web
statistics

Hur man driver en framgångsrik Multilevel Marketing Business

 
 
 
Vad exakt är en Nätverks Marknadsföring eller MLM affärsmodell?

 

 Multi Level Marketing affärsmodellen är helt enkelt att använda kraften i en-till-en relationer att marknadsföra och distribuera produkter direkt till konsumenterna. Nätverks Marknadsföring företag ger oberoende entreprenörer att tjäna pengar genom att marknadsföra företagets produkt eller tjänst.

En nätverk marknadsförare är någon som använder sina sociala och yrkesmässiga relationer att marknadsföra, sälja och distribuera produkter eller tjänster. Samtidigt kommer han eller hon också att bygga ett team av andra som gör samma sak.

 

Nedan kommer du läsa de typiska myten:

Myt nummer 1: "Det är en pyramid, där personen i toppen tjänar  alla pengar."   FALSK

Ett bra nätverk marknadsföring företag belönar ledarskap och sina representanter, precis som alla andra strukturerade verksamhet. De flesta företag har just en pyramidstruktur där personer i toppen, dvs. VD, Vice VD, Avdelningschef osv, är de högst betalda personer i företaget. Den unika möjlighet som du har med en Nätverks Marknadsförings företag är att alla inklusive dig själv börjar på nivå 1. i din verksamhet och din inkomst kommer att vara beroende av hur stort team du bygger dvs. hjälper att göra samma sak. Det spelar ingen roll vad för utbildning eller erfarenhet man har alla börjar på samma nivå.

 

Myt nummer 2: "Du måste börja på botten av företaget för att kunna tjäna pengar."  FALSK

Detta är en myt förevigat och används ofta av nätverk marknadsförare som bygger fel sin struktur och hoppar från företag till företag, och dra nytta av denna myt att rekrytera personer från andra nätverksmarknadsförings företag . Inget nätverk marknadsföring företag har någonsin  varit mätt av marknaden eller marknadsförare dvs. oberoende representanter utan det är bara en känsla av "mättnad", men inte verklighet. Det kommer alltid att finnas plats för nya. Idag kan vi se fler och fler traditionella företag som använder MLM sätt att marknadsföra deras produkt. Vilket i själva verket är bevis att ett sånt sätt fungerar.

 

Myt nummer 3: "Du måste känna massvis med människor, eller vara riktigt bra på försäljning för att lyckas."  FALSK

Många bra nätverk marknadsföring företag tillhandahåller ett system och utbildning, så oavsett storleken på ditt nätverk - eller förmåga att sälja, kan du vara framgångsrik. Allt annat är en lärbar färdighet, och du har ett överflöd av människor som är framgångsrika i det de gör så man kan lära av de. Många har sina bloggar eller youtube kanaler där de erbjuder gratis utbildning ( https://www.youtube.com/watch?v=m9JF38oMme8&t=1s ) och hjälper folk att uppnå sina mål inom MLM branschen.

 

 Vilka är de tre principer för att bygga en framgångsrik MLM företag?

 

1. Du måste fokusera på att hjälpa andra att få vad de vill, dvs. att uppnå sina mål och sina drömmar, och per automatik händer det att du får vad du vill.

2. Keep It Super Simple - Håll det super enkelt!- Man ska inte uppfinna hjulet på nytt utan använd ett fungerade system och kör 100%.

 

3. Kom ihåg, allt kommer att vara en resa berg och dalbana, upp och ner, men det är helt normalt för så blir man bästa LEDARE!

 

Jag hoppas att detta hjälper dig i din strävan efter den bästa online business! 

Gillar du eller finner du värde i den här bloggen och gillar den, kan du gärna dela vidare, kommetnera eller skicka mejl om du har någon fråga eller fundering. m-workhome@hotmail.com

PS: Vill du ha flera tips kan du titta på https://youtu.be/ujU96gu8YpU eller titta på mina andra videos på min YouTube kanal.

 
 
web
statistics