur du kan presentera din produkt eller tjänst och att kunna tillfredsställa deras behov eller hjälpa de att uppfylla sina önskningar eller mål. På samma sätt kommer de betydligt lättare att lita på dig eftersom de har hunnit lära känna dig också och då är de säkra du är inte där bara för att sälja något utan att verkligen hjälpa de och ta hand om de genom deras resan till ett framgångsrikt liv.

 

 Tycker du att ditt nätverk är för litet? Träffa mer folk och arbeta upp din sociala förmåga!

 

1. Gå med i föreningar och delta i deras aktiviteter, knyta nya kontakter.

 2. Använda lunch eller fika i stan till att hålla relationen med gamla vänner och bekanta vid liv.

 3. Engagera dig i ditt företags interna personalaktiviteter.

 4. Gå kvällskurser - vidareutveckla dina hobbyer.

 5. Viktigt att gå på alla event som företaget organiserar, seminarier, kurser är värdefulla mötesplatser med branschkollegor.

 6. Be dina vänner att lyssna i sina nätverk för din räkning, de kan alltid tipsa någon bra person som kanske kommer bli en stjärna i ditt team.

 

 

Gillar du inlägget då kan du dela den vidare, lämna komentar eller skicka mejl.
 
PS. Känner du att du behöver mer hjälp eller svar på då du kan även passa på kika på mina andra videos helt gratis ---> https://www.youtube.com/channel/UCPsE7Ujhal8vGu_U1sbhsZw

 

 

  

Marko Popovic

 globalmwork

 m-workhome@hotmail.com  

 Em Markoni

   Marko Markoni

 MarkoniEm

 

 
 
 
web
statistics