web
statistics

Tips på vad DU INTE ska göra som Nätverkare

 

 

Varje dag kan man se folk som är i Nätverks Marknadsföring branschen som postar massor om sitt företag, om deras produkt, om det att man inte behöver göra mycket eller inte alls men ändå tjäna massa pengar. 

 S N Ä L L A om jag kan få be dig som läser detta och är seriös nätverkare och vill bygga ett seriöst team snälla gör inte som många andra gör där ute på olika sociala medier. Varför?

För det första de som känner dig vet att du har nyligen börjat med det du gör idag och att innan dess var du ingen proffs på det du vill presentera dem. Det de gör är att istället att fråga dig eller om de ser på din Facebook sida att du postar ditt företags namns och hur bra ni är eller produkten du jobbar med och hur fantastisk den är. Det första dem gör är att trycker på Google och söker information om ditt företag eller produkten. Tyvärr finns alltid mer dem som skriver negativt om allt och även säkert om din produkt tro eller ej. Det hela ger en negativt effekt hos dina vänner att de backar när du ringer de och vill  presentera den fantastiska grejen du jobbar med.

Exakt samma sak händer med folk som inte känner dig men ser att du postar massor om ditt företag eller produkt. Och även om de är en liten smula nyfikna på din produkt, tjänst eller företag gör de samma sak och googlar fram information. Det som händer är samma sak att folk läser negativt om ditt företag eller produkt (som med alla andra) och då backar de och inte heller hör av sig till dig. 

Min tips till dig som vill bygga seriöst och vill ha ett stort team är att väcka nyfikenhet fats på ett annat sätt, skriv tex att du gick ner i vikt tack var det produkten du använder men inte själva namnet eller var man kan köpa den utan vill dem veta hur du gick ner i vikt kan de kontakta dig. På så sätt väcker du nyfikenhet och inte ger möjligheten till folk att de ska googla om produkten utan att de ska personligen fråga dig och att du ska ha möjligheten att visa och förklara om produkten.

 Mer om det här finns i videon nere, har du frågor eller funderingar skriv gärna, vill du att någon mer ska lyssna eller läsa om det jag skrivit dela gärna med ditt team, vill du ha mer såna tips meddela mig eller följ min blogg.

 

 

 

 

Marko Popovic

 

 globalmwork

   m-workhome@hotmail.com

Marko P. Markoni

MarkoMarkoni

MarkoniEm

 

 

web
statistics