web
statistics

Min största Metod för MLM Rekrytering result

 

Jag skulle föreslå dig om du kämpar med att rekrytera människor via telefon, du behöver lära dig marknadsföring. Marknadsföring är typ av utvecklingen av nätverk marknadsförare så att människor når ut till dig istället att du alltid ständigt nå ut till dem. Det skulle vara nummer ett, lära sig marknadsföring.

Om det är en ledning, hitta något som du kan bygga en liten bit av rapport med, men inte för mycket. Detta är ett misstag. Nu, en del människor, de ska bara gå över styr när det gäller att bygga rapport. De tror att ju mer rapport, desto bättre. Nej, det börjar bli irriterande.

Bygg en liten bit av rapport och sedan komma till saken. De vet att det finns ett syfte för ditt samtal. De vet att du inte bara ringa för att kolla vädret med dem.

Om jag ringer område Göteborg, jag kommer att säga, "Hej, detta är Marko. Du kikade in i en av mina webbplatser, jag vill bara ge dig ett samtal för att se hur jag bäst kan hjälpa dig. Nu, innan vi sätter igång, jag har märkt detta verkar vara en Göteborg riktnummer. Stämmer det? "" Ja. "" Åh herregud, jag älskar Göteborg. Fin stad fina ställen att gå ut och äta god mat osv. 

För resten av manuset, att lära sig att kvalificera leads och även lära sig de största misstagen som nätverk marknadsförare gör är att prata för detaljerat och länge med en som de inte känner och det när de vill sedan komma till saken varför har de egentligen ring då blir den personen raslös eller irriterad, undrar : Jag visste att han/hon skulle sälja något.

Istället att sånt händer bygger man kort raport dvs. samtal och sen direkt säger varför man ringer presenterar kort idén och fångar upp människans intresse. De kommer uppskata det att du inte tog för mycket av deras tid och sen att ni var korta men ändå kom till saken.

....skriv gärna komentar vad ni tycker och tänker, läser alla kommentarer, tills nästa inlägg kom ihåg att det är DU som bestämmer & väljer din egen FRAMTID  :-)

web
statistics