web
statistics

Verkar Online Marknadsföring eller Attraktions Marketing förvirande?

 

 

Attraktion Marketing Förenklat Äntligen!

Problemet är att människor fastnar i de tekniska detaljerna i vad man ska göra och översvämmas med system, webinars, e-böcker, och teknik. Det är panik om de inte öppnar och undersöker varje e-post eller utbildning som att de kommer förlora något. Detta är inte fallet. I själva verket kommer du inse att de flesta framgångsrika marknadsförare är inte experter i varje form av marknadsföring utan snarare valde att fokusera på ett par marknadsföringsmetoder och bli mästare i dem. Sällan ser du en SEO-expert som också är expert på PPC. Samma med en PPC kille är en expert på sociala medier, det är ganska sällsynt. Sluta försöka lära dig varje ny marknadsföringsmetod och börja fokusera på den större bilden istället.

 

Syfte med Attractions Marketing

Om du önskar att bli skicklig på attraktions marknadsföring, du måste förstå syftet. Kärnan blir någon av värde. Visste du att attraktions marknadsföring har funnits i all evigthet? Oavsett din religiösa tro, jag tror att du skulle hålla med om att Jesus var en ganska bra attraktionsmarknadsförare. Han lockade folk till honom som ville höra hans "presentation" på att leva ett annorlunda och mer kraftfulla liv.

Attraktions marknadsföring är fortfarande samma koncept som det var då. Bli en person av värde, någon som inspirerar och löser problem. Har Jesus egentligen bara kastat iväg sin produkt eller gjorde han och ledde folk med värdefulla berättelser som fångade uppmärksamhet, underhöll , och gav människor hopp? Med dagens teknik kan du nå massor men kärnan är fortfarande samma ... LEDD MED VÄRDE.

 

Några steg för att komma igång med Attraction Marketing eller Online Marknadsföring

 

 Här finns åtgärder som kommer att garantera din framgång i online Online Marknadsföring eller Attraction Marketing:

1. Bestämm vilka förväntningar du har och exakt vad du hoppas få ut av industrin/businessen

2. Leta upp en ledare som exemplifierar detta resultat och liv du önskar (för närvarannde hjälper jag människor som jag kommer vara personligen tränare åt och att lyckas med sina mål)

3. Följ systemet som ledaren/sponsor föreslår och gör dina läxor som du får från honom/henne

4. Med hjälp av ledaren, ställa in dina online spår först

5. Med hjälp av ledaren, avgör vilken metod du ska använda för att skapa innehåll som du kommer att fokusera på de första 90 dagarna

6. Strategin och metod att anpassa till din målgrupp och deras behov, även med hjälp av ledaren

 

Tips!

Låt inte de små saker stjäla dina drömmar. Tänk dig att sitter på en cruise och medan du njuter av din favoritdryck vid poolen och njuta av färsk frukt, har du leads (folk som vill börja med din business) som kommer in på ditt mejlbox eftersom du har lärt dig att sätta massiv värde på marknaden. Detta är ett liv som är faktiskt inte alltför långt borta om du följer beprövade steg som jag och en hel del andra marknadsförare har följt. Förresten, när vi började, var vi alla förvirrade och osäkra på hur vi skulle göra det men ändå följde vi stegen och drömmar och det blev verklighet, så kan du också göra ...

Om du gillar det här inlägget, dela med andra och kommentera nedan.

web
statistics