web
statistics

7 Tips för Nätverksmarknadsförings Framgång

 
Du (som inte är med i någon) har förmodligen en bild i huvudet vad nätverksmarknadsföring (även känd som direktförsäljning eller multilevel marknadsföring) handlar om. Hemmafruar som köper och säljer Tupperware eller duktiga säljare som försöker övertyga hur lätt du kan bli en miljonär om bara du och dina vänner och deras vänner och så vidare skulle köpa och sälja produkter med honom.
 
Båda dessa bilder kan inte vara långt ifrån verklighetenen inom nätverksmarknadsföring branchen. Det är varken en hobby eller en bli-rik-över-en-natt-systemet utan en möjlighet för dig att tjäna pengar och att köra din egen del- eller heltids verksamhet/online business.
 
Välj smart. Det finns sex viktiga element som du bör kolla efter när du blir presenterat en affärsmöjlighet.
 
1.  Stabilitet Hur gammal är företaget?
 
 
2.  Är produkter eller tjänster något som konsumenterna kommer att använda och ha behov av.
 
3.  Betalningsplan  
Hur bra beltalningsplan de har, vad och hur mycket får du för varje såld produkt/tjänst. Hur mycket tjänar du för varje registrerad ny medlem. Finns det någon återkommande inkomst och i så fall hur mycket man tjänar där? Finns det några bonusar i så fall vilka och vad behövers man göra att uppnå de?
 
4.  Integriteten i förhållande till bolaget och bolagsledningen
Viktigt att företaget visar grundaren att du vet vem det är och varför inte lära känna honom eller henne om det finns möjligheten till det. Känna till grundarens erfarenhet i nätverket marknadsförings industrin, och deras bakgrund. Om de har varit framgångsrika i andra företag i branschen? Har de ett gott rykte?
 
5.  Momentum och timing 
Vart företaget befinner sig idag, hur det ser ut, växer de eller har de fastnad på samma nivå rätt länge.
 
6.  Support, utbildning och affärssystem
Du kan ha ett stort företag med utmärkt ledning, produkter som gör skillnad, en betalningsplan som är unik rättvist och mycket generös, flyt och stabilitet, men om du inte har ett system som fungerar, allt detta hjälper inte mycket för att förr eller senare kommer det krascha eller stå stilla och då är du fast. De flesta företag har ett fungerande träningssystem som de använder.
 
För att lyckas måste du vara villig att lyssna och lära från mentorer. Sättet denna industri är strukturerad och byggd är för att hjälpa dig att lyckas, så de är villiga att lära dig systemet. Oavsett hur din mentor gjorde för att bli framgångsrik, man måste vara beredd att lyssna, lära och följa fungerade system.
 
Ta hand om nya medlemar
Det folk ofta gör fel är att de inte ägnar mycket tid med sina nya medlemar. Du bör vara beredd att tillbringa minst 30 dagar att hjälpa en ny person komma in i branschen - att utbilda dem, stödja dem och hålla de i hand tills de känner sig säkra på att kunna gå ut på egen hand. Du måste verkligen fråga dig själv, är du villig att göra det? Kan du göra det? Detta är verkligen en långsiktigt relationsbyggande . Det handlar inte om att få in människor i businessen bara. Det handlar om att arbeta med dessa människor och hjälpa dem att utveckla relationer och lära sig systemet. 
 
Sluta inte ditt vanliga jobb ännu
 Lämna aldrig heltidstjänst om du inte är helt säker på att de intäkter som kommer in från din online business kommer att vara där. Kontrollera att du har varit med i företaget en viss tid och att du vet att det är ett stabilt företag och inkomsten du tjänar är lika med eller högre än inkomsten du tjänar från ditt jobb innan du avslutar .
 
 

Jag hoppas att detta hjälper dig i din strävan efter den bästa online business! 

Om du finner värde i den här bloggen och gillar den, kan du gärna dela vidare, kommetnera eller skicka mejl om du har någon fråga eller fundering. m-workhome@hotmail.com

PS: Vill du ha flera tips kan du titta på https://youtu.be/ujU96gu8YpU eller titta på mina andra videos på min YouTube kanal.

 

web
statistics