web
statistics

Tre kraftfulla MLM FRÅGOR

 

 
 

 

MLM-skript eller frågor?

 Nu undrar du säkert varför jag föreslår att du helst ska lära dig att ställa rätt frågor till din prospekt än att lära dig färdigt skript?

 Jag har inget mot skript men inga skript fungerar om du inte lär dig att ställa frågor och lyssna aktivt. Har du någonsin fått ett samtal av en säljare där du hör att den har antingen lärt sig utantill eller läser en skript för dig? och det är syftet,  att de lär sig en text om hur och vad de ska säga, istället att lära sig att erbjuda det som passar just dig som kund.

Var inte just den killen / tjejen! Jag har inget emot färdiga prospekteringsskript, men om du vill öka resultatet av ditt prospekterande inom MLM, prova istället några av nedanstående frågor.

 

Jag ger dig några MLM prospektering-frågor och berättar varför jag använder dem:

 

1. Är du öppen för ett sidoprojekt om det inte inkräktar på det du gör idag?

Jag älskar den här, den är bra. Det är en smidig och viktig (betydelsefull) startfråga och den fungerar för alla MLM-koncept som du arbetar med. 

Om du tar dig ur din MLM-inställning och raderar allt minne om nätverksmarknadsföring, skulle du vara öppen för ett sidprojekt om det inte störde vad du gjorde? Om de svarar NEJ på det här är det förmodligen för att du uppträder lite osäkert, eller ängsligt. Om de säger nej till den här enkla frågan, kan du istället använda  fråga nummer två…

 

2. Känner du till någon som vill tjäna lite extra pengar vid sidan av?

 Det du ska tänka på är när du ställer frågan ska du avslutningsvis gå ner i tonen inte upp då skapar du en bild att du är säker i det du frågar om inte tvärtom. 

Sen beror det lite på dem också och deras svar och det är två saker, (det säger du inte till din prospekt utan det blir en hjälpmedel för dig)

 1. Tydligen är prospekten inte motiverad och det spelar ingen roll för din del.

2. Du kanske har missat något som de har sagt eller berättad som är betydelsefull för dem och då förlorar du prospekten tyvärr  

 

3. Jag vet att detta inte passar dig, men vet du någon (fyll i yrket här) som kanske vill tjäna extra pengar hemifrån?

 Detta är verkligen kraftfullt.Det är så legenderna i Network Marketing bygger stora team. Till exempel, oavsett yrke du frågar om, se till att du har en berättelse förberedd från någon i ditt företag. Det kanske är inte direkt att du vinner de invändningar som de kommer med, men möjligheten att svara tillbaka med en fantastisk produkt eller en framgångsberättelse från någon i ditt lag eller företag.

 

Varför jag gillar sådana frågor

 De ger dig kontroll när du pratar med prospekten, du ger en bild av en säker person och du ser inte stressad eller osäker ut. Och när du lär dig att lyssna, kommer dina prospekts att ge dig information som kommer hjälpa dig att veta hur du ska prata med dem. Fokusera dig och prata med dina prospekts om det som är viktigt för dem och sen väva in det med din produkt, tjänst eller företag och hur kan det hjälpa dem. Frågor gör dig till en smart nätverkare!

 

Gillar du inlägget dela vidare

Har du kommentar eller frågor skriv

Vill du ha mer sådana frågor skriv ett pm till mig eller skicka mejl så hjälper jag gärna :-)

 

Marko Popovic
 
 

globalmwork

  m-workhome@hotmail.com

https://www.facebook.com/marko.popovic.workhome/?hc_ref=ARRd7JyPrMEOWSYa82eUlTrmtztORoal-p2Ysq1RKWU57pBUjn7aemwO8Pd2dvaRSns

MarkoMarkoni

MarkoniEm

 

 

web
statistics