web
statistics

Är Multi Level Marketing SCAM?

 

 

 Har någonsin någon frågat dig "Är MLM en bluff?" Låt mig gissa ... de ha "googlat det” eller hur? Om du inte vet hur du ska svara på detta här skriver jag och hjälper dig hur du ska svara.

 

 Är det lagligt att jobba med Network Marketing?

 Om du vill ha svaret, läs det här. Frågan är varför skulle det inte vara lagligt om produkten är legitim? Om och om igen, år efter år, har alla de stora, populära invändningarna lagts ner.

 Den riktiga frågan är varför har folk hjärntvättats för att tro att någonting annat utanför ett "jobb" måste vara olagligt. Uppenbarligen att av de befogenheter som folk får är det att hålla människor i status quo (eftersom de flesta är så nöjda med den här modellen) men det är för en annan blogg ...

 

Sanningen om de flesta människor

 Vill du veta varför media KONSTANT talar om negativa saker? För det är det som får folks uppmärksamhet. Människor har programmerats för att hitta de negativa saker om allt som kan vara positivt. Försäkra dig om att Google är en informationskälla, men den är också föremål för marknadsföringskraften. Vilken skulle du klicka först om du funderade på att börja med ett nätverksmarknadsföretag som heter CitrusForte (namnet är taget som ett exempel bara)?

 - Klicka här för att avgöra om CitrusForte är ett bra och uppriktigt företag och kan vara till stor nytta för dig och din familj

 eller

 - Är CitrusForte en bluff? Dödade 7 barn i Guatemala?

 

Det är mer troligt du skulle klicka bluff rubrikrubriken, eller har jag fel? Förstå att marknadsförare vet det här och det är därför de titlar sina videoklipp och bloggar på det här sättet. Så är du en marionett eller är du en krävande människa med en hjärna? Nu betyder det INTE att alla nätverksmarknadsföringsföretag inte är bedrägeri, men titta alltid och läs om grundarna och företaget och har de en verklig produkt.

 Så kom ihåg att oavsett vad du googlar om, det är alltid någon som har skrivit något negativt om någonting för det är just ett sådant negativ inlägg får mest klick och det är därför alla negativa inlägg står först i listan när du googlar. Med andra ord belasta dig inte men onödiga negativa information och om det att någon säger att det du gör är scam, utan fortsätt jobba vidare och bry dig inte mycket om de som pratar, för om de har sådan ställning till det du visade eller vill visa de det kanske är bättre att du inte har såna i ditt team.

 

Här får du lite länkar om de mest vanliga saker som någon har stigit negativt om:

 https://www.reseguiden.se/diskussioner/bluff-oska-travel-no-och-se-17897

 https://nyheter24.se/nyheter/forskning/856474-supertrendiga-maten-avslojad-bluffar

 https://www.flashback.org/t952232 

 

 Skriv och kommentera om du känner till några företag eller produkter som du vet att de inte är scam eller bedrägeri men att ändå det finns negativt om de.

 Marko Popovic
 
 

  globalmwork

   m-workhome@hotmail.com

  Marko P. Markoni

MarkoMarkoni

MarkoniEm

 
web
statistics