web
statistics

8 BLOGGING TIPS FÖR MER TRAFIK & MER FÖRSÄLJNING

 

 
 

Frågor om att skapa en blogg?

Vi lever in en värld men dagens tekning där det inte är så svårt att skapa och ha en blogg. Du kan skapa en blogg för en relativt billig peng eller helt gratis. Var inte låt när det gäller tekniken och låt inte det sakta ner dig, utan utnyttja sociala medier för de har stor makt i dagens digitala värld som vi lever i. 

 

 8 Bloggar Tips

1. Ha alltid ett mål för ditt skrivande. Tänk vem du skriver för och hur kommer det att hjälpa dem.

 2. Var alltid en marknadsförare samt en konsument av ny information. När du läser böcker, närvarar på olika event eller tittar på webbplatser för din nisch, tänk på vad för nytta eller värde du kan dela med andra via din blogg.

 3. Var konsekvent. Det är bokstavligen meningslöst att försöka få leads eller försäljning med din blogg utan att vara konsekvent. När du väl blir proffs på att skriva blogg, bör du bara skriva 20-30 minuter per dag om du skriver en daglig blogg.

 4. Prata om saker du gillar som också hjälper andra.

 5. När du köper böcker, kurser eller produkter som du gillar (för ditt företag), se om de har ett associerat program som du kan marknadsföra på din blogg.

 6. Om du blir bra på något som skulle gynna din målmarknad, var inte rädd för att sälja åtkomst till ett webinar, video eller ljud som du skapar som är fylld med värde.

 7. Om du är en nätverksmarknadsförare, ska du inte bara skriva om ditt primära företag om och om i dina inlägg. Flera orsaker till detta är att människor i ditt primära företag inte vill dela dina saker, eftersom en del kommer tycka att detta är för tråkigt medan andra kommer tycka att du kommer massvis med nya leads.

 8. Om du vill tjäna pengar via din blogg, räcker inte bara att fokusera på sökord eller forskning, utan fokusera på att ge värde till dina läsare också. Fortsätt lägga ut värde för att hålla människor för att återkomma och varför inte rekommendera eller dela vidare i sociala medier. Det är nyckeln till en kvalitativ bloggning som kommer ge mer pengar och  mer trafik.

 

Gillar du dessa blogging tips?

 Jag funderar på att göra en serie med tips om blogging, skriv gärna i kommentarer om vad du skulle vilja läsa för tips om bloggning. Skriv också vilka av de 8 tipsen som är din favorit!

  Hjälpte den här inlägget dig? Om så är fallet, skulle jag verkligen uppskatta om du kommenterade nedan och delade på Facebook

 

 Marko Popovic

 
globalmwork

m-workhome@hotmail.com

  https://www.facebook.com/marko.popovic.workhome/

MarkoMarkoni

  MarkoniEm

 

web
statistics