web
statistics

Hur rekryterar man upptagna människor till din MLM business?

 

                                 
 

Varför bör du gå efter upptagna människor?

 Många nätverk marknadsförare kommer att prata med sina vänner som har all tid i världen att "ge dem något att göra". Dessa är de värsta människor att sätta i din verksamhet de som har all tid i världen och inte gör så mycket på dagarna just de kommer aldrig fylla sin tid med något produktivt. Bara för att någon "har tid" betyder inte att de kommer att använda den på ett effektivt sätt.

Upptagna människor, å andra sidan, de flesta människor vet, de får det mesta gjort, de är dem mest dynamiska och gillar att arbeta. De också har svaga punkter (något som inte gör de lyckliga) som du kan använda för att hjälpa de och för att få dem att tänka öppet och att utforska din MLM affärsmöjlighet. Rekrytera de mest trafikerade människor och du kommer få de mest anslutna och hårt arbetande lagkamrater.

 

Hur man rekryterar upptagen en?

 Hjälp dem att se att de är i ett ständigt tillstånd av att vara upptagna, vilket är tråkigt. Vem vill köra runt hela sitt liv, är upptagen jämt och arbetar ändlösa timmar utan extrainkomst? Bara någon galen och sadistisk som älskar att arbeta sönder deras hjärnor, dag in och dag ut utan möjlighet att fly. Utan passiva eller extrainkomst, är du bara handel valuta för timmar som ska lämnas till arter som inte kan förstå kraften i hävstångseffekt.

 Så, hur rekryterar du dem, genom att hjälpa dem att se kraften i själva frihet. Om någon säger att de översvämmas och är extremt upptagna, säg, att det suger, skulle inte livet vara enklare om du hade pengar som kommer in varje månad oavsett om du jobbade den månad eller inte? Hjälp dem att förstå att om de arbetar hårt i en extrainkomst möjlighet, kan de sätta i gång hårt arbete för en stund och få betalt resten av sitt liv baserat på den inledande insatser jämfört att börja varje månad från noll igen på ett och samma ställe dvs. deras jobb. Företagens liv är "vad har du gjort för mig på sistone" i de flesta situationer och människor som var månadens arbetare eller månadens säljare kan finna sig arbetslösa om de inte fortsätter att utföra jobbet.

 

 För upptagen för massiv passiv inkomst

 Ibland hjälper det att be personen förklara varför de jobbar så hårt. De kan svara med "att försörja sin familj". Tja, skulle det inte vara häftigt att stödja din familj medan du faktiskt umgås med dem? Det är kraften i ett home business. Att växa upp med bilder av dina barn och familj på skrivbordet är mycket annorlunda än att spendera verklig tid med dem, som är lätt möjligt med en stor extrainkomst. Nästa gång någon säger att de är alltför upptagna, berätta för dem, grabben, det suger, skulle det inte vara trevligt att ha pengar som kommer in varje månad utan att vara så stressad samtidigt tillbringa tid med din familj som du jobbar så hårt för ? (Puh, det är en stor bit att svälja!) I grund och botten upptagna människor är några av de mest stressade men samtidigt produktiva människor i samhället och de kanske behöver extrainkomst mer än någon annan.

   Gillar du inlägget fick du lära dig något ?

                                                                       >>>Gilla>>>Dela<<<Kommentera<<<

Marko Popovic

 
  globalmwork   m-workhome@hotmail.com  Em Markoni    Marko Markoni    MarkoniEm

 

 

Hur man får fram behov, smärta eller önskan hos nya prospekts?

 

                             
 

 

Jag hade ett samtal med en man i dag som frågade mig en mycket bra fråga, "Vad söker du hos en bra MLM leads?" Jag svarade att det var tre saker som jag letar efter och en av dem är behovet eller smärta. I detta MLM prospektering utbildning kommer jag att lära dig hur man avgör behov.

 

3 kännetecken för en bra MLM prospekt

 Du kanske undrar vad jag ser som de 3 bästa egenskaperna jag letar efter hos en MLM prospekt. De är ganska enkla:

 1. Bra attityd - Det är inte alltid vad någon säger utan hur de säger det. Om någon frågar mig i en otrevlig ton om det är en pyramid, har de mer än sannolikt diskvalificerat sig från att arbeta med mig så som jag är kräsen (som du bör vara) med vem jag tillbringar min tid till coachning.

 

 2. Coachning - Är de villiga att lyssna och följa förslag

 

3. Behöv, smärta eller önskan - "Visa mig en grundlig nöjd man, och jag kommer att visa dig ett misslyckande." - Thomas Jefferson. 

Innan du presenterar din MLM möjlighet, du måste helt enkelt veta om de har ett behov, önskan eller smärta i sitt liv, om de är bekväma (de flesta människor är bekvämt olyckliga och inte villiga att göra något åt ​​det) då de förmodligen inte kommer att jobba väldigt hårt för att uppnå det de vill.

 

 Inte bara för prospektering och utbildning, men marknadsföring i allmänhet

 MLM prospektering och träning är så viktigt att gräva för deras smärta, behov eller önskan. Vill du försöka sälja en chokladkaka till en diabetiker? Naturligtvis inte, så varför försöka sälja en system för att ändra någons livsstil som inte önskar något mer ut av livet?

Det är också sant i marknadsföring, marknadsföring formel, hitta smärta, analysera den, sedan erbjud en lösning. Tänk på ordet "marknadsföring" är i termen "nätverksmarknadsföring".

 

Vissa hjälpande frågor till att hitta smärta eller önskemål:

 

” Är du alltid redo och ser fram emot en Måndag?"

 "Gör du verkligen vad du vill göra i livet?"

"Kändes det som om du var tänkt till att göra stora saker?"

 "Vill du göra vad du gör för närvarande i 20 år?"

 "Vill du resa mer?"

 "Önskar du ofta att du kunde tillbringa mer tid med dina barn eller make?"

 "Oroar du dig för livslängd med ditt jobb?"

 "Blir du trött på att pengar tar slut innan slutet av månaden?"

 "Undrar du någonsin vad det skulle vara att köpa ett hus för dina föräldrar?”

 

 

 Visa mig någon med ett behov, och jag kan visa dig hur Nätverk Marketing kan hjälpa

 Verkligheten är, passiva inkomster löser en hel del problem. De flesta marknadsförare leder med pengar, pengar, pengar och vad de inte inser är att de flesta människor har stängt av sin fantasi så du måste måla bilden för dem, eller, ännu bättre, få dem att plocka upp penseln genom att gräva för sin smärta dvs. något som gör de inte så lyckliga. Ibland även om folk vet vad är det som gör de olyckliga eller vad deras problem är eftersom det har varit så långt och ingeting har ändras (de har inte ändrats ) så är de också tveksamma på att med din affärsmöjlighet kommer du att hjälpa de. Din uppgift är (som vi sa innan lyssna och hitta) bevisa för de att det funkar och om de är villiga att lära sig, investera sid tid och tålamod att du kommer hjälpa dem. 

 

                                                    >>>Gilla>>>Dela<<<Kommentera<<<

 

PS. Känner du att du behöver mer hjälp eller svar då  kan du även passa på kika på mina andra videos helt gratis ---> https://www.youtube.com/channel/UCPsE7Ujhal8vGu_U1sbhsZw
 
 

Marko Popovic

 
 
 
globalmwork  m-workhome@hotmail.comEm Markoni   Marko Markoni   MarkoniEm

 

 

 

 

 

 

 

Hur har man bättre tro på sig själv för att vinna i MLM branschen?

 

Det är så lätt att tappa tron på nätverket marknadsföring industrin. Så många människor kämpar för att räkna ut varför de inte har framgång och varför hör de så många NEJ när de presenterar sin business? Det kan vara svårt för många människor som önskar att ha framgång med så många hinder. Denna blogginlägg kommer att hjälpa dig att ändra din tro så att du kan ha framgång i nätverksmarknadsföring .

 

Endast själviska människor slutar med Nätverks Marknadsföring 

 Jag tror inte att någon faktiskt misslyckas på nätverks marknadsföring tills de inte slutar. Jag tror att orsaken att någon slutar inom MLM är ur självisk resonemang. Denna industri är byggd för människor som gillar att arbeta med och hjälpa andra människor. De som kommer i denna industri av det enda anledningen att "bli rika" eller fokuserar bara på deras egna framgång snarare än andras, är där bara för en grov åktur och sen kommer typiskt att lämna branschen. Genom att fokusera på att hjälpa andra med deras framgång, du kommer känna dig bättre, mer uppfylld, och slutresultatet kommer vara att du kan tjäna en hel del pengar och ändå ha din framgång. Vissa människor har glömt bort detta.

 

 Hur har jag bevarat tron?

 Du kanske känner igen dig själv om jag säger att när jag började med MLM var det ganska tufft, man hade inte så mycket pengar, hade ett vanlig tim. anställning mm. Här försökte jag få folk att tro på mig när jag knappt trodde på mig själv, och hur gjorde jag det? När jag ser tillbaka vet jag att jag fokuserade på att hjälpa människor, och fortfarande tror att de ville hjälpa sig själva. Ibland tänken fungerade, ibland inte. Det häftiga är att jag hade folk som jag rekryterade under min första månaden som i dag tjänar mellan 2000kr - 10.000kr per månad. Om jag hade väntat på mig själv att vara perfekt, skulle jag aldrig ha fört dem in i teamet.

 Här är en kraftfull punkt. När du är i aktion, du känner ingen smärta, rädsla eller vikten av det förflutna, eller framtid. När du är engagerad i samtal med någon och på slagfältet, måste du vara närvarande. Det är när vi har tid att tänka på hur tuffa saker är att dessa saker växer i vårt sinne. Spendera mer tid i handling. Som min mentor kom upp på detta och säger, "Förmågan att jag säger ve visar överflöd av inaktivitet".

 

Hoppas att inlägget hjälper dig i strävan mot din framgång om så är fallet dela gärna vidare så att vi kan hjälpa alla de som strävar och vill vara framgångsrik. Skriv gärna om du har frågor eller kommentar.

Marko Popovic

 

Skype: globalmwork

 

Email: m-workhome@hotmail.com  

 

 https://www.facebook.com/marko.popovic.372019

 

Att tjäna pengar hemifrån är inte svårt

                                                     
 

Massor av människor kämpar när det gäller att tjäna pengar hemifrån, men det behöver inte vara så. Jag tror att det bästa botemedlet är att ändra fokus. Det finns många sätt att tjäna pengar, men de flesta människor ser och fokuserar på fel saker. Stannar du kvar och läser vidare kommer detta inlägg hjälpa dig med att lösa problematiken som finns där ute idag.

 

Sluta fokusera på befintliga resultat

 Sluta fokusera på var du befinner dig, dina tillfälliga omständigheter eller var du kommer ifrån. Allt denna energi slösas bort på saker som inte verkligen betyder jämfört med vart du vill komma. Folk som rättfärdigar sig var de är, stanna där de är. Det finns ingen anledning att tala om för alla runt omkring dig hur illa det är och att saker och ting inte fungerar riktigt som du hade tänkt dig eller så som du vill ha det.

 

 Sjukdom som kommer att hålla dig från att göra pengar hemifrån

 Detta självförvållad sjukdom löper skenande i vår bransch. Vet du vad det är? Det kallas jämföra. Det fenomenet när någon som inte har sin önskade nivå av framgång jämför sig i en mycket endimensionell sätt med någon som har deras upplevda önskad nivå av framgång. Detta är försvagande och även ett slöseri med tid. Bara för att någon har haft framgång snabbare eller på ett större sätt betyder inte att du ska vara svartsjuk eller försöka rationalisera varför deras framgång är inte giltig, det visar bara dig vad som är möjligt i den här sköna industri och även bevisar att tjäna pengar hemifrån är en verklig industri som kan fungera bara OM du jobbar.

 

Vad ska man göra för att tjäna mer pengar

 Den största skift om du verkligen vill börja tjäna mer pengar i stället för massa ursäkter är att fokusera dig på att skapa dina resultat. Nivån av värde du sätter in på marknaden kommer att diktera din inkomst. Har du låg inkomst? Lägg till mer värde. Du kan lägga till mer värde genom att följa stegen att definiera din målgrupp och lösa deras problem. Inte tjäna pengar? Backa och kolla hur mycket värde du har lagt på marknaden eller hur många problem du har löst och öka på det.

 De flesta människor tror att de som har kommit dit de är att det var av någon slags tur eller slump. Problemet med sådan tänkande är att du vilar ditt öde i händerna på en slump. Detta är inte en slump. Som min mentors vän Mark säger, om du inte tjänar några pengar just nu, då är det inte ekonomin.

 

 Jag bjuder på 3 enkla steg för att öka din Värde på marknaden 

 

1. Gör fler utbildningar. Webinars eller fysiska evenst som bidrar att träna dina perfekta prospekts att göra något de vill göra.

2. Ring någon på telefonen och lyssna på någon. Prova varje dag att göra någon att känna sig viktig istället att övertyga alla hur viktig du är. 

3. Studera något och sedan lär från den resursen. När misslyckade människor köper en utbildning de brukar göra det i en misstanke och hoppas det kommer att hjälpa dem. Framgångsrika människor använder samma utbildning för att verkligen lära sig men också att använda som en resurs för att hjälpa andra människor.

 Genom att fokusera på vad som orsakade dina resultat istället på själva resultaten, kan du enkelt börja tjäna mer pengar. =)

 

PS. Om du behöver mer hjälp och känner att såna inlägg du vill ha på ditt mejl skriv gärna till mig så fixar jag det. Skriv till m-workhome@hotmail.com

Marko Popovic

 

Skype: globalmwork

 

Email: m-workhome@hotmail.com

 

web
statistics