web
statistics

Lär känna, guida och ta hand om nya medlemmar business

Det största misstag man gör är att man inte tar hand om sina nya registrerade medlemmar, utan man bara rekryterar och har inte tid till att lära känna sitt team och inte lära de businessen. Här kan du titta på videon hur du kan på bästa sättet göra för att ha det bästa teamet och hur du gör rätt från början.
 
 
 
Gillar du videon finner du värde i den dela gärna vidare, kommentera, skicka om du har någon fråga?

4 tips när du pratar med MLM Leads

 
På senare tid har jag gjort en hel del coaching för mitt team om hur man kan tjäna pengar i den här branschen, rekommendation och prospektering. Det finns flera saker som är gemensamma för representanter som kämpar för att få framgång i denna bransch och hur de pratar med MLM ledare och nya medlemar som man prospektar. I den här bloggen delar jag 4 tips som kommer i hög grad påverka dina resultat.
 

1. Se hur du lämnar ett röstmeddelande för din MLM Leads

Målet med ett röstmeddelande är inte att sponsra dem, tanken är helt enkelt att få dem att ringa tillbaka. Det spelar ingen roll hur många MLM leads du får varje dag, om du inte förstår detta grundläggande koncept, resultaten kommer inte vara så som du har tänkt dig från början.

Här föreslås några godtagbara röstmeddelanden som du kan lämna:

- Jag vill bara ringa ett kort samtal för jag har en snabb fråga till dig

- Vill kolla om du fortfarande i fastighetsbranschen

- eller något annat alternativ som inte låter som ett säljsamtal

 

2. De har aldrig pengar

Jag borde inleda det och säga att dina MLM leads kommer ha sina ursäkter och en av de kommer vara att de inte har extra pengar. De talar inte saning för dig och vill bli av med dig när de berätta att de inte har pengar. Det innebär att din prospektering får dem att ta ett beslut om de har en extra klump pengar att kasta mot vinden, och det kommer de inte ha. Du måste få dem att fokusera på fördelarna med vad ditt företag kan hjälpa dem med. Som ett nätverk marknadsförare, vi är problemlösare, inte säljare. Få dem att berätta deras önskemål, behov och problem och då är det mycket lättare för de att dem hittar pengar och investerar i sin egen business och framtid.

 

3. 99% av arbetet är klart redan vid inbjudan när du pratar med din MLM Leads

Varför är det möjligt att driva ett hemma företag? Vad vinner de på genom att titta på din presentation eller delta ditt evenemang? Om du inte kan svara på dessa frågor till alla nya leads du pratar med, då måste du bli bättre på dina inbjudningar. Undrar du varför de inte ringer tillbaka efter att du uppmanade dem att titta på en presentation? Det beror på att du inte gjort det arbete som krävs att göra innan.

 

4. Följa Upp din nya MLM  är nyckeln till framgång

Detta gäller särskilt för Internet MLM marknadsförare. I forna dagar (2008-2009) du behovde knappt ens ringa tillbaka den nye medlem och de registrerade sig ändå. Marknadsförare som är ärliga vet dessa dagar är borta. Människor letar inte längre efter bara en möjlighet, de letar efter en möjlighet med en riktig människa bakom den som kommer att hjälpa och stödja dem. Om det är en sak din MLM leads är trött på då är det att behandlas som skräp från människor som aldrig ringer dem tillbaka eller når ut till dem. Du måste bevisa att du är en verklig person så fort som möjligt. Om någon väljer dig eller vara på din sida eller webbplats, följ upp dem snabbt så att de vet att du är annorlunda än de andra oseriösa marknadsförare. Om du klarar av att kalla dem inom 5 minuter, när de behöver dig, kommer du att lysa som guld i deras ögon!

 
Tack ska du ha du som läste denna inlägg, finner du värde i det jag skriver du kan gärna dela vidare gilla eller lämna komentar. Tills nästa gång kom ihåg att det är DU och ändast DU som bestämmer din framtid och hur ditt liv kommer se ut, jag bara hjälper till :-) 

 

 

Tips på hur man bygger ett team & online business utan sin upline

Har du en oerfaren upline eller att hon/han har presenterat en affärsmöjlighet för dig och "struntat" sedan i dig eller kanske inte hjälper så mycket som du skulle vilja? Tappa inte tron eller suget på att det inte går att bygga en seriös business och stort team utan uplinen. Vet du vad? Det går även om du inte har en bra upline dvs. sopnsor som kan guida dig genom resan. Det kanske inte blir direkt en dans på rosor men det går.
I videon nedan delar jag tips på hur man kan ändå bygga sin online business och ett team trots man inte har en bra eller erfaran upline, passa på titta. 
 
 
Gillar du videon finner du någon värde i den kan du dela den vidare, kommentera och även skicka frågor om du har :-)
Tack för att du tittade
Tills nästa gång ha det bra och kom ihåg att det är du som väljer och bästemmer din egen framtid!

Tips på hur man pratar/hanterar negativa prospekt & hur man får bättre resultat på sin online business

Skräm inte iväg folk med att pusha de för mycket så att de inte har andra val. I så fall tackar de NEJ till din business eller affärsmöjlighet. Det du kan göra är att ställa frågor istället och dra så mycket information så möjligt om VARFÖR det de har sätt är bara *skit* och att det inte kommer fungera för de.
I videon nedan delar jag tips på hur man ska göra för att få bättre resultat för sin online business och att kunna prata/hantera sådana personer som kanske i själva verket vill och kan börja men är av något slag skeptiska. Då kommer de frågor hjälpa dig att kunna hantera situationen och hjälpa personen i fråga att tänka om och kanske inse att det kan vara en möjlighet till att nå sina drömmar eller mål i livet.
 
 
 
Gillar du videon finner du värde i den dela gärna vidare, kommentera, skicka om du har någon fråga?
 
 
web
statistics