web
statistics

Starta med att refresha din business

 

                                                
 

Mina barn har nyligen börjat spelat spela spel på telefonen. När ett spel inte fungerar som de vill, trycker de på återställningsknappen. Du ha säkert någonsin önskat att du hade en återställningsknapp i ditt hem business? Ja, det kan du göra och du kan börja om på nytt och den här bloggen kommer att hjälpa dig. Detta kan vara det bästa du kan tänka dig göra om du är frustrerad över dina resultat.

 

Dina MLM prospekts vet inte om din frustration tills du inte du berättar eller visar

 När du pratar med vänner och familj eller andra MLM prospekts, kan du få en hel del avstötning. Välkommen till klubben. Det är inte vad som händer med dig, utan hur du svarar om vad som händer med dig som gör hela skillnaden i business världen. Varje MLMs högsta ledare eller inkomsttagare har haft sin andel av avstötning, de bara fortsatte att gå framåt dvs. jobba eftersom deras önskningar var större än deras ursäkter.

 Det kan bli en vana att när vi får avstötas av en person utför vi att betryckta känslor över till nästa person som annars inte har någon aning om att vi hade någonsin fått avstötning innan. Varje ny person du pratar med kan vara en nystart, men alltför ofta låter vi den sista personen som förkastat oss påverkar vår framtida samtal.

Övning: Om du har haft en inte så bra samtal med någon, ta en enorm djupt andetag in genom näsan, håll den i tio sekunder och låt den ut genom munnen. Detta kan hjälpa till att få lite mer syre och kan bidra till att minska din stress. Omfamna vetskapen om att din nästa MLM prospekt har ingen aning om vad som just hände och behandla den som en helt ny människa som skulle älska att arbeta med dig.

 

Hur gör man att helt börja om från början ..

 Alltför ofta fokuserar vi på vad vi inte har åstadkommit och glömmer hela anledningen varför vi började och vart det började gå snett med denna resa. Jag och resten av din familj / världen, uppmuntrar dig att fresha upp minnet  varför du kom in i nätverks marknadsförings industri. Här är en garanti, du gick med i ditt nätverk marknadsföring företag för att du sågar möjlighet. Du gick för att du såg att det fanns ett annat sätt och att man kunde åstadkomma vissa saker i ditt liv. Kan du fortfarande utföra dessa saker? Naturligtvis att du kan, men inte med tänkesätt fokuserat på vad som inte gjordes.

 Börja om på nytt genom att trycka på återställningsknappen. Prata med dina MLM prospekts med energi och kraft du hade när du började denna verksamhet och visste inte att andra kan avstöta dig eller tacka NEJ till din business. Har ett brett leende på läpparna tänk på saker som du kan nu åstadkomma med denna industri. Det är din inställning som avgör dina resultat och vi glömmer detta genom att förlora synen på våra skäl varför. Varför vi gör detta?

 

Om du gillar inlägget och finner något bra i den: >>>GILL>>>DELA<<<KOMMENTERA<<<

Tills nästa gån kom ihåg att det är DU som bestämmer din framtid och hur den ska se ut!

 

 

Marko Popovic

 

 

     globalmwork     m-workhome@hotmail.com Em Markoni   Marko Markoni  MarkoniEm

 

 

 

 

 

web
statistics