web
statistics

Sociala nätverk & marknadsföring använd video Youtube

   
 
Det finns oräkneliga miljarder träffar på videoklipp varje dag på YouTube, det är en av de hetaste sociala medier och marknadsföring plattformar idag, och många människor gör gigantiska inkomster från att göra video, så det är viktigt att du lär dig att göra bra filmer som visar dig och skickar meddelandet du vill förmedla. Om du ogillar att vara framför en kamera tyvärr då du behöver vänja dig vid det, och om du inte vet hur man gör en video så måste du lära dig . Det finns massor av webbplatser som ger instruktioner - video marknadsföring har blivit så viktigt idag, både på sociala medier och webbplatser.

 Genom att använda video som en plattform imiterar du det gammalmodiga sättet att marknadsföra ansikte mot ansikte när folk brukade gå ut och göra demonstrationer på köpcentret. Nyckeln är ansikte mot ansikte och människor lär sig att gilla dig och lita på dig då de kan se att du är en riktig ärlig person.

 

Om du gillar det här inlägget se till att dela genom att klicka på Twitter / Facebook knappar, skicka mejl,och vänligen lämna kommentar :-)  

..tills nästa inlägg kom ihåg att det är DU som bestämmer & väljer din egen FRAMTID  :-)...

 

 

 

web
statistics