web
statistics

Tips på hur du lockar pengar till dig

 

Detta inlägg är inte någon fluffigt grej om hur man trollar fram pengar enbart med hjälp av ditt sinne, men ditt sinne har en bild om att du vill lära dig att locka pengar till dig. Det finns dock några saker du behöver göra såväl som kommer att förklaras i det här inlägget.

 

Att lära sig locka pengar är det någonting ond?

 "Spring för livet från den som säger att pengar är någonting ond."~ Ayn Rand

 

Här är verkligheten, pengar är bara ett förstoringsglas, de gör dig bara mer av någonting du redan är. Om någon är en idiot, kommer pengar att göra dem, ja, mer av en idiot ( har någon någonsin sett det eller vet vad jag pratar om?)

 Men vad händer om du är någon som faktiskt gillar att hjälpa människor? Ja, du har större tillgång till pengar eftersom du har lärt dig att locka pengar och det är en bra sak, det betyder att du kommer att kunna hjälpa fler människor och göra en större inverkan på denna planet, på sättet du önskar.

 

Varför förtjänar du att tjäna mer pengar?

 Många nätverks marknadsförare berättar att de måste tjäna pengar men de har ingen plan för vad man faktiskt gör med dem eller deras plan är en så låg vibration som de egentligen inte skapar någon verklig anledning till att de faktiskt förtjänar att tjäna pengar .

 Skapa planer på vad du ska göra med en massa pengar och du är så mycket mer sannolikt att orsaka en förändring. Var mycket försiktig vid denna tidpunkt att aldrig tvivla på att pengarna är på väg till dig, håll tro och vision och fortsätt använda kraftfulla vanor att acceptera pengar. Det är lätt att lära sig hur man kan locka pengar, svårare att lära sig att acceptera pengar, du acceptera pengar genom dina handlingar.

 

Olika steg om hur man locka till sig pengar

 

Dessa frågor kommer att hjälpa dig att förbereda dig för att locka pengar till dig:

 

1. Hur mycket mer kommer du ge i välgörenhet? Vilken typ av påverkan kan det göra? Hur skulle det kännas att gå in i din favorit välgörenhet och bli behandlad som en VIP på grund av all din hjälp? När tidningen skriver en artikel om hur du gav så mycket, hur många andra företagare skulle påverkas av din berättelse och besluta att ge mer pengar till välgörenhet också? Hur många människor kan du eventuellt påverka?

 

2. Vad skulle du göra för dina föräldrar? Skulle du köpa dem biljetter till någon exotisk plats eller kanske ta hela familjen på en resa? Skulle det vara coolt att visa dem fördelarna med att vara ett nätverk marknadsförare genom att göra belöningar som detta när pengar är inte längre en fråga?

 3. Vad skulle du göra för dina barn? Vilka erfarenheter kan de lära sig av? Var önskar du att du togs när du var barn?

 4. Om du vet att du har värde för att få till världen, hur skulle du utöka ditt företag? Vad för talare skulle du hyra? Vad för mentorskap hjärnor skulle du mågs med?

 

 Tankar är inte den enda ingrediensen att locka pengar ...

 

Men de är en stor start. Fråga dig själv varför ska du göra en massa pengar och om du inte kan svara på det ärligt, läs några av de ovanstående frågor för att få hjälp.

 

 Om du gillar denna post vänligen kommentera och dela om du vill ha mer innehåll som detta hör bara av dig :-)

 

Marko Popovic

  globalmwork    m-workhome@hotmail.com  Em Markoni   Marko Markoni  MarkoniEm

web
statistics