web
statistics

De tre stegen för Online Marketing de inte vill att du ska veta

 

 

De tre etapperna av Online MLM Marketing kommer att göra två saker. 

  1. Det kommer att rufsa fjädrarna av online MLM marknadsföring guruns och det kommer också att, 
  2. Fria nya marknadsförare från att bli instängda i avsky och frustration. Detta kommer att förklara för dig exakt varför såldes vissa produkter och strategier till dig, som inte fungerar för dig och hur guruns egentligen inte ljuger, de bara har glömt hur det var i början. Läs vidare, om du är redo för den ultimata klarhet när det gäller online MLM marknadsföring.

 

Först de tre stadierna av Online MLM Marketing

 Dessa är logiska steg som alla som någonsin kommer att ha framgång kommer att gå igenom. Du kan inte bara passera och  tjäna 2.000kr genom att springa förbi ett av dessa stadier. Du fick säkert sätta 10.000 kr (mer eller mindre) för din marknadsföring? Du kommer att gå snabbare genom stegen men lita på att du kommer fortfarande att gå igenom de olika stadierna.

 

Stadium 1: Tråkigt 

 Det är där du börjar tråka ut dig. Tekniken är frustrerande. Annonser som är ute fungerar inte. Ingen ringer för att hjälpa dig. Du tycker du jobbar tio timmar per dag, men i slutet av dagen inte mycket som har hänt. Din respektive tycker du slösar bort din tid och ständigt frågar nedlåtande frågor som "tjänat din första miljon ännu"? Detta steg suger. Du får inga leads och du gör inga uppdrag. Ingen enskild produkt i vår bransch beskriver eller förklarar den smärta som du går igenom.

 

Steg 2: Arbete

 Du trodde steg 1 var arbete, det var det inte. Det var förberedelse till att utföra arbete. Nu när du har din blogg, system, kampanjer, oavsett inställning, nu måste du fylla dessa system med innehåll och värde. Varför skulle någon vilja arbeta med dig? Mängden av värde du sätter in på marknaden kommer att diktera din inkomst. I detta skede börjar du få leads (du förmodligen fortfarande inte är bra på att skriva in dem på grund av ditt självförtroende men viktigaste att du får de och att de är intresserade att jobba med dig). Du kan även göra en provision försäljning här och där, inte mer än 20 st. per vecka. Även här finns ingen produkt som beskriver i detta skede vem (av de leads som kommer in) som vill arbeta, bygga en seriös business?

 

 Steg 3: Gravy train

 Du har gjort det. Du har nu en stark närvaro på nätet. Du har deltagit i alla de viktigaste händelserna, gjorde relationer med andra ledare och du får din första person att be om din autograf. Du har nu möjlighet att jobba hårt eller inte. Du får nu provision och försäljning varje dag även om du loggar in på datorn eller inte. Nu kan du dela ut arbete till dina leads och låt dina ledare ta lite mer ansvar själva istället för att du ska göra allt arbete. Du kan välja att starta din egen online-produkt, produkten som har störst efterfrågan. Ditt värde på marknaden är nu enorm likaså är din inkomst. Där kommer all ökad försäljning av produkter också. Nu kanske du tror att all arbete är slut och att du kan luta dig bakåt och glida, tyvärr är det inte riktigt så utan för varje produkt måste du göra samma sak dvs. punkt 1,2 och 3. Självklart kommer du inte göra detta tills du är 100 gammal utan bara tills du fyller marknaden tillräckligt med värde. Folket då kommer känna igen dig, lita på dig och dina produkter, marknaden kommer växa och bli större, detta kommer generera 1.000-tals med leads, och 1.000-tals med sålda produkter dagligen.

 

Varför säger jag dig detta?

 Det gör mig illamående när jag ser nya online MLM marknadsförare köpa produkter eller luras att tro att de kan hoppa över  stadier 1 och 2 och få omedelbar trafik på nätet eller leads. Det finns så många människor som "försöker att bli rika snabbt” men notera att jag skrev försöker. Förstå att online MLM marknadsföring är en långsiktig strategi. Det är inte som någon slags handel där du går in med pengarna snabbt, får vinst, och sen går ut.

 

Ljuger alla Guru där ute?

 Jag tror ärligt talat inte att de gör det avsiktligt. Om de köpte sina produkter från företaget själva när de var nya, de skulle också bli frustrerade. När du skapar en kraftfull online-varumärke, det är sant, försäljning är lätt. Men, tills du gör det, kommer det inte att bli lätt. Var inte hård mot guruns, de flesta av de saker som de erbjuder är faktiskt bra men helt enkelt säljs från en typ person som inte gått igenom steg 3. Du kan arbeta dig igenom tre faser, det gjorde jag och jag vet att du kan också.

 

 Om du gillar denna post vänligen kommentera och dela vidare och säg till om du vill ha mer material som denna. Du kan anmäla dig och skriva till m-workhome@hotmail.com

 

 

Marko Popovic

Skype: globalmwork

Email: m-workhome@hotmail.com  

 

web
statistics