web
statistics

Traditionell marknadsföring VS Nätverksmarknadsföring, vilken är bäst?

 

 

När du söker efter det bästa sättet att bygga din business hemifrån, då kan du stöta på ett par alternativ, traditionell-marknadsföring och nätverksmarknadsföring . Vilken är bättre? Var kan man generera en större inkomster?

 Vad är Traditionell Marketing?

 Traditionell marketing är en uppdrag om att göra reklam om produkter eller tjänster. Denna uppdrag innebär att du tjänar X pengar om Jim köper produkter men om Jim säljer produkterna då tjänar du ingeting.

 

 Vad är Nätverk Marknadsföring?

 I Nätverks Marknadsföring beslutar du dig med en produkt / företag eller tjänst och du har möjlighet att tjäna pengar på flera nivåer av uppdrag och är i huvudsak användbart för att skapa en extrainkomst .

 

Vilken av de två ska du välja?

 Tja, det beror på vad dina mål är och vad vill du göra. Jag tror att vem som helst kan lära sig att göra något oavsett kunskapsnivå eller erfarenhet. Enligt min mening är nätverksmarknadsföring mer av en plats för människor som tycker om att arbeta och hjälpa människor medan traditionell-marknadsföring är bättre lämpade för dem som hellre skulle göra en försäljning och vara klara med det. Om du är som jag och älskar att se någon du coachar och hjälper till att nå höga nivåer av framgång, kan nätverksmarknadsföring vara bättre passform.

 

Akta!

 Det finns traditionella marknadsförare förklädda som nätverk marknadsförare överallt . Om du väljer att gå med en av dem, kan du inte nå den framgång du vill uppnå. (Vissa kommer att skicka mig HAT mejl  för att säga detta, men andra kommer att tacka mig)

 

Marko Popovic

Skype: globalmwork

Email: m-workhome@hotmail.com  

 

 
web
statistics