web
statistics

3 tips för att anställa fler personer i ditt nätverksmarknadsförings affärsmöjlighet

 
Önskar du att vara en super-rekryterare? Det finns vissa drag som jag har märkt i de människor som sponsrar människor utan ansträngning och jag vill dela tre tips med dig för att hjälpa dig rekrytera fler människor i ditt nätverk marknadsföring affärsmöjlighet .
 

1 Tips att rekrytera fler människor i ditt nätverksmarknadsförings affärsmöjlighet

Nummer ett att inte rekrytera fler människor är att inte be dem att kolla på din presentation/verksamhet. Om du vill ha absolut ingen kontroll över hur snabbt du bygger ditt nätverksmarknadsförings affärsmöjlighet , är bara att ha en daglig kvot för hur många personer som du kommer att exponera ditt företag till varje dag.

Jag ser det hela tiden där en person som anslöt sig till nätverksmarknadsförings affärsmöjlighet att göra en förändring i sitt liv faller i fällan att göra alla aktiviteter som hindrar dem från att nå ut till andra människor och faktiskt be om att visa sin business. Kanske är det roliga eller ens välskrivna bloggar, artiklar, videor, etc. Det är bra verksamhet men inte så bra så när man har en daglig kvot på hur många personer man kommer presentera sin verksamhet till.

2 Tips att rekrytera fler människor i ditt nätverksmarknadsförings affärsmöjlighet

Förstå vad våra roller som representanter för ett nätversmarknadsförings affärsmöjlighet är. Vi har två funktioner:

1) Presentera information

2) Ge alternativ

Det är allt! Betyder det att jag nu tar bort en del av stress? Vi presenterar information till människor, se om de är öppna för andra alternativ, och om de är, ger vi sedan alternativ. Oftast gör vi det så mycket mer komplex än så, men det är enkelheten i den här branschen. Visste du att om du bara gick runt presentera information till andra, skulle du hitta några som var öppna att se/lyssna och sedan få en chans att ge dem alternativ. Sluta tänka det handlar om stängning eller hur bra talare du är, är det inte, utan det handlar om att säga lite till fler människor och helt enkelt ge alternativ till dem som söker alternativ och förändring i sina liv. Förresten , i denna ekonomi, fler människor är öppna för ett nätverksmarknadsförings affärsmöjlighet för ytterligare intäkter än någonsin tidigare.

 

3 Tips att rekrytera fler människor i ditt nätverksmarknadsförings affärsmöjlighet

Sluta vara så allvarligt. Det finns människor där ute som kommer att kalla ett nätverksmarknadsförings affärsmöjlighet som någon form av pyramidspel precis som det finns människor som svär att Elvis och Hitler är fortfarande lever. Vi tillbringar tid på att försöka övertyga de galna människor som sitter på sina verandor i gungstolar och talar om att Elvis lever att han inte gör det? Naturligtvis varför ska man försöka övertyga någon att det inte är en pyramid? Skratta på denna fråga och gå vidare till nästa person. Mitt förslag är att spendera en hel del mer tid att prata med fler människor än att försöka övervinna onödig dusskusion. Skratta mer. Låt inte någon krossa dina drömmar genom att vara negativ eller försöka spela smart om att kunna något just om din vekrsamhet. Människor lockas mer till roliga, lättsama människor än stressballs. Var inte en Stressboll! Vår bransch är tänkt att vara roligt, inte så allvarligt!

Letar du efter en mentor? KLICKA HÄR eller skicka mejl

https://www.facebook.com/marko.popovic.372019 

Om du gillar det här inlägget, vänligen göra mig en tjänst och dela med andra och kommentera nedan.

web
statistics