web
statistics

KRAFTEN i DINA ORD

 
 

 

Har du någon gång tänk på vad du säger och vad för slags energi du skicka ut till världen och folk runt om dig. Det här inlägget kommer hjälpa dig att förstå bättre och kunna ändra på sättet hur du tänker och pratar.

 

Prata saker i existens

 Varje vaken timme talar du saker i existens. Du skapar din värld runt dig med varje ord som kommer ur din mun. Detta borde vara en bra nyhet eller hur! Faktum är att du vid första inspektionen troligen tänker, fantastisk, jag är en super positiv person och det här är super ... men är det så? 

 

 Själv är jag en bra exempel 

 Jag är ganska upptagen med det jag gör, pratar i telefon, har möten, utbildningar mm. En dag kom min fru och sa: Du behöver tagga ner lite”. Jag frågade: Vad menar du? Hon säger: Inser du vad du fortsätter att säga? Tydligen hade jag sagt "Jag är stressad" flera gånger om dagen och gissar vad var jag?!, just det STRESSAD.

 

 Tänk på vad din mun säger, kom ihåg din inkomst och din mental hälsa

 Var mycket försiktig med vad du säger om och om igen och de heliga orden "jag är", vad som helst följer med den frasen som skapas i din existens. Kraften i dina ord är oförståelig, och du borde bara tala till existens, de saker du verkligen vill ha i ditt liv.

 Här är de bästa fraserna som krossar nätverksmarknadsförare och de inser inte ens det. Kraften i ord kommer behålla saker i det tillstånd som du för närvarande ser dem, så sluta att säga dessa fraser:

 

1. Jag är förvirrad 

2. Jag är stressad 

3. Jag är rädd

4. Jag är skeptisk

5. Jag är besviken på mig själv

 

Fortsätter du säga de orden om och om igen då kommer du verkligen bli sådan, stressad, rädd, skeptisk mm. Men det stannar inte där utan det som krossar dig ännu mer är att du lockar sådana stressade eller skeptiska folk runt om dig och vet du varför det blir så? Jo, för du skickar en sådan energi ute till världen och folk och du vet att människor med samma energi lockar varandra. Det är därför dem rika umgås bara med rika och förstår varandra, de fattiga umgås med fattiga och förstår varandra, de ledsna med ledsna, de lyckliga med lyckliga, mm.

 

I boken ”The Secret” förklaras det ordentligt hur vår energi och våra tankar fungerar i ute världen. 

 

 Så är du en person som vill vara positiv, stolt och framgångsrik och ha även sådana personer runt om dig då är det inte försent att göra det, det ända du behöver göra är att sluta prata om de negativa ord eller tankar och prata mer positiva istället. 

 

   1. Jag vet vad jag gör

   2. Jag är organiserad
 
   3. Jag är inte rädd
 
   4. Jag litar på mig själv
 
   5. Jag är stolt över mig själv

 

Ja, jag vet att det kommer kännas konstigt och ologiskt att säga något som du har svart att tro på men tro mig så länge du säger de orden om och om igen kommer du inse att saker börjar ändras och de positiva orden eller tankar du har kommer ha en sådan enorm kraft. Du kommer må mycket bättre och folk runt dig kommer märka att du strålar positiv energi och då är du plötsligt mycket mer intressant för dem och folk kommer vara nyfikna på vad du har eller gör för de vill bli positiva och glada som du.

 

Vill du veta mer på hur du kan positivt påverka din värld och synen hur folk ser på dig, skriv kommentar eller skriv direkt till mig så hjälper jag gärna .

 

Marko Popovic
 
 

  globalmwork

  m-workhome@hotmail.com

https://www.facebook.com/marko.popovic.workhome/

MarkoMarkoni

MarkoniEm

 
web
statistics