web
statistics

Tips på hur du lockar pengar till dig

 

Detta inlägg är inte någon fluffigt grej om hur man trollar fram pengar enbart med hjälp av ditt sinne, men ditt sinne har en bild om att du vill lära dig att locka pengar till dig. Det finns dock några saker du behöver göra såväl som kommer att förklaras i det här inlägget.

 

Att lära sig locka pengar är det någonting ond?

 "Spring för livet från den som säger att pengar är någonting ond."~ Ayn Rand

 

Här är verkligheten, pengar är bara ett förstoringsglas, de gör dig bara mer av någonting du redan är. Om någon är en idiot, kommer pengar att göra dem, ja, mer av en idiot ( har någon någonsin sett det eller vet vad jag pratar om?)

 Men vad händer om du är någon som faktiskt gillar att hjälpa människor? Ja, du har större tillgång till pengar eftersom du har lärt dig att locka pengar och det är en bra sak, det betyder att du kommer att kunna hjälpa fler människor och göra en större inverkan på denna planet, på sättet du önskar.

 

Varför förtjänar du att tjäna mer pengar?

 Många nätverks marknadsförare berättar att de måste tjäna pengar men de har ingen plan för vad man faktiskt gör med dem eller deras plan är en så låg vibration som de egentligen inte skapar någon verklig anledning till att de faktiskt förtjänar att tjäna pengar .

 Skapa planer på vad du ska göra med en massa pengar och du är så mycket mer sannolikt att orsaka en förändring. Var mycket försiktig vid denna tidpunkt att aldrig tvivla på att pengarna är på väg till dig, håll tro och vision och fortsätt använda kraftfulla vanor att acceptera pengar. Det är lätt att lära sig hur man kan locka pengar, svårare att lära sig att acceptera pengar, du acceptera pengar genom dina handlingar.

 

Olika steg om hur man locka till sig pengar

 

Dessa frågor kommer att hjälpa dig att förbereda dig för att locka pengar till dig:

 

1. Hur mycket mer kommer du ge i välgörenhet? Vilken typ av påverkan kan det göra? Hur skulle det kännas att gå in i din favorit välgörenhet och bli behandlad som en VIP på grund av all din hjälp? När tidningen skriver en artikel om hur du gav så mycket, hur många andra företagare skulle påverkas av din berättelse och besluta att ge mer pengar till välgörenhet också? Hur många människor kan du eventuellt påverka?

 

2. Vad skulle du göra för dina föräldrar? Skulle du köpa dem biljetter till någon exotisk plats eller kanske ta hela familjen på en resa? Skulle det vara coolt att visa dem fördelarna med att vara ett nätverk marknadsförare genom att göra belöningar som detta när pengar är inte längre en fråga?

 3. Vad skulle du göra för dina barn? Vilka erfarenheter kan de lära sig av? Var önskar du att du togs när du var barn?

 4. Om du vet att du har värde för att få till världen, hur skulle du utöka ditt företag? Vad för talare skulle du hyra? Vad för mentorskap hjärnor skulle du mågs med?

 

 Tankar är inte den enda ingrediensen att locka pengar ...

 

Men de är en stor start. Fråga dig själv varför ska du göra en massa pengar och om du inte kan svara på det ärligt, läs några av de ovanstående frågor för att få hjälp.

 

 Om du gillar denna post vänligen kommentera och dela om du vill ha mer innehåll som detta hör bara av dig :-)

 

Marko Popovic

  globalmwork    m-workhome@hotmail.com  Em Markoni   Marko Markoni  MarkoniEm

Vad gör du när du återvänder från ett MLM utbildnings event?

 

 
 

Dagen efter MLM utbildning Event

 Om du har och använder några av sociala medier och på nätet skapar värde, dagen efter (eller max 2 dagar efter) MLM utbildning bör du berätta, vad du har lärt dig, online via en video eller kanske en blogg. Detta hjälper att det sitter länge det du har lärt dig och även när du delar med andra, skulle jag föreslå att bäretta eller om du skriver blogg skriva vad dina planer är med det du har lärt dig, om du ska ändra på något eller kanske tillämpa. Anledningen till att detta är coolt är oavsett hur många människor var på utbildningen, det var ännu mer som inte var där och när du delar din värde med alla, via sociala medier, blir det ett kraftfullt sätt att locka folk till dig.

 

Hur effektivt att använda utbildning vs event

 Ta en titt på dina anteckningar. Förhoppningsvis tog du några åtgärds anteckningar kontra bara kunskaps anteckningar (även om kunskaps anteckningar kommer att hjälpa dig med att skapa värde). De som du kan översätta till något punkt som du kan ta, skriv ner dem separat och sedan prioritera dem. De farliga kommer att vara "forsknings" punkter. Här är vad jag menar ..

 Michael Masterson, i sin bok, Ready, Fire, Aim, säger att om du gör mindre än en miljon dollar om året, måste du fokusera på försäljning och resultat. De flesta människor i alla branscher skulle föredra att göra icke-inkomstbringande verksamhet som forskning. Vi kan ta itu med de forsknings punkter, men om du verkligen behöver för att tjäna pengar, då kan de inte ta för mycket av din tid eftersom det är så värdefull .

 Ta en titt på åtgärds punkter som du kom hem med från eventet och märk dem, i tur och ordning och vilka som kommer att skaffa dig mest pengar den snabbaste. Sedan koncentrera dig på dina ansträngningar först. De dagliga punkter bör du göra varje dag som MLM prospektering eller skapa värde på internet, sedan lägga till dem i din dagliga rutin (om du vill ha en mer grundlig exempel på vad jag menar, ange ditt namn och e-post  för att hämta mina föreslagna rutin). Jag skulle vilja föreslå högst 10% av din tillgängliga tid har du att arbeta med ditt företag. Till exempel, om du har ett heltidsjobb och jobbar med ditt nätverk marknadsförings företag deltid, du kanske har 2 timmar per dag att jobba med ditt företag, bör inte mer än 12 minuter av din tid spenderas på forskning, igen, om att göra pengar står högt på prioriteringslistan.

 

Om du tar vad du har lärt dig på MLM utbildnings event och faktiskt lägger i din dagliga vinst producerande aktiviteter, du kommer att leverera massiv värde från detta eventoch kommer att vara en annan person för nästa event!

 

 

                                                               >>>Gilla>>>Dela<<<Kommentera<<<

                        

 Marko Popovic

 Skype: globalmwork

 Email: m-workhome@hotmail.com

 

Hur & var skaffar man fler MLM leads?

 
 

Alla vill veta var de kan få fler potentiella leads? I detta blogginlägg kommer jag att skriva om hur du får dina MLM leads från tre olika ställen. Förresten , visste du att massor av folk tror att du kan inte bygga ett hem business om du inte har MLM leads och pengar?

 

De flesta startar inte med befintliga MLM leads

 Om du går runt på stan tycker synd om sig själv för att du inte har någon MLM leads att prata med, det är inte konstigt att du inte lyckas. Om jag trodde att jag var tvungen att ha befintliga MLM leads och pengar för att bygga en seriös verksamhet, ja, jag antar att jag aldrig skulle ha några leads.

 

Skillnaden mellan vinnare och gnällspik

 Gnällspikar klagar på vad de inte har och inte vet. Vinnarna listar ut hur man får vad de inte har och lär sig vad de inte vet. På grund av den låga kostnaden för införande av nätverksmarknadsföring, det finns en uppsjö av människor som skulle falla in i kategorin gnällspikar. Lyckligtvis inga gnällspikar läser min blogg så att de tror att jag skriker på dem så Grattis på att vara en vinnare!

 

3 sätt att få MLM Leads

 Med en uppskattad 95% av människor är missnöjda med sina jobb och deras livskvalitet, varför kämpar vi fortfarande för att få leads? Ja, är det för att vi är alltför vaga och gör det alldeles för komplicerat. Här är tre snabba sätt att få kunder eller leads för MLM:

  

1. Hur skaffar man MLM Leads?

 Du måste bestämma nivån på förmågan att göra detta i ditt område och ett bra sätt hur man skaffar MLM leads är genom antingen info skyltar eller klisterlappar. Info tecken är de färgstarka utomhusskyltar som syns längs motorvägen eller korsningar. En sak du kommer att behöver göra är att använda ett kvalificerat skylt som du kan få många samtal från, om du inte gör det alltför komplicerad. Detta exakt samma tillvägagångssätt kan göras med små klisterlappar som du lägger upp på stan för att få fler MLM leads.

 Om du vill veta vad och hur en sån skylt ska se ut och vad du ska skriva på den kan du kontakta mig på : 

m-workhome@hotmail.com

 

 2. Hur får man fler MLM Leads?

 En av mina favorit metoder för att få kontakt med potentiella leads är delta i en massa nätverks möten, händelser eller lokala events i mitt område. Jag älskar denna metod eftersom endast personer som vill ha något mer i sitt liv kommer att bry sig om det och delta i sådana händelser och det är en mycket enklare typ av personer att prata med än någon som inte är motiverad att nätverka eller bygga sin verksamhet.

 

3. Var kan man köpa MLM leads?

 OK, så en del människor kommer att säga aldrig till att köpa MLM leads. Jag tror att det finns några fall där du bör köpa dem och jag kommer att förklara vad jag menar. Om du:

1. Är dålig på att ringa folk du inte känner eller är livrädd för att tala med din varma marknad dvs. vänner och familj

2. Om du behöver mer erfarenhet/träning på telefon

3. Om du vill få ditt företag att gå som innan när det var som bäst

 Varför inte köpa några MLM leads? Jag känner folk som bara köper leads och det är hur de byggde sin verksamhet. Låt mig ge dig ett varnings ord så att du förstår hur inköpta MLM leder arbetet

 

 Sanningen om att köpa MLM Leads

 Att köpa leads kommer fortfarande inte att öka din försäljning, du kommer fortfarande att behöva prata med dem, kvalificera dem och flytta dem tillsammans i processen. När du får e-post om att du har en ny leads, ring dem och be dem att säga hur du kan hjälpa, om de är otäcka eller negativa, då är det bara att avsluta samtalet. Gör aldrig så, även om du köpte leadsen eller inte, att försöka att konvertera någon som är otäck eller negativt, det är bara inte värt din tid.

 Få dem att titta på en företagspresentation och sedan fråga dem vad de tyckte om det de såg. En av, om inte den bästa fråga som du kan ställa till en köpt leads är: "Vad har nyligen förändrats i ditt liv så att du är öppen för ett hemma business" Denna fråga är galet häftig att får dem att öppna sig och berätta. Som sagt, du behöver fortfarande behandla och jobba med leadsen som med en vanlig leads. Min favorit typ är ändå de lokala leadsen som jag tror att det är en bonus eftersom vi bor i samma område och då blir det lättare, i alla fall för mig, att jobba med dem.

 Oavsett om du väljer att använda ett eller alla tre sätt som beskrivs i den här bloggen va upptagen och börja arbeta på att få fler människor i din MLM. Vänta inte för det perfekta tillfället, sätt igång bara!

 

Om du gillar mig blogginlägg om hur man får fler MLM Leads, lämna mig en kommentar och berätta vad du tyckte om det här inlägget eller vad du skulle vilja se i kommande inlägg!

 

 

Marko Popovic

  globalmwork     m-workhome@hotmail.com  Em Markoni    Marko Markoni    MarkoniEm

 

 

Vad är MLM?

 

Vi hade ett möte på ett hotell och någon ställde frågan, "Vad är MLM?" Nu står de flesta människor som är äldre än 30, inte vet riktigt hur de ska förklara, vilket jag trodde att de har haft någon form av erfarenhet med Online Marketing. Hur förklarar du det till någon som aldrig har hört talas om det? Den här bloggen kommer att hjälpa till att svara på frågan samt lära dig hur du enkelt kan förklara vad MLM är.

 

Vad är MLM eller Multi-Level Marketing?

 Låt mig först dela med dig hur jag besvarade frågan. En av mina lagkamrater hade pratat med personen i lobbyn om att vårt företag var ett MLM företag och då ville personen i fråga veta vad MLM är för någonting. Jag berättade för honom att MLM stod för Multi Level Marketing och det var ett sätt för någon att starta eget hem affärssystem (business) för att skapa ytterligare intäkter utan att ha en massa start pengar.

 Lägg märke till hur jag svarade. Mycket enkelt och jag sa faktiskt inte vad det var men i stället berättade jag vad den gjorde. Det är bra marknadsföring. Bra marknadsföring bör inte vara vad något är, utan snarare vad den gör. MLM är ett sätt för dig att ha ditt eget hem affärssystem utan att betala för produkt forskning, köpa massor av inventering, hyra lokal, hantera dyra program, betala en enorm franchise avgift, oroa sig om anställda, eller att sitta fast med att försöka räkna ut din egen marknadsplan.

* Känn dig fri att låna mitt svar nästa gång någon frågar dig om MLM frågan. =)*

 

Ett annat smart sätt att svara på frågan...

 Ett annat smart sätt att svara på "vad är multi level marketing" fråga är att ange vad lockade dig till det, baserat på dina erfarenheter. Vissa människor missuppfattar det och tror att du alltid bara ska svara på en fråga och låta det vara.

 Jag hade jobbat i olika företag och olika jobb och jag hatade tanken på att arbeta år efter år för någon annan utan att bygga eget kapital. Jag ville äga min egen verksamhet. Det enda problemet var att jag inte hade massa pengar för att hyra kommersiella lokaler och jag verkligen visste inte vad jag skulle ha för företag. Så idén om MLM är att du kan starta ett eget företag, kunna jobba hemifrån, utan enorm initial kostnad och MLM företaget kommer att hjälpa dig att nå framgång.

 

 Hur MLM är annorlunda än en standard Traditionell Business

 Det största problemet med en standard småföretag är att verksamheten vanligtvis äger dig, inte tvärtom. Du lämnar ditt vanliga jobb för att starta ett eget företag och arbete som du jobbat 9-5 för att arbeta 9-9. Över det, små företag kräver mycket kapital och oftast har ägarna fastnat i görandet, marknadsföring och lokalisering av nya kunder, vilket är en formel för katastrof.

 Med multi level marketing behöver du inte oroa dig för att göra, allt du har att jobba med är marknadsföring och lokalisera nya kunder. Företaget hanterar leverans, kundsupport, produkt forskning och utveckling och allt du behöver göra är att få det ute dvs. att göra marketing. Och det bästa är att du har någon (din upline) som hjälper dig att lära dig hur man gör det på bästa sättet. Detta är alltför annorlunda än en vanlig liten verksamhet och att du vanligtvis inte kan hitta stöd för att hjälpa dig att marknadsföra ditt företag.

 

Vad fick dig att välja MLM?

 Jag delade med dig varför jag blev inblandad i multi level marketing. Om du är för närvarande involverad i ett MLM företag, berätta varför du kom in? Vad fick dig att se möjligheten? 

!Försök att svara på detta utan pitching av din produkt. Lämna mig en kommentar om varför du gillar affärsmodell MLM längst ner på denna sida, ser fram emot att höra dina synpunkter!

 

 

Marko Popovic

globalmwork    m-workhome@hotmail.com   Em Markoni     Marko Markoni     MarkoniEm

 

 

 

web
statistics