web
statistics

Vad gör du när du återvänder från ett MLM utbildnings event?

 

 
 

Dagen efter MLM utbildning Event

 Om du har och använder några av sociala medier och på nätet skapar värde, dagen efter (eller max 2 dagar efter) MLM utbildning bör du berätta, vad du har lärt dig, online via en video eller kanske en blogg. Detta hjälper att det sitter länge det du har lärt dig och även när du delar med andra, skulle jag föreslå att bäretta eller om du skriver blogg skriva vad dina planer är med det du har lärt dig, om du ska ändra på något eller kanske tillämpa. Anledningen till att detta är coolt är oavsett hur många människor var på utbildningen, det var ännu mer som inte var där och när du delar din värde med alla, via sociala medier, blir det ett kraftfullt sätt att locka folk till dig.

 

Hur effektivt att använda utbildning vs event

 Ta en titt på dina anteckningar. Förhoppningsvis tog du några åtgärds anteckningar kontra bara kunskaps anteckningar (även om kunskaps anteckningar kommer att hjälpa dig med att skapa värde). De som du kan översätta till något punkt som du kan ta, skriv ner dem separat och sedan prioritera dem. De farliga kommer att vara "forsknings" punkter. Här är vad jag menar ..

 Michael Masterson, i sin bok, Ready, Fire, Aim, säger att om du gör mindre än en miljon dollar om året, måste du fokusera på försäljning och resultat. De flesta människor i alla branscher skulle föredra att göra icke-inkomstbringande verksamhet som forskning. Vi kan ta itu med de forsknings punkter, men om du verkligen behöver för att tjäna pengar, då kan de inte ta för mycket av din tid eftersom det är så värdefull .

 Ta en titt på åtgärds punkter som du kom hem med från eventet och märk dem, i tur och ordning och vilka som kommer att skaffa dig mest pengar den snabbaste. Sedan koncentrera dig på dina ansträngningar först. De dagliga punkter bör du göra varje dag som MLM prospektering eller skapa värde på internet, sedan lägga till dem i din dagliga rutin (om du vill ha en mer grundlig exempel på vad jag menar, ange ditt namn och e-post  för att hämta mina föreslagna rutin). Jag skulle vilja föreslå högst 10% av din tillgängliga tid har du att arbeta med ditt företag. Till exempel, om du har ett heltidsjobb och jobbar med ditt nätverk marknadsförings företag deltid, du kanske har 2 timmar per dag att jobba med ditt företag, bör inte mer än 12 minuter av din tid spenderas på forskning, igen, om att göra pengar står högt på prioriteringslistan.

 

Om du tar vad du har lärt dig på MLM utbildnings event och faktiskt lägger i din dagliga vinst producerande aktiviteter, du kommer att leverera massiv värde från detta eventoch kommer att vara en annan person för nästa event!

 

 

                                                               >>>Gilla>>>Dela<<<Kommentera<<<

                        

 Marko Popovic

 Skype: globalmwork

 Email: m-workhome@hotmail.com

 

web
statistics