web
statistics

7 tips för kall marknad till att förbättra dina resultat

 

                                                        
 

 

Ska du fokusera på ringa till kall marknad?

 Det beror verkligen på, du ska veta att den varma marknaden dvs. vänner, familj och folk du känner ska alltid vara ditt första alternativ. Det är alltid snabbare, lättare och billigare att åtminstone se om din varm marknad är öppen. Tyvärr många människor kontaktar sin varm marknad innan de blir välutbildade och då förstör de hela grejen med det. Här bjuder jag på några tips på hur du ska göra och ringa till kall marknad dvs. folk du inte känner och skaffa ännu mer leads.

 

 Tips till att ringa kall marknad 

 

1.Låt inte de giftiga människor komma åt dig. Gör du tillräckligt många samtal så kommer du uppleva en del förbannade personer som svarar, eller hänger på eller skrek i luren. Låter du det här påverka dig då har du misslyckats "Är jag en riktig business men ” testet.

 2. Gör det snabbt. Du kommer inse väldigt snabbt om de är öppna eller inte, eftersom det här bara är a numbers game. Om någon är otäck, spendera inte tid på att försöka vända dem, fortsätt och ring nästa.

 3. Hantera samtalets energi. Om de drar sig tillbaka, drar du hårdare tillbaka.

 Exempel: Prospekten: "Jag tror inte att jag kan göra det här," 

                 Du: Ja, du är nog rätt, vi letar efter personer som är seriösa att bygga business.

 

4. Vad saknar du i skicklighet, gör upp i antal. Jag försäkrar dig att om två veckor efter att du startat ringa till kall marknad, blir du 500% bättre än när du började.

 5. Be om hänvisningar på ett snällt sätt. Om någon är negativ, fråga om en hänvisning precis som den här. "Låter som om det inte passar dig, råkar du känna till någon som faktiskt vill tjäna lite extra pengar hemifrån?" Vanligtvis kommer de att stoppa dig och ändra sin attityd, men du kan också få några hänvisningar och tips på några av deras vänner eller folk de känner.

 6. Du ställer in uppföljningstiden. Berätta för dem att titta på en video och fråga dem inte när men "hur snart" kan du titta på videon.

 7. Känn försäljningen innan du plockar telefonen. Innan du börjar ringa, visualisera personer som säger JA till dig, le, pumpa näven i luften och börja sedan ringa.

 

 Vill du ha mer såna tips på hur du blir bättre på att ringa folk skriv gärna till mig skriv din fråga, kommentar eller fundering så hjälper jag mer än gärna. 

 

Tills nästa gån kom ihåg att det är du som skapar din framtid och bestämmer hur den ska se ut :-)

Marko Popovic

globalmwork

  m-workhome@hotmail.com

 Marko P. Markoni

  MarkoMarkoni

MarkoniEm

 

 

web
statistics