web
statistics

Att förstå giftiga människor & hur DU kan undvika dem

 
                                                                            
 

Ett mycket vanligt hinder som jag ser att blivande nätverkare drabbas av är giftiga människor dvs. de som smittar eller förigftar dig med negativitet. Dream Stealers, energi vampyrer, vad du än vill kalla dem kommer i alla former och storlekar och detta inlägg hjälper dig att förstå hur att undvika dem.

 

 Vanliga egenskaper hos giftiga människor

 Giftiga människor kan säkert vara främlingar men oftast är vänner och familjemedlemmar som du hör ifrån deras negativa åsikt om dina drömmar, mål och hur du planerar att uppnå dem. Här kommer jag att ge dig några tips som hjälper dig att hantera dessa typer av människor:

 

Familjemedlemmar 

Familjemedlemmar har känt dig hela ditt liv och på något sätt placerat dig i en viss låda i deras hjärna. Denna låda är oftast bäst förverkligad genom skämt och skoj. Kanske är det att du är lat, dum, lite barnslig osv. Den här "historien" de har skapat om dig innehåller rester av ditt förflutna och har ingen relevans för din nuvarande. De människor du vill och förväntar dig att stödja dig mest är ofta de som är mest giftiga för dig, eftersom de kan ha ett auktoritetsförhållande till dig men inte vice versa. När dina familjemedlemmar är giftiga människor, räkna med att dem inte har något intresse för ditt nätverksmarknadsföringsliv, tills du har framgång. Det är VIKTIGT att du inte tillåter dem att påverka dig på ett negativt sätt och att de ser sina hån faller på dig ofarligt.

 

Vänner 

Beroende på hur länge du har känt dem kan dina vänner definitivt diktera hur de hanterar din önskan om framgång. Om de har varit runt dig länge och denna önskan om förändring är ny, kan det vara ganska svårt för dina vänner att köpa det.

 

Förstå Dream Stealers

 Först och främst måste du ge någon tillåtelse att stjäla dina drömmar, ingen kan verkligen göra det. Här är verkligheten, när du har stor framgång i något, förändras ditt liv. Du kan plötsligt ha råd med fler saker, om du har gjort det rätt har din stress minskat och livet är helt enkelt mer rikligt. Detta kan vara mycket utmanande för dem runt dig. Var uppmärksam här: Kritiken mot giftiga människor är deras egna inre reflektioner om sitt liv, mål och var de är i livet, dock inte av dina egna.

 

När du skapar framgång i ditt liv har människor runt omkring dig bara två alternativ:

 1. De kan gå ut och riskera förlägenhet, förlust och potentiella pengar genom att gå efter sina drömmar. De kan, som du har, välja att sätta sitt blod, svett och tårar i ett projekt som de alltid har velat göra för att verkligen förändra sitt liv, och veta att det kan kosta dem tid, pengar, som eventuellt kommer att falla på deras ansikte .

 

2. Eller de kan riva dig ner.

 Vilket är det alternativ som de flesta kommer att ta? Vilket är lättare? 

Jag applåderar varje enskild affärsföretagare där ute eftersom åtminstone de har tankar att gå för det! Oavsett om du är i mitt nätverksmarknadsförings team eller inte, bra för dig för att du accepterar det att du inte har någon form av risk i ditt liv, då är det frågan lever du verkligen.

 

Bästa sättet att undvika giftiga människor

 Först och främst måste du förstå att deras kritik INTE är på grund av dig, utan det kommer från dem själva och vad de har gjort med sitt liv. Du kan inte heller låta dem veta att de kommer till dig eller de får den utbetalningen och belöningen och frestas att göra mer av det. Om någon säger till dig ”Grabben, du har förändrats", svara, det hoppas jag verkligen! Att leva i verkligheten har fört viss osäkerhet i ditt liv, att gå för det och att bo bland medelmåttig folkgrupp, fördröjer dina drömmar under en annan tid också. Omge dig med positiva människor, va förstående och okej med dem som kommer att kritisera dig och fokusera på dig och din familjs drömmar, och ganska snart kommer du att leva just dina drömmar. =)

 

Har du frågor eller kommentarer skriv gärna, vill du så kan du dela det här inlägget med ditt team...

 

 Marko Popovic

 

globalmwork m-workhome@hotmail.comMarko P. Markoni MarkoMarkoni MarkoniEm

web
statistics