web
statistics

7 Tips för Nätverksmarknadsförings Framgång

 
Du (som inte är med i någon) har förmodligen en bild i huvudet vad nätverksmarknadsföring (även känd som direktförsäljning eller multilevel marknadsföring) handlar om. Hemmafruar som köper och säljer Tupperware eller duktiga säljare som försöker övertyga hur lätt du kan bli en miljonär om bara du och dina vänner och deras vänner och så vidare skulle köpa och sälja produkter med honom.
 
Båda dessa bilder kan inte vara långt ifrån verklighetenen inom nätverksmarknadsföring branchen. Det är varken en hobby eller en bli-rik-över-en-natt-systemet utan en möjlighet för dig att tjäna pengar och att köra din egen del- eller heltids verksamhet/online business.
 
Välj smart. Det finns sex viktiga element som du bör kolla efter när du blir presenterat en affärsmöjlighet.
 
1.  Stabilitet Hur gammal är företaget?
 
 
2.  Är produkter eller tjänster något som konsumenterna kommer att använda och ha behov av.
 
3.  Betalningsplan  
Hur bra beltalningsplan de har, vad och hur mycket får du för varje såld produkt/tjänst. Hur mycket tjänar du för varje registrerad ny medlem. Finns det någon återkommande inkomst och i så fall hur mycket man tjänar där? Finns det några bonusar i så fall vilka och vad behövers man göra att uppnå de?
 
4.  Integriteten i förhållande till bolaget och bolagsledningen
Viktigt att företaget visar grundaren att du vet vem det är och varför inte lära känna honom eller henne om det finns möjligheten till det. Känna till grundarens erfarenhet i nätverket marknadsförings industrin, och deras bakgrund. Om de har varit framgångsrika i andra företag i branschen? Har de ett gott rykte?
 
5.  Momentum och timing 
Vart företaget befinner sig idag, hur det ser ut, växer de eller har de fastnad på samma nivå rätt länge.
 
6.  Support, utbildning och affärssystem
Du kan ha ett stort företag med utmärkt ledning, produkter som gör skillnad, en betalningsplan som är unik rättvist och mycket generös, flyt och stabilitet, men om du inte har ett system som fungerar, allt detta hjälper inte mycket för att förr eller senare kommer det krascha eller stå stilla och då är du fast. De flesta företag har ett fungerande träningssystem som de använder.
 
För att lyckas måste du vara villig att lyssna och lära från mentorer. Sättet denna industri är strukturerad och byggd är för att hjälpa dig att lyckas, så de är villiga att lära dig systemet. Oavsett hur din mentor gjorde för att bli framgångsrik, man måste vara beredd att lyssna, lära och följa fungerade system.
 
Ta hand om nya medlemar
Det folk ofta gör fel är att de inte ägnar mycket tid med sina nya medlemar. Du bör vara beredd att tillbringa minst 30 dagar att hjälpa en ny person komma in i branschen - att utbilda dem, stödja dem och hålla de i hand tills de känner sig säkra på att kunna gå ut på egen hand. Du måste verkligen fråga dig själv, är du villig att göra det? Kan du göra det? Detta är verkligen en långsiktigt relationsbyggande . Det handlar inte om att få in människor i businessen bara. Det handlar om att arbeta med dessa människor och hjälpa dem att utveckla relationer och lära sig systemet. 
 
Sluta inte ditt vanliga jobb ännu
 Lämna aldrig heltidstjänst om du inte är helt säker på att de intäkter som kommer in från din online business kommer att vara där. Kontrollera att du har varit med i företaget en viss tid och att du vet att det är ett stabilt företag och inkomsten du tjänar är lika med eller högre än inkomsten du tjänar från ditt jobb innan du avslutar .
 
 

Jag hoppas att detta hjälper dig i din strävan efter den bästa online business! 

Om du finner värde i den här bloggen och gillar den, kan du gärna dela vidare, kommetnera eller skicka mejl om du har någon fråga eller fundering. m-workhome@hotmail.com

PS: Vill du ha flera tips kan du titta på https://youtu.be/ujU96gu8YpU eller titta på mina andra videos på min YouTube kanal.

 

4 tips framgång genom nätverksmarknadsföring

 
 
 
 
Vad innebär nätverksmarknadsföring? Tyvärr är det så att folk med mycket negativitet ser på nätverksmarknadsföring eller MLM (multi level marketing). Nätverksmarknadsföring innebär att man skaffar dvs.visar möljighet till att kunna bygga ett team och skaffa en extra inkomst, till kunder, folk man känner, kollegor, från sitt och andras nätverk det kallas även MLM. 
 
Det som lockade mig till denna typ av affärsmodell var möjligheten att arbeta när man vill, var man vill och med vem man vill. Dessutom möjligheten att kunna få betalt resten av livet för att man en gång har byggt upp ett nätverk och även om man kanske inte jobbar lika mycket som i början fortfarande får betald. Vilket är inte fallet med vanliga jobb utan den dagen man slutar på ett jobb slutar även lönen samma dag (du förstår vad jag menar).
 

Frågan som oftast kommer upp är vad skiljer nätverksföretagande från andra typer av företagande?

Som jag skrev innan det skiljer sig en del när det gäller ett vanligt jobb, man har en chef som säger vad ditt jobb är och tydligt förklarar vad som förväntas av dig.

I MLM världen är du din egen chef och bygger du en riktigt stort och seriös team då bygger du automatisk en passiv inkomst, att få betalt hela livet för en sak som du gjort en gång. 

Med nätverksmarknadsföring finns många positiva saker. Ett exempel är att du får en mentor gratis som redan gjort hela resan och har erfarenhet av det du ska göra och därför vet vad han eller hon pratar om. Ett stort plus är också att du är omgiven av positiva människor som har samma mål som samarbetar, hjälper och stöttar varandra fram.  

 

Vilka nackdelar finns tänker du ?


Det har främst med inställningen att göra, vad en person vet om nätverksmarknadsföring hur mycket positivt och negativt har han/hon hört och hur mycket de väljer att tro på. Där behöver inte finnas något negativt om man har rätt inställning från början men visst det finns en del fördomar bland folk som inte vet så mycket om nätverksföretag. En del oftast tror felaktigt att det är en form av pyramidspel och att de som var först tjänar mest, vilket är inte sant så klart.

 

Du undrar nu hur blir man framgångsrik som nätverksföretagare?


Genom att lära av dem som gjort det, genom att lära av andras och sina egna misstag, genom att våga, genom att inte påverkas av andras negativitet och fördomar, blir man framgångsrik.

Man behöver också undvika den vanliga fällan att man i början tror att man kan allt, eller ska prata med sina vänner först, istället för att  ta hjälp av sin mentor, som brukar kallas up-line. 

I alla fall fratiden ser ljus ut för att denna typ av företagande kommer att öka i framtiden. Redan idag kan man se att den ökar hela tiden och kallas för ”folkets franchise”. Det kräver inga förkunskaper, det finns inga genvägar alla börjar på nivå 1 och du kan vara igång på 5 minuter och samtidigt kan du tjäna mer pengar än en toppchef i något av de största bolagen i världen om du är framåt, driven och uthållig.

 

7 tips på hur man blir framgångsrik inom nätverksmarknadsföring

1. Rekommendera hellre, produkten, tjänsten eller hela businessen än att sälja.

2. Viktigt att lyssna på kundens behov. 

3. Prata nyttan, lös behoven eller problemet.

4. Lova inte mer än du kan hålla eller mer än du vet, lova inte att ni är billigast eller att ni har bästa produkten.

5.  Fokusera på dem som vill lyssna, tvinga inte folk som inte är intresserade eller skeptiska

6. Det kan vara fler som intresserade be om referenser och säg att du även vill hjälpa de.

7. Viktig att du själv är en nöjd kund av det du säljer och representerar.

 

Jag hoppas att detta hjälper dig i din strävan efter den bästa online business! 

Om du finner värde i den här bloggen och gillar den, kan du gärna dela vidare, kommetnera eller skicka mejl om du har någon fråga eller fundering.

PS: Om din Upline inte har en steg-för-steg plan för framgång, då kan kontakta mig via mejla ( m-workhome@hotmail.comså kan jag skicka videos som kommer hjälpa dig mycket!

 

Hur väljer man en bra MLM business?

 
Detta är en mycket viktig men ofta missförstådda ämne. De flesta väljer vad de tycker själva är den bästa online business och oftast väljer de fel av någon anledning. I den här bloggen kommer jag att dela vad ska man titta efter när man vöjer en online business så att du ska kunna välja rätt.
 

Är det en MLM produkt?

Även, om du har en riktigt fantastisk produkt så kommer den inte att säljas av sig självt. Marknaden  är fylld med MLM-företag som har enorma produkter. Det finns horder av människor som har varit i företag med bra produkter som fortfarande inte lyckats.

Är det kompensationsplanen ?

Jag tror det är viktigt lika mycket, om inte mer än MLM produkt men du kan inte ha en fantastisk ersättning plan utan en bra MLM produkt. En bra kompensationsplan kommer att locka ledare, som kommer att driva företagets tillväxt, men det är inte den viktigaste faktorn.

Är det grundarna?

Detta är avgörande. Det finns ingen mening med att slösa någon tid med ett företag som inte har etiska och starka och erfarena  grundare. Du kan ha bra och giriga eller dåliga grundare som kommer förstöra en hel del.

 

 Vilka är de största faktorerna när du ska föröka välja rätt MLM företag att jobba med?

Anledningen till att så många människor har misslyckats är inte på grund av en dålig produkt eller ersättningsplan utan de saknade stöd, ledarskap och utbildning men även bra ledarskap. När jag började med företaget jag är med nu lovade jag mig själv att jag ska lära mig och utbilda mig ordetnligt så att inte misslyckas.

Jag tog på mig att lära mig allt som finns att veta om marknad, ledarskap, prospektering och rekrytering. När du tittar på ett hemmakontor för att avgöra om det är en bra passform, måste du titta på ledarna och utbildning. Här är några exempel på frågor som du bör ställa innan du bestämmer dig.

 

1. Finns det någon coaching/utbildning för dem som är helt nya i företaget?

Anledningen till att detta är viktigt är att det är viktigt för dig att få en kontroll i dina händer de första 90 dagarna av att vara i verksamheten så att du kan ha en hög tillits nivå och kan dela den historien sedan med andra. De första dagarna i ett företag är de viktigaste, så att även du ska kunna veta att lära dina nya på rätt sätt.

2. Finns det återanvändbara resurser och verktyg?

När du börjar då kan du inte veta allt om företaget, då ska du inte börja med att göra presentationer själv. Därför är det bra om den finns på nätet och eventuellt även offline resurser som du kan använda för att göra grovjobbet åt dig.

3. Finns det några ledare för trepartssamtal?

Utgående är inte alltid lätt för den helt nya personen. Låt en erfaren veteran hjälpa dig med detta. Om du har en ledare som är alltför stora för att tillbringa tid med dig på telefonen för att hjälpa dig att bygga hans eller hennes verksamhet, hitta en annan ledare.

4. Lär de sig att generera fler leads?

Brist på ledarskapet har krossat många bra nätverkare.

5. Hur sträng är företaget på marknadsföring genom att använda Internet?

Tro det eller ej, även idag, finns det fortfarande några företag som inte tillåter deras representanter att nämna namnet på företaget eller produkten på Internet (inklusive Facebook). Jag kan inte tänka mig att vara i ett företag som kan begränsa mig att tala om vad jag jobbar med på nätet och i sociala medier.

 

 

Jag hoppas att detta hjälper dig i din strävan efter den bästa online business! Alla förtjänar att ha ett företag som de älskar och trivs med!

Om du finner värde i den här bloggen och gillar den kan du gärna dela vidar, kommetnera eller skicka mejl om du har någon fråga eller fundering.

PS: Om din Upline inte har en steg-för-steg plan för framgång, då kan kontakta mig via mejla ( m-workhome@hotmail.com)så kan jag skicka videos som kommer hjälpa dig mycket!

 

Hur blir man bättre rekryterare?

Det jag ser oftast är folk som belastar sina hjärnor med att plugga mycket på vad de ska säga hur de ska säga när de ska rekrytera dvs. visa sin presentation av produkten eller tjänsten. Man kan göra enkelt för sig själv och lära sig frågor istället,  syftet med de frågor är att få personen i fråga att själv fatta beslut och skriva in sig istället att man ska få den eller guida den till beslutet. Hela grejen är att man ska dra perosnen till sig men hjälp av frågor dock inte att pusha iväg genom att prata om massa fakta om företaget eller produkten eller massa annat som är minde viktig just då. 
Här kan du titta på videon som kan hjäpa dig hur du blir bättre rekryterare. 
 
 
Gillar du videon kan du dela den vidare, lämna komentar eller skicka mejl.
 
PS. Känner du att du behöver mer hjälp eller svar på då du kan även passa på kika på mina andra videos helt gratis ---> https://www.youtube.com/channel/UCPsE7Ujhal8vGu_U1sbhsZw
 
web
statistics