web
statistics

Heta tips på hur du ska prata med din varmmarknad

 

 

Har du blivit presenterad en business möjlighet eller en produkt och personen har även visat hur du kan tjäna pengar och du tyckte den var bra ide och du vill göra samma sak? Nu kommer vi till den svåra och tråkiga biten och det är att prata med alla du känner (din vammarknad) om samma sak och kolla om de vill göra samma sak som du. Det kanske är så att ganska snabbt du inser att det är många som tackar nej eller säger att de ska fundera eller t.o.m. ska försöka "rädda" dig genom att berätta att deras större bror, kompis, kusin har blivit lurad på samma sätt och att du då ska sluta. Om situation är sån tänk på två saker:

 1. Oftast vet de inget om MLM och inte heller om produkten eller företaget du är med i.

 2. Att de vill skydda dig av något okänt, för det är det vi människor gör för de vi älskar eller hur?

 Det viktigaste att du inte blir arg eller besviken på dina nära och kära för det de gör. Du måste tänka som sagt att visa vill skydda dig medan andra tänker att de känt dig länge och då undrar de sen när har du blivit proffs på produkten/tjänsten du visar de och hur kommer det sig att just du kommer bli en miljonär. 

 Men du behöver inte oroa dig för det finns lösning till hur du ska prata med din varmmarknad, vad du ska tänka på så att dina resultat blir bättre. I videon nere kan du titta på hur du ska göra för att nå bästa resultat.

 
 

Gillar du inlägget dela vidare

Har du kommentar eller frågor skriv

Vill du ha mer sådana inlägg skriv ett pm till mig eller skicka mejl så hjälper jag gärna :-)

 

 

Marko Popovic Markoni

 

  globalmwork

   m-workhome@hotmail.com

   https://www.facebook.com/marko.popovic.workhome/?hc_ref=ARRd7JyPrMEOWSYa82eUlTrmtztORoal-p2Ysq1RKWU57pBUjn7aemwO8Pd2dvaRSns

MarkoMarkoni

MarkoniEm

 

 

 

 

 

web
statistics