web
statistics

Tips på vad DU INTE ska göra som Nätverkare

 

 

Varje dag kan man se folk som är i Nätverks Marknadsföring branschen som postar massor om sitt företag, om deras produkt, om det att man inte behöver göra mycket eller inte alls men ändå tjäna massa pengar. 

 S N Ä L L A om jag kan få be dig som läser detta och är seriös nätverkare och vill bygga ett seriöst team snälla gör inte som många andra gör där ute på olika sociala medier. Varför?

För det första de som känner dig vet att du har nyligen börjat med det du gör idag och att innan dess var du ingen proffs på det du vill presentera dem. Det de gör är att istället att fråga dig eller om de ser på din Facebook sida att du postar ditt företags namns och hur bra ni är eller produkten du jobbar med och hur fantastisk den är. Det första dem gör är att trycker på Google och söker information om ditt företag eller produkten. Tyvärr finns alltid mer dem som skriver negativt om allt och även säkert om din produkt tro eller ej. Det hela ger en negativt effekt hos dina vänner att de backar när du ringer de och vill  presentera den fantastiska grejen du jobbar med.

Exakt samma sak händer med folk som inte känner dig men ser att du postar massor om ditt företag eller produkt. Och även om de är en liten smula nyfikna på din produkt, tjänst eller företag gör de samma sak och googlar fram information. Det som händer är samma sak att folk läser negativt om ditt företag eller produkt (som med alla andra) och då backar de och inte heller hör av sig till dig. 

Min tips till dig som vill bygga seriöst och vill ha ett stort team är att väcka nyfikenhet fats på ett annat sätt, skriv tex att du gick ner i vikt tack var det produkten du använder men inte själva namnet eller var man kan köpa den utan vill dem veta hur du gick ner i vikt kan de kontakta dig. På så sätt väcker du nyfikenhet och inte ger möjligheten till folk att de ska googla om produkten utan att de ska personligen fråga dig och att du ska ha möjligheten att visa och förklara om produkten.

 Mer om det här finns i videon nere, har du frågor eller funderingar skriv gärna, vill du att någon mer ska lyssna eller läsa om det jag skrivit dela gärna med ditt team, vill du ha mer såna tips meddela mig eller följ min blogg.

 

 

 

 

Marko Popovic

 

 globalmwork

   m-workhome@hotmail.com

Marko P. Markoni

MarkoMarkoni

MarkoniEm

 

 

Tänk på att ha värde i dina videos (VIDEO)

                   

 
 

Idag finns det tusentals videos på olika sociala medier, folk som sänder live eller sådana som man kan titta på youtube eller Facebook. Folk i sina videos pratar om allt möjligt deras videos handlar om allt möjligt, vissa har och håller sig till viss ämne som tex. smink, träning, bantning produkter mm. Har du kanske funderat spela in dina egna videos men vet inte riktig hur du ska sticka ut och hur dina videos ska se ut eller vad du ska prata om?

Oavsett vad du väljer tänk på en sak och det är att ha VÄRDE i dina videos. Människan fungerar så att allt vi gör ,inklusive att titta på någons video, tänka på vilket sätt kommer din video hjälpa mig eller det du pratar om hur det kan hjälpa mig eller lösa mina problem. Därför tänk om att ha värde i dina videos så att du kan hjälpa folk eller dela massa tips på hur de ska göra visa saker, på så sätt kommer du ha många visningar och folk som kommer följa dig.

 

I videon nere kan du titta på, en utav mina videos som jag har på min youtube kanal där jag ger tips och lösningar till folk som håller på med nätverksmarknadsföring  och online business. Så titta gärna och kommentera vad du tycker om min video eller om du har någon fråga.

 

 
 
 
Marko Popovic

    globalmwork

     m-workhome@hotmail.com

     Marko P. Markoni

    MarkoMarkoni

    MarkoniEm

 

Hur framgångsrika människor tänker?

 

 

 

Från att jobba med alla typer av människor, framgångsrika, icke-framgångsrika, erfarna, nybörjare, yrkesverksamma och icke-professionella är det verkligen uppenbart att dina tankar är den viktigaste ingrediensen för att leva ett lyckligt liv. Det här inlägget handlar om hur framgångsrika människor tämker.

 

 Framgång: Att tänka lyckas eller misslyckas?

 Varför deltar några människor i ett event och får fantastiska kunskaper ut av det medan andra inte? Här är vad jag vet som kan vara sant ..

 Du får vad du letar efter.

 "De flesta människor har tro på icke-betjänade övertygelser, så du måste vara mycket försiktig eftersom det verkligen är en programmering av det du tänker på det du skapar. Så om du tänker eller tror på att någonting inte kommer att hända eller inte kommer att gå bra då är det en mycket stor chans att du kommer ha rätt. Var mycket försiktig med vad du tänker eller tror på.

 

 Zalucki: Tänkare Tänk, Provers Bevis

 Den kanske är den mest episka CD, Profilen för en Mästare av George Zalucki. George säger: Tänkaren tror att proverna bevisar. Vad detta betyder är att du är engagerad i din tro, på ett eller annat sätt. Du har antingen tro på att någonting inte kommer att uppfylla dina förväntningar och gissa vad, du kommer att ha rätt eller du kan alltid tänka positivt.

 Varför kommer folk till ett nätverksmarknadsföretag och krossar det medan andra kämpar? Är det verkligen så att han/hon har några fantastiska metoder eller manus? Från hundratals samtal med folk kan jag utan tvekan säga, NEJ, så är inte fallet. Vad tänker du och vad förväntar du dig när du vidtar åtgärder? Om du saknar framgångsrika tankar, misstänker dig själv eller dina handlingar och tänker: "Detta kommer också att misslyckas jag med", och ja det kommer du! 

Idag tror du att det är åtminstone möjligt för dig att lyckas, för att du ska vända ditt liv och för att du ska lyckas var du än är, med vad du än gör.  Så ändra dina tankar, ändra dina resultat.

 Förstå att det är väldigt naturligt att komma i negativ funktion då och då. Att jobba med dig själv och din tankesätt varje dag är så kritisk. Vad händer om du bara läser ett kapitel om dagen på en bra inspirationsbok? Den genomsnittliga icke-fiktion har 12 kapitel, på ett år skulle du läst nästan 30 böcker. Jag tyder på att du inte kan vara samma person du är idag om du läser 30 inspirationsböcker per år, vem som helst kan läsa ett kapitel om dagen och det skulle kunna förändra ditt liv.

Kom ihåg att det är DU som kan förändra din framtid och bestämma hur den ska se ut!

 

Marko Popovic
 
 

   globalmwork

    m-workhome@hotmail.com

    Marko P. Markoni

   MarkoMarkoni

   MarkoniEm

 

Vad ska du göra när du sitter fast?

 

 

Har du någonsin lust att du fastnar i en cirkel? Detta är farligt tänkande. Det här inlägget hjälper dig om du känner att du är i en sitter fast och inte går vidare mot din dröm livsstil och mål.

 

 Har du en känsla att du sitter fast?

 Var väldigt medveten om de mest kraftfulla två orden i vårt språk, "jag är". Jag kan antingen krossa dig eller lyfta dig högt. Använd aldrig orden "Jag är" med något av följande:

 

- fast i mina gamla hjulspår

- går igenom några tuffa tider

- upprörd

- deprimerad

- allt annat än positivt

 

Du bestämmer vart du går. Det finns inget "där ute" som gör att du sitter fast, det är ditt sinne och ord som uttrycker och lockar fler omständigheter för att bevisa att du har rätt i din diagnos.

 

 Gå ur din fantasiska bekväma zon och in i livet

 Ta kontroll över dina tankar genom dessa två ord, kärlek och tacksamhet. Om du säger till universum och världen runt om att du är fast i en cirkel, är du helt enkelt inte närvarande. Du saknar de vackra träd runt dig, dvs. de andra människor som du är kopplade till har framgång. 

Kärlek och tacksamhet. Börja ersätta dina negativa uttalanden och tankar med "Jag älskar" eller "Jag är så tacksam" uttalanden. Här är några användbara förslag: 

 

          Vill du rekrytera fler representanter i ditt företag? 

  • Säg uttalanden i ditt huvud och högt som "Jag älskar att tjäna pengar", "Jag älskar att hjälpa människor", "Jag är tacksam för jag har ett så fantastiskt team"    
 
           Vill du ha mer produktion ur ditt lag? 
  • Säg uttalanden som "Jag älskar dina representanters namn och är lycklig för deras framgång", "Jag älskar mitt team", "Mitt team är fantastiskt" Om du bara ser vad som är aktuellt och ditt team inte duplicerar, då är du inte en ledare eller en Visionär, du kan ändra det med dina tankar och uttalanden.

 

          Vill du ha vältränad kropp eller bara vara frisk för övrigt? 
  • Säg uttalanden som "Jag älskar min kropp", "Tack för min healing" etc
 
                                                                                                                                 

Nu märker jag att jag inte hade sagt att meditera runt hela dagen och helt enkelt säga dessa uttalanden så att det ska funka.  Nej, du förstår säkert att jag skojar och att det inte fungerar så utan gör de saker du vet att du borde göra för ditt liv, hälsa och affärer. Eftersom du kommer att tänka och ha dem tankarna som jag skrev om innan och Du kommer ändå att prata med vänner och familj, gör dem här åtgärderna, ändra dina vibrationer genom att hålla din kropp och sinne fylld av kärlek och tacksamhet snarare än skepticism och negativitet som bara håller dig fast i en ond cirkel.

 När jag började bygga mitt första team insåg jag och det påminner mig om att de tankar du spelar om och om igen i ditt sinne skapar cirkeln själva, som på en skiva som spelats. Gräva djupa spår av rutter som tjänar dig istället att de som stoppar dig.

 

Om du tyckte om inlägget skriv gärna kommentar nere.

 

Marko Popovic

 

  globalmwork

  m-workhome@hotmail.com

  Marko P. Markoni

  MarkoMarkoni

  MarkoniEm

 

 

web
statistics