web
statistics

Tips på hur DU startar en konversation om din MLM

 
 
 

Jag tror att den största grejen människor kämpar med i nätverks och marketing branschen är hur man börjar prata med folk dvs. hur man startar en konversation. Det här inlägget ger dig några enkla strategier.

 MLM Prospekterings Fraser

 Du har nog hört alla MLM standard prospekterings ice breakers eller hur? Dessa fungerar också självklart men inte alla är bekväma och säger de här meningar/frågor:

 - ”Är du öppen för möjligheter att tjäna pengar om det inte stör vad du gör?"

 - "Är du öppen för ett sidoprojekt om det inte stör det du gör idag?"

 - "Tror du på flera inkomstmöjligheter?"

 De här frågor har fungerat i åratal och det kommer de säkert fortsätta att göra, men i det här inlägget ville jag ge dig några olika vinklar …

 

 Så här startar du en konversation om ditt företag

 Låt oss först börja med offline MLM prospektering. Ett riktigt enkelt sätt att starta en konversation med någon du möter när du är ute och att du märker något om dem, deras hatt, skjorta, skor, vad som helst, ge en komplimang och ställ sedan en fråga och var redo att aktivt lyssna. Här är några exempel:

 "Jag gillar dem skor / örhängen / glasögon, var fick du dem ifrån?"

Sedan lyssna på något du kan associera något annat med. Vad du gör här är att försöka bygga upp ett förhållande utan att de ser ett alternativt motiv. Så småningom kommer ni till vad de gör eller jobbar med, och det är där magin händer.

 När du  har hört vad de gör eller vad dem jobbar med, vilket för de flesta är det deras identitet. Frågar du någon vem de är och de kommer sannolikt att svara med det de jobbar med. Så, när du lär dig deras yrke, så här associerar du en historia om din MLM.

 Du vill veta sådana historier från ditt nätverksmarknadsföretag, veta om lärare, rörmokare, lastbilsförare, mm. som har haft någon form av framgång i ditt företag och då kan du använda de här berättelserna och associera dem med personen du pratar med. De bästa säljare använder sådana historier och de är faktiskt enklare än någon konstig dialog om nätverksmarknadsföring. 

 

Hur man pratar med människor när du vet deras yrke?

Okej, så när du känner personens yrke, var beredd att säga, "Oh wow, jag jobbar egentligen med en __________ vid sidan om som verkligen går bra, jag vann en semester, tjänar bra med pengar osv, det är så Häftigt!"De flesta vid denna punkt kommer fråga dig vad för sidprojektet det är (eftersom du har byggt upp en rapport) och förmodligen vill veta mer om det. Folk vet inte det att du ska just då lämna dem och det du ska göra är att fråga de om deras visitkort eller telefonnummer och förklara det att du måste på ett möte eller konferenssamtal och att du gärna vill hålla kontakten med personen.  

 Konferenssamtalet (gjord eller ej) är det jag kallar "brytning av kommunikation" och det förhindrar att du säger för mycket och att personen backar och tackar NEJ. Det ”att hålla kontakten" signalerar att det är säkert att ge dig deras visitkort som du förmodligen aldrig kommer att använda till att kontakta de (de flesta människor gör inte det). Därför se till att du följer dem om du använder den här tekniken, använd deras visitkort eller telefon nummer och kotakta dem.

 Hjälpte den här bloggen? Om så är fallet, jag skulle verkligen uppskatta om du kommenterade nedan och delade bloggen på Facebook

 

  

Marko Popovic

  globalmwork

   m-workhome@hotmail.com

   https://www.facebook.com/marko.popovic.workhome/?hc_ref=ARRd7JyPrMEOWSYa82eUlTrmtztORoal-p2Ysq1RKWU57pBUjn7aemwO8Pd2dvaRSns

MarkoMarkoni

MarkoniEm

 

 

 

 

web
statistics