web
statistics

Bygg din business som en proffs

 
 

 Alltför ofta pratar jag med människor som är knäckta, som kämpar och ändå har de alla dessa regler om hur de vill bygga sin verksamhet och kontakt med nya människor.

 De tycker inte om att prata med nya folk eller inte vill göra det, ofta föredrar de att göra det annorlunda eftersom de känner sig bekväma med det.

 De är rädda för att vara påträngande för folk och många väljer att undvika kontakt eller möten med folk de inte känner.

 De säger att de vill ha framgång, men de har sina egna regler som dikterar att de vill ha  framgång bara om det kan uppnås och levereras till dem på deras perfekt idealiska sätt.

 Framgång är som gravitation, den spelar inte efter dina regler. Framgång kräver offer och vad du känner för att ge är vanligtvis inte tillräckligt.

 

 En hemlös man har väldigt få regler om vilken typ av mat han äter.

 Den får inte vara möglig, eller det kan vara möglig, med det ska kunna göras rent. Det handlar om det. Hemlös man.

Det spelar ingen roll var maten kommer ifrån eller hur han får den. Han är i överlevnadsläge och det är du också!

Han bryr sig inte om vad andra människor tycker och det borde inte du heller.

Han bryr sig inte om att se bra ut för främlingar eller att kanske förolämpar människor när han närmar sig dem och frågar efter pengar eller mat. Han försöker äta och det gör du också!

 

 Det gäller att leva eller dö! Att vara kräsen är inte ett alternativ.

Du måste känna igen det att du befinner dig i samma position. Du måste bli ”smutsig” och bygga din business som om du är i överlevnadsläge, för att du är det.

Du måste jobba som en hemlös man skulle arbeta för en smörgås! Du får inte ha massa regler tills du tjänar pengar.

Innan dess inser du verkligheten och allvaret av din situation och vad som kommer att hända om du inte går upp och blir aktiv och lär dig att pucha framåt! ...

 Pucha på dig själv och släng bort dina löjliga regler för att de är bara i vägen för dig.

 Prata inte om vad du inte gör, börja istället prata om vad du ska göra och svaret måste vara, vad som helst! "

 Om du inte är där du vill vara sluta då bygga din business som en fegis dumpa dina regler och bli både smart, aktiv och mer aktion.

 Om du befinner dig i överlevnadsläge, fuska inte, spela för att vinna och strunta i vad folk tycker, gör vad som krävs utan några ursäkter !!

 

Om du gillar det du precis läste om dela gärna med ditt team, har du flera tips om hur man kan bygga sin business som en riktig proffs skriv gärna i kommentar fältet

 

   

Marko Popovic

 

  globalmwork

m-workhome@hotmail.com

  https://www.facebook.com/marko.popovic.workhome/

MarkoMarkoni

MarkoniEm

 

Ju hårdare du jobbar, studerar, tränar, desto lättare blir det!

 

Oavsett vad ditt jobb är ... Försäljning, nätverksmarknadsföring, sport eller vad som helst ... "Ju hårdare du jobbar, tränar eller jobbar på att blir bättre, desto lättare blir det." Vad jag menar med det är ju hårdare du jobbar på och kämpar desto bättre blir du och desto lättare allt annat kommer att bli, för som vi alla vet är framgång sker när förberedelse möter möjligheten.

 

Det finns en väldigt enkel formel för att bli bra på någonting och det förklaras i 2 ord ... 

Jobba Hård!

 

Vi alla vet hur uppenbar denna framgångsformel är för sport. Om du vill stå ut på spelområdet under speltiden vet du att du måste ta din träning mer allvarligt än alla andra på träningsfältet och på gymmet.

 Men hur tillämpar du den här framgångsformeln i ditt företag? Jag ger dig ett personligt exempel …

 När jag började jobba med MLM, ville jag bli bra och bli framgångsrik så fort som möjligt, men jag hade inte oddsen på min sida.

 Jag var ung, saknade självförtroende, kontakter, trovärdighet och bodde på ett område där jag inte kände så många.

 Men vad jag visste och kom ihåg från att hålla på med sport hela mitt liv var att om jag ville bli bra behövde jag träna hårt. Så det var det jag bestämde mig att göra.

 Jag köpte böcker, ljudböcker, kurser och biljetter för att gå på varje seminarium och evenemang om ämnet jag var intresserad av. Jag jobbade med att utveckla mig själv och lärde mig massor. Jag utbildade mig med samma noggrannhet och våldsamhet som en idrottsman som strävade efter att  bli proffs.

 Eftersom jag tränat (jobbat) hårt, blev spelet (min verksamhet) lättare. Inte för att jobbet faktiskt ändrats för att bli lättare för mig, utan jag ändrade mig för att bli bättre på det.

 Liksom Jim Rohn sa en gång: ”Önska inte att det var lättare, önska att du var bättre." Och vad är hemligheten för att bli bättre? .. Jobba/tränna hårdare.

 Om du vill ha en enkel mantra att upprepa varje dag som hjälper dig att fokusera på, en av de största hemligheterna till framgång som finns idag, kom ihåg citaten nere och säg dessa ord till dig själv varje dag för att peppa dig själv, investera i dig själv och träna/jobba hårt ..

 

"Ju hårdare jag jobbar desto lättare blir jobbet!" 

 

 

Som alltid kan du dela det här inlägget med någon i ditt team eller posta eftersom du bryr dig om dem och verkligen vill hjälpa dem att lyckas

 

Marko Popovic

 

   globalmwork

    m-workhome@hotmail.com

   https://www.facebook.com/marko.popovic.workhome/

MarkoMarkoni

MarkoniEm

Är Multi Level Marketing SCAM?

 

 

 Har någonsin någon frågat dig "Är MLM en bluff?" Låt mig gissa ... de ha "googlat det” eller hur? Om du inte vet hur du ska svara på detta här skriver jag och hjälper dig hur du ska svara.

 

 Är det lagligt att jobba med Network Marketing?

 Om du vill ha svaret, läs det här. Frågan är varför skulle det inte vara lagligt om produkten är legitim? Om och om igen, år efter år, har alla de stora, populära invändningarna lagts ner.

 Den riktiga frågan är varför har folk hjärntvättats för att tro att någonting annat utanför ett "jobb" måste vara olagligt. Uppenbarligen att av de befogenheter som folk får är det att hålla människor i status quo (eftersom de flesta är så nöjda med den här modellen) men det är för en annan blogg ...

 

Sanningen om de flesta människor

 Vill du veta varför media KONSTANT talar om negativa saker? För det är det som får folks uppmärksamhet. Människor har programmerats för att hitta de negativa saker om allt som kan vara positivt. Försäkra dig om att Google är en informationskälla, men den är också föremål för marknadsföringskraften. Vilken skulle du klicka först om du funderade på att börja med ett nätverksmarknadsföretag som heter CitrusForte (namnet är taget som ett exempel bara)?

 - Klicka här för att avgöra om CitrusForte är ett bra och uppriktigt företag och kan vara till stor nytta för dig och din familj

 eller

 - Är CitrusForte en bluff? Dödade 7 barn i Guatemala?

 

Det är mer troligt du skulle klicka bluff rubrikrubriken, eller har jag fel? Förstå att marknadsförare vet det här och det är därför de titlar sina videoklipp och bloggar på det här sättet. Så är du en marionett eller är du en krävande människa med en hjärna? Nu betyder det INTE att alla nätverksmarknadsföringsföretag inte är bedrägeri, men titta alltid och läs om grundarna och företaget och har de en verklig produkt.

 Så kom ihåg att oavsett vad du googlar om, det är alltid någon som har skrivit något negativt om någonting för det är just ett sådant negativ inlägg får mest klick och det är därför alla negativa inlägg står först i listan när du googlar. Med andra ord belasta dig inte men onödiga negativa information och om det att någon säger att det du gör är scam, utan fortsätt jobba vidare och bry dig inte mycket om de som pratar, för om de har sådan ställning till det du visade eller vill visa de det kanske är bättre att du inte har såna i ditt team.

 

Här får du lite länkar om de mest vanliga saker som någon har stigit negativt om:

 https://www.reseguiden.se/diskussioner/bluff-oska-travel-no-och-se-17897

 https://nyheter24.se/nyheter/forskning/856474-supertrendiga-maten-avslojad-bluffar

 https://www.flashback.org/t952232 

 

 Skriv och kommentera om du känner till några företag eller produkter som du vet att de inte är scam eller bedrägeri men att ändå det finns negativt om de.

 Marko Popovic
 
 

  globalmwork

   m-workhome@hotmail.com

  Marko P. Markoni

MarkoMarkoni

MarkoniEm

 

7 TIPS FÖR ATT FÖLJA DINA DRÖMMAR

 

 

Oavsett vad folk säger, följ alltid dina drömmar. 

 

Här är några citat från personer som har förverkligad sina drömmar

 "Det är bättre att riskera att svälta till döds än att ge upp. Om du ger upp dina drömmar, vad finns kvar? "- Jim Carrey

 "Bästa sättet att förverkliga dina drömmar är att vakna." - Paul Valery

 "Osäkerheten är den som alltid jagar dig och står i vägen för dina drömmar." - Vin Diesel

 "Du styr din framtid, ditt öde. Genom att skriva ner dina drömmar och mål på papper, sätter du igång processen att bli den person du vill vara. Sätt din framtid i goda händer - dina egna. "- Mark Victor Hansen

 

Vad kan finnas i dina drömmar

 En cool övning är att ta några pappersark och skriva ner din dröm, en vanlig normal dag. Inte när du är på någon fest, stressad eller på dålig humör utan en vanlig och normal dag där du kan ha dina tankar fria och där du kan skriva ner dina drömmar i lugn och ro.

 

Detta får dig att tänka på många saker, många saker som de flesta inte tänker på.

Till exempel:

 - Hur är ditt förhållande?

- Hur ser ditt hus ut?

- Vilka människor umgås du med?

- Vilket jobb du har?

 Det är en bra övning, uppmuntrar dig att tänka mycket och ofta. Det är INTE en av mina 7 tips men det är verkligen värt att måla den bilden av vad du verkligen vill och önskar.

 

 7 tips för ett bättre liv i strävan efter dina drömmar

 1. Var villig att anpassa dig

2. Umgås med rätt människor, med framgångsrika människor, med riktiga ledare

3. Var alltid student, villig att lära dig

4. Ger aldrig upp

5. Sluta titta på genvägar när du följer dina drömmar.

6. Var en person av värde

7. Var snäll mot dig själv och andra

 

P.S. Vill du veta mer om de 7 eller några andra tips skriv i kommentar eller skriv direkt till mig vad mer du vill veta så svarar jag gärna 

 

Marko Popovic 

 

 globalmwork

       m-workhome@hotmail.com

  Marko P. Markoni

MarkoMarkoni

MarkoniEm

 
web
statistics