web
statistics

Min största Metod för MLM Rekrytering result

 

Jag skulle föreslå dig om du kämpar med att rekrytera människor via telefon, du behöver lära dig marknadsföring. Marknadsföring är typ av utvecklingen av nätverk marknadsförare så att människor når ut till dig istället att du alltid ständigt nå ut till dem. Det skulle vara nummer ett, lära sig marknadsföring.

Om det är en ledning, hitta något som du kan bygga en liten bit av rapport med, men inte för mycket. Detta är ett misstag. Nu, en del människor, de ska bara gå över styr när det gäller att bygga rapport. De tror att ju mer rapport, desto bättre. Nej, det börjar bli irriterande.

Bygg en liten bit av rapport och sedan komma till saken. De vet att det finns ett syfte för ditt samtal. De vet att du inte bara ringa för att kolla vädret med dem.

Om jag ringer område Göteborg, jag kommer att säga, "Hej, detta är Marko. Du kikade in i en av mina webbplatser, jag vill bara ge dig ett samtal för att se hur jag bäst kan hjälpa dig. Nu, innan vi sätter igång, jag har märkt detta verkar vara en Göteborg riktnummer. Stämmer det? "" Ja. "" Åh herregud, jag älskar Göteborg. Fin stad fina ställen att gå ut och äta god mat osv. 

För resten av manuset, att lära sig att kvalificera leads och även lära sig de största misstagen som nätverk marknadsförare gör är att prata för detaljerat och länge med en som de inte känner och det när de vill sedan komma till saken varför har de egentligen ring då blir den personen raslös eller irriterad, undrar : Jag visste att han/hon skulle sälja något.

Istället att sånt händer bygger man kort raport dvs. samtal och sen direkt säger varför man ringer presenterar kort idén och fångar upp människans intresse. De kommer uppskata det att du inte tog för mycket av deras tid och sen att ni var korta men ändå kom till saken.

....skriv gärna komentar vad ni tycker och tänker, läser alla kommentarer, tills nästa inlägg kom ihåg att det är DU som bestämmer & väljer din egen FRAMTID  :-)

Framgång & mål i livet

 
 
 
"Team, vad är framgång? Förmodligen finns lika många svar som det finns läsare av det här veckobrevet. För mig är framgång en resa. Vad menar jag med det? Jo, många tror att nå ett mål är framgång, men känner jag mig nöjd och klar med livet när jag nått det målet? Jag tror inte det. Mål är viktiga men det finns inte ett klart definierat slutmål utan många,många delmål och nya mål att nå. Det är dessutom näst intill omöjligt att nå mål utan misslyckanden på vägen. Men ett misslyckande betyder inte att jag är misslyckad, ett misslyckande är en erfarenhet av vad som inte gick! Vi lär oss sällan något från ett tillfälle där vi lyckades vid första försöket. Den största lärdomen får vi från att misslyckas. Tänk på dig själv, hur många gånger misslyckades du innan du lärde dig att gå, lärde dig att cykla, simma eller köra bil? Hur många gånger misslyckades du innan du lärde dig läsa, skriva eller räkna? Betydde det att du var misslyckad? Nej, det gav dig kunskaper om vad som gick fel, och vad du behövde göra för att kanske lyckas nästa gång. En läre på ett amerikanskt universitet djupintervjuade vid ett tillfälle 50 amerikanska dollarmiljonärer som blivit det före 35 års ålder. Det visade sig att i genomsnitt hade de provat 17 olika affärsverksamheter innan de lyckades. Framgång kommer genom att ha rätt attityd/inställning till det jag håller på med oavsett vad det är! Sätt betydelsefulla mål och ta EN dag i taget. När kvällen kommer så ställ dig själv följande frågor: 1. Vad har jag gjort idag för att komma närmare mitt mål? Skriv ned det. 2. Vad ska jag göra imorgon för att komma närmare mitt mål? Skriv ned det. 3. Vad har inte gått bra idag och vad kan jag göra för att ändra på det? Skriv ned det. Tar du den vägen, en dag i taget så kommer du att upptäcka att framgång är en inre resa genom livet som tar dig från ett mål till nästa och nästa. Allt börjar med rätt attityd till livet och dig själv. Du kan, du är tillräckligt bra för att starta den resan idag och du blir vad du tänker. Vad kan du göra idag för att göra dagen till en bra dag för dig och för någon i din omgivning? Ta och fundera lite på det och ge det ett försök. Du kommer att känna dig som en bättre människa och kanske gör du en grå och kall måndag till en bra dag för någon annan? Som vanligt är beslutet ditt. Ha en fantastisk och lönsam vecka."
 
                                                                                                              Skrivet av vännens vän 

Viktigt meddelande om MLM

 
 
Bra tips! MLM är ett riktigt jobb som alla andra, inte bäst men mycket bättre en vanliga jobb!
Ta tid och kolla på videon lyssna på Eric W. för han är bäst i det han gör....
Har ni frågor eller funderingar skriv gärna till mig :-)
 
....skriv gärna komentar vad ni tycker och tänker, läser alla kommentarer, tills nästa inlägg kom ihåg att det är DU som bestämmer & väljer din egen FRAMTID  :-)

Hur ser din ekonomi ut varje januari ?

 
Julen är över presenterna utdelade, resande till familj är över, nytt år och festande är över men even pengarna är över. Vad gör man då? Man är tvungen att spara innan allt detta kommer i slutet av året och sedan kommer ett helt nytt år! Allt från början igen. Folk brukar säga ett januari är den mest fattigaste månad. Undra varför? 
Har ni funderat kanske att vända på det hela och att januari ska vara eran rikaste månad istället? Att inte behöva spara till det roliga som kommer i slutet av året. Istället att börja det nya året med att gå till jobbet och att allt är som valigt igen, att åka till en skön semester istället och börja året med en resa istället? 
Det går att göra bara man är öppen och villig att göra ändrngar i sitt liv!
 
....skrin gärna komentar vad ni tycker och tänker, läser alla kommentarer, tills nästa inlägg kom ihåg att det är DU som bestämmer & väljer din egen FRAMTID  :-)
web
statistics