web
statistics

Marknadsföring tips för att bygga din Business Network Marketing

 

Vill du lära dig roliga, enkla sätt att bygga din Network Marketing företag?


Dessa marknadsföring tips kommer att hjälpa dig och är lätt att göra!

 

 

Marketing Tips för din Network Marketing Business

Först och främst måste man lära sig att få ett NEJ från folk, det är en del av processen och det är så man lär sig och blir bättre och vassare proffs för nätverkning.

 

 

För att man ska vara en proffs måste man investera i sig själv. Du investerar din tid och eventuellt pengar för att lära sig något. De flesta gör det i alla fall de som bygger stort och seriöst. De investerar i en kurs, bok, seminarium, tränare, mm och de lär sig genom att ta anteckningar och konsumera information.

 

 

Det mest efektfulla du kan göra är också att göra en video dvs allt nytt som du har lärt dig kan du dela vidare och visa till folk som kan lära sig, och som är intresserade av samma typ av information. På så sätt kommer folk börja följa dig och det du gör, och kanske t.o.m. vilja komma med i ditt team.

 

 

Du har säkert hört att "Rekrytera ute" varför inte göra reklam när du är ute? Någon plats som du kommer att gå till, en plats där människor måste vänta, varför inte ta en marknadsföring vykort eller flygblad med dig för att placera där. Den bakre delen av flygstolar har sett en hel del av mina flygblad eller vykort, eller på någon väntrum, mm.

 

 

En marknadsregel är att skapa mer nyfikenhet än att skapa motstånd. Om du leder med ditt företagsnamn i alla dina marknadsföringssätt då du säkerligen skapar mer motstånd än nyfikenhet och du kommer över som bara en person som pitchar sitt bolag. Skapa nyfikenhet istället, genom att inte ha ditt företagsnamn över hela sociala medier.

Att skaffa sig blogg och blogga är min mycket favorit marknadsföringsstrategi för det kan generera en del med nya människor som är nyfikna och vill veta mer om dig eller det du gör.

 

 

De flesta människor kämpar med tre saker när det kommer till bloggande och här är de:

 
1. Teknologi
De flesta är antingen lata eller tycker att det är för svårt eller komplicerad att ha en blogg. Numera kan man gå med system som gör att du kan skapa din blogg gratis via deras system eller så kan du få den här delen utlagda för mycket billig.
 
2. Varför skulle någon lyssna på dig? Detta händer när någon inte har haft den framgång de tror att de behöver för att skapa framgång, men sanningen är att utbildning är alltid uppskattat. Du kan, som jag gjorde, börja skapa utbildning innan du har stora resultat. Detta betyder inte att du ljuger om dina resultat, det betyder bara att du delar bra utbildning som du lär och du kommer att bygga en publik.
 
3. Vad presenterar man?  Det bästa tekningen är ILL (Invesstera i dig själv, Lär, Lär ut andra) på så sätt skaffar du publiken och folk som har samma behov av information och vill lära sig.
 
 
....skriv gärna komentar vad ni tycker och tänker, läser alla kommentarer, tills nästa inlägg kom ihåg att det är DU som bestämmer & väljer din egen FRAMTID  :-)
 
 
 
web
statistics