web
statistics

Hur rekryterar man upptagna människor till din MLM business?

 

                                 
 

Varför bör du gå efter upptagna människor?

 Många nätverk marknadsförare kommer att prata med sina vänner som har all tid i världen att "ge dem något att göra". Dessa är de värsta människor att sätta i din verksamhet de som har all tid i världen och inte gör så mycket på dagarna just de kommer aldrig fylla sin tid med något produktivt. Bara för att någon "har tid" betyder inte att de kommer att använda den på ett effektivt sätt.

Upptagna människor, å andra sidan, de flesta människor vet, de får det mesta gjort, de är dem mest dynamiska och gillar att arbeta. De också har svaga punkter (något som inte gör de lyckliga) som du kan använda för att hjälpa de och för att få dem att tänka öppet och att utforska din MLM affärsmöjlighet. Rekrytera de mest trafikerade människor och du kommer få de mest anslutna och hårt arbetande lagkamrater.

 

Hur man rekryterar upptagen en?

 Hjälp dem att se att de är i ett ständigt tillstånd av att vara upptagna, vilket är tråkigt. Vem vill köra runt hela sitt liv, är upptagen jämt och arbetar ändlösa timmar utan extrainkomst? Bara någon galen och sadistisk som älskar att arbeta sönder deras hjärnor, dag in och dag ut utan möjlighet att fly. Utan passiva eller extrainkomst, är du bara handel valuta för timmar som ska lämnas till arter som inte kan förstå kraften i hävstångseffekt.

 Så, hur rekryterar du dem, genom att hjälpa dem att se kraften i själva frihet. Om någon säger att de översvämmas och är extremt upptagna, säg, att det suger, skulle inte livet vara enklare om du hade pengar som kommer in varje månad oavsett om du jobbade den månad eller inte? Hjälp dem att förstå att om de arbetar hårt i en extrainkomst möjlighet, kan de sätta i gång hårt arbete för en stund och få betalt resten av sitt liv baserat på den inledande insatser jämfört att börja varje månad från noll igen på ett och samma ställe dvs. deras jobb. Företagens liv är "vad har du gjort för mig på sistone" i de flesta situationer och människor som var månadens arbetare eller månadens säljare kan finna sig arbetslösa om de inte fortsätter att utföra jobbet.

 

 För upptagen för massiv passiv inkomst

 Ibland hjälper det att be personen förklara varför de jobbar så hårt. De kan svara med "att försörja sin familj". Tja, skulle det inte vara häftigt att stödja din familj medan du faktiskt umgås med dem? Det är kraften i ett home business. Att växa upp med bilder av dina barn och familj på skrivbordet är mycket annorlunda än att spendera verklig tid med dem, som är lätt möjligt med en stor extrainkomst. Nästa gång någon säger att de är alltför upptagna, berätta för dem, grabben, det suger, skulle det inte vara trevligt att ha pengar som kommer in varje månad utan att vara så stressad samtidigt tillbringa tid med din familj som du jobbar så hårt för ? (Puh, det är en stor bit att svälja!) I grund och botten upptagna människor är några av de mest stressade men samtidigt produktiva människor i samhället och de kanske behöver extrainkomst mer än någon annan.

   Gillar du inlägget fick du lära dig något ?

                                                                       >>>Gilla>>>Dela<<<Kommentera<<<

Marko Popovic

 
  globalmwork   m-workhome@hotmail.com  Em Markoni    Marko Markoni    MarkoniEm

 

 

web
statistics