web
statistics

3 nyckel tips av MLM Ledarskap - Hur bygger DU ett team?

 

     
 

Om du verkligen vill ha återstående inkomst och frihet i ditt liv, behöver du lära dig hur man bygger ett team, detta inlägg kommer att hjälpa dig med tre kritiska delar av MLM Ledaskap.

 

 3 smarta tips om hur man bygger ett lag

 

 Du behöver göra tre saker för att inspirera människor när du bygger ett team, de måste känna sig utmanade, de måste känna sig uppskattade och de måste känna att de ingår i ett vinnande team.

 

Utmaning  

Du behöver visa saker som hjälper dig att få ditt MLM-team ut ur sin komfortzon. Det du kan göra är 90 dagars blitz rekryteringsprocess med ditt team och då kommer du se människor som kommer jobba och visa bästa resultat på ett sätt som de aldrig trodde var möjligt. 1)På måndag tex. kan du ha rekryteringsdagarna där man gör presentationer och företagets historia. 2)Sen kör du kvalificering att folk ska kvalificera sig till expansionteamet eller olika tävlingar om man har inom företaget.3) vinna kryssningsincitamentet och 4) följa sitt engagemang för 90 dagarna blitz.

 

Uppskatta  

Människor är sällan uppskattade eller firade. En stor nyckel på hur man bygger ett team är att se till att folk blir uppskattade och firade dvs. att du i ditt team ser/märker folk som gör någontingoch fira deras framgång. Du kan göra detta på gruppsamtal, företagssamtal, via dina e-postmeddelanden, på sociala medier etc.

 Va en del av ett vinnande team - Detta är avgörande. Många gånger i nätverksmarknadsföring någon rekryteras bara för att och aldrig hör någonting från sin sponsor någonsin igen och de känner sig som att de är lämnade på en liten ö. Se till att du har någon form av lokal eller online-grupp som människor kan komma in och få svar på sina frågor och se att andra har framgång och hur de gör det. Mitt team har många lokala lag över hela världen men vi har en enad facebook-grupp där vi alla kan hänga och chatta fram och tillbaka. Om du har ett team kan du skapa en online-grupp eller bjuda in dem i en befintlig grupp, vilket kan öka din behållning och duplicering.

 

 Hur man bygger ett team med varje rekrytering

 

1. Innan du rekryterar någon, lyssna på deras förväntningar. Vad är de villiga att göra och hur snabbt vill de nå sina mål och hantera dem enligt det. Första orsaken till att människor slutar är att de är togs in med falska förväntningar.

 2. När de är med i teamet, hjälp dem med ett mikromål. De kan rekrytera sina första två personer eller att få sin första kund, oavsett, ge dem en liten sak att fokusera på. Fokusera inte på att slå högsta rang först, få dem att fokusera på det allra första som de borde fokusera på.

 3. Förstå att ingen har 100% duplicering. Du kommer att vilja ha framgång för andra mer än de vill ha det för sig själva. Du vill tjäna de hungriga och lärbara och vara där för när de andra väljer att stiga upp, om de vill göra det. Du kan inte bita dig själv för de som inte är villiga att vidta de åtgärder som krävs för att lyckas, du kan bara vara medveten om att det är möjligt för dem när de bestämmer.

 

Om du lärde dig någonting av inlägget snälla kommentera eller skriv dina synpunkter. 

Marko Popovic

 

   globalmwork m-workhome@hotmail.com  Marko P. Markoni Marko Markoni  MarkoniEm
 

 

web
statistics