web
statistics

Hur framgångsrika människor tänker?

 

 

 

Från att jobba med alla typer av människor, framgångsrika, icke-framgångsrika, erfarna, nybörjare, yrkesverksamma och icke-professionella är det verkligen uppenbart att dina tankar är den viktigaste ingrediensen för att leva ett lyckligt liv. Det här inlägget handlar om hur framgångsrika människor tämker.

 

 Framgång: Att tänka lyckas eller misslyckas?

 Varför deltar några människor i ett event och får fantastiska kunskaper ut av det medan andra inte? Här är vad jag vet som kan vara sant ..

 Du får vad du letar efter.

 "De flesta människor har tro på icke-betjänade övertygelser, så du måste vara mycket försiktig eftersom det verkligen är en programmering av det du tänker på det du skapar. Så om du tänker eller tror på att någonting inte kommer att hända eller inte kommer att gå bra då är det en mycket stor chans att du kommer ha rätt. Var mycket försiktig med vad du tänker eller tror på.

 

 Zalucki: Tänkare Tänk, Provers Bevis

 Den kanske är den mest episka CD, Profilen för en Mästare av George Zalucki. George säger: Tänkaren tror att proverna bevisar. Vad detta betyder är att du är engagerad i din tro, på ett eller annat sätt. Du har antingen tro på att någonting inte kommer att uppfylla dina förväntningar och gissa vad, du kommer att ha rätt eller du kan alltid tänka positivt.

 Varför kommer folk till ett nätverksmarknadsföretag och krossar det medan andra kämpar? Är det verkligen så att han/hon har några fantastiska metoder eller manus? Från hundratals samtal med folk kan jag utan tvekan säga, NEJ, så är inte fallet. Vad tänker du och vad förväntar du dig när du vidtar åtgärder? Om du saknar framgångsrika tankar, misstänker dig själv eller dina handlingar och tänker: "Detta kommer också att misslyckas jag med", och ja det kommer du! 

Idag tror du att det är åtminstone möjligt för dig att lyckas, för att du ska vända ditt liv och för att du ska lyckas var du än är, med vad du än gör.  Så ändra dina tankar, ändra dina resultat.

 Förstå att det är väldigt naturligt att komma i negativ funktion då och då. Att jobba med dig själv och din tankesätt varje dag är så kritisk. Vad händer om du bara läser ett kapitel om dagen på en bra inspirationsbok? Den genomsnittliga icke-fiktion har 12 kapitel, på ett år skulle du läst nästan 30 böcker. Jag tyder på att du inte kan vara samma person du är idag om du läser 30 inspirationsböcker per år, vem som helst kan läsa ett kapitel om dagen och det skulle kunna förändra ditt liv.

Kom ihåg att det är DU som kan förändra din framtid och bestämma hur den ska se ut!

 

Marko Popovic
 
 

   globalmwork

    m-workhome@hotmail.com

    Marko P. Markoni

   MarkoMarkoni

   MarkoniEm

 
web
statistics