web
statistics

2 tips som hjälper dig att ta reda på om ett online företag är en nätverksmarknadsföring bluff

 
 

 

Internet är översvämmad av olika bedrägerier, vilket gör det svårt för människor att identifiera vilket som är äkta eller falskt. Många av dessa människor skulle vilja göra business från sina egna hem, eftersom de föredrar mer befriande tid dvs. mer fritid och belöningar som företagets olika positioner erbjuder.

 

Online business eller network marketing på engelska är en av de lösningarna som kan ge dig olika möjligheter och uppfylla dina önskningar. Det är ett multi-level marknadsföringsprogram som låter dig starta ditt eget småföretag med en liten kapital och dela affärsmöjligheten till andra också. Men det största problemet som förkrossar de flesta människor att gå med i någon verksamheten är tanken på olyckliga bedrägerier överallt. Så hur vet du att företagets erbjudande som du är intresserad av är den bästa MLM-företag?

 

Här är de två mest betydande mlm-tipsen du behöver veta innan du investerar:

 

1. Bästa MLM-företag bör ge dig en backoffice dvs. ett program där du kan följa allt du gör i din verksamhet. Denna programvara står som din mentor om hur du driver ditt företag effektivt.

 

2. Bästa mlm-företag bör också lära dig hur man samlar en mlm-downline dvs. dina kunder eller samarbetspartner och vikten av att ha det för hela verksamheten. De flesta skeptiker skulle ifrågasätta tanken på att ha folk ”under sig” i verksamheten eftersom de ser det som ett sätt att tjäna pengar från andra människor och få betalt av företaget för det. Men så är inte fallet utan du får pengar för arbete du gör om det nu är att sälja företagets produkter eller genom att rekommendera företagets tjänster och på så sätt hjälpa företaget att växa och för det arbete får du betalt. INTE PÅ FOLK SOM KOMMER IN! 

 

 Så dem två tipsen ovanför som jag skrev borde du se efter och det kanske inte finns direkt klart och tydligt när någon presenterar dig en affärsmöjlighet men det skadar inte att ha koll på sådana grejer.

 Hoppas att du gillade inlägget och om det fanns någon som är värd eller att du kunde lära dig dela gärna med ditt team eller på FaceBook det finns säkert någon som vill eller behöver läsa detta.

 

Till nästa gång vi hörs kom ihåg att det är du som bestämmer hur din framtid ska se ut :-)

 

Marko Popovic Markoni

  globalmwork

   m-workhome@hotmail.com

   https://www.facebook.com/marko.popovic.workhome/

  MarkoMarkoni

    MarkoniEm

 

web
statistics