web
statistics

3 absolut viktigaste delar av långsiktig MLM framgång

 

 
 

 Det finns tre huvuddelar som folk kommer fråga dig om, på intervjuer, webbseminarier, olika event som du kommer vara  på osv. De två viktigaste är rykte och relationer och den tredje är resultat.

 

Hur håller du ditt rykte

 Ett bra sätt att hålla ett gott rykte är att hålla ditt ord, vara kongruent och aldrig lova för mycket, även i din marknadsföring. Ditt rykte är så mycket viktigare än att tjäna snabba pengar. Vårda ditt rykte, dina personliga löften och i din egen marknadsföring och alltid titta på effekterna av dina handlingar i ditt team och andra.

 

Relationer. Du kan inte bli framgångsrik utan dem

 I en bok av John Maxwell om ledarskap och i en av de sista kapitlen han sa att om du blir framgångsrik kommer det att bero på en massa människor som vill att du ska ha framgång. Du kan inte bli en ledare eller ha framgång utan att utveckla relationer med andra. I MLM branschen såg man hela tiden mycket duktiga människor som gör misstaget att underskatta vikten av att vårda och ta hand om människor och de var tvungna att arbeta mycket hårdare och typiskt att aldrig fick den respekt från folket. Fokusera på vad du kan göra för andra och hur man eventuellt kan hjälpa dem.Detta ger kraften i relationer och deras inverkan på din framgång.

 

 Ditt MLM resultat

 Ditt rykte och relationer kommer du att bära verkligen långt men att kombinera dessa två med resultat kommer att ta dig vart du än vill. Lägg märke till att resultatet var inte det första delen av ekvationen. Massor av människor som får bra resultat som misslyckas i de två första kategorierna som kämpar för att få den typ av exponering de verkligen vill.

 När du blir mer framgångsrik, glöm aldrig företaget, resurser och viktigast av allt, människor, som hjälpte dig dit. Nätverk Marknadsföring, värkar för mig att en hel del människor som uppnår en viss nivå av framgång glömmer sedan vem hjälpte till att få dem dit. Gå aldrig på det hur människor säger att du är, utan stanna och va jordnära och ödmjuk, ta hand om och bryr dig om människor och du kommer att bygga en absolut arv.

 

PS. Om du behöver mer hjälp och känner att såna inlägg du vill ha på ditt mejl skriv gärna till mig så fixar jag det. Skriv till m-workhome@hotmail.com

 

          >>>Gilla>>>Dela<<<Kommentera<<<
 
 
 
Marko Popovic

 

Skype: globalmwork

 

Email: m-workhome@hotmail.com

 

web
statistics