web
statistics

Vad innebär sökmotoroptimering? - Ann von Porat

 

 

Läs nedan om hur du förbättrar din sökmotoroptimering genom att byta länk med mig. En länkplats ökar din chans att synas och få fler kunder och besökare genom sökmotoroptimering.

Din ranking på Google förbättras när sidor med bra kvalité länkar till din hemsida. Med bra kvalité innebär många besökare eller trafik som min blogg tex med sina 90 000 besökare i veckan.

Vill du ha en högre rankning på google genom sökmotoroptimering? Då kan du byta länkar med mig och på så sätt rankas du högre på google. Du kommer även öka din trafik till din hemsida och blogg.

Tänk dig att du har en bank och behöver pengar för att investera i något annat. Alla människor som lägger pengar i din bank får ränta av dig. Du själv kommer dessutom kunna använda deras pengar till att investera i något större. Du ger dem liten ränta (länkkraft) och får tillbaka möjlighet att investera i något större (högre rankning på google). Detta genom att din sökmotoroptimering blir förstärkt. Google algoritm ändras hela tiden, men länkkraft är något de inte ändrar på. Tvärtom blir sökmotoroptimering mer och mer värdefullt ju fler sidor som länkar dig.

 

          veckomagasinet.com

 

         http://bloggsessan.se/         

 

                                                                         Texten skriven av bloggaren Ann von Porat  

 

 

 

Marko Popovic

 

globalmwork

m-workhome@hotmail.com

Marko P. Markoni

MarkoMarkoni

  MarkoniEm

 

                           

web
statistics