web
statistics

Är det Network Marketing?

Många nätverkare vågar inte säga att de är med i ett nätverksmarknadsförings företag och också vet inte vad de ska svara när någon som de försöker visa sin tjäns eller produkt frågar de om detta är Networ Marketing. Här i videon delar jag med DIG tips på hur du kan svara när det är någon som frågar dig om du är med eller det du visar om detta är Network Marketing.
 
 
 
Finner du värde i videon kan du gilla och dela med ditt team, har du frågor eller komentar skicka gärna så svarar jag :-)

3 heta tips på hur du kommer igång med en bra blogg innehåll

                                                                         
      
 

Om du menar allvar om att utnyttja Internet som ett verktyg för att hjälpa till att bygga din online verksamhet, då du förmodligen har hört att skapa en blogg. En verkligt gemensam fråga jag får frågan är "Hur gör du att skriva en bra blogginnehåll ?" Det här inlägget kommer att hjälpa dig med tre riktiga coola sätt att komma upp med bra blogginnehåll snabbt och ofta.

Kom upp med blogginnehåll genom att titta på sociala medier

Låt mig gissa, du vill komma med blogginnehåll som blir gemensam och blir kommenterat, eller hur? Tja, studera Facebook. Vilken status, uppdateringar eller åtgärder i sociala medier blir delat och kommenteras? Sedan bygg ett blogginlägg runt det ämne. Till exempel, när jag gjorde detta inlägg på Facebook om hur jag kommit upp en ny rang i mitt företag, hade jag 20 gillar och 16 kommentarer inom en timme. Folk gillar att höra om prestationer. Använd inte detta exempel som det enda sättet att komma med blogginnehåll men, att studera andra marknadsförare är mycket smart på vad som får uppmärksamhet och vad kommer också att få uppmärksamhet på din blogg.

Lär kraften i en intervju

När du är en ny bloggare eller nätverk marknadsförare du vill förknippas med framgångsrika människor. Var inte rädd för att intervjua dem du ser som har framgång. De flesta av oss marknadsförare är mer än glada att hjälpa nya marknadsförare, särskilt om de är med i vår lag eller i vårt företag. Nå ut och fråga ledare om du kan spela in en intervju med dem. Du kan använda ett konferenssamtal som (www.FreeConferenceCall.com) eller använda Skype för att göra en videointervju och sedan ladda upp den på YouTube. Några exempel på frågor du kan ställa för att väcka intresse hos andra:

- Vad tycker du om det aktuella läget för vår bransch?
- Varför valde du den här branschen?
- Vilka är dina tre tips för att bygga en stor organisation?

Du kan också komma med din egen. Om personen du intervjuar är i samma företag som du då kan du ställa frågor som intresserar dig tex. om produkten hur du på bästa sättet kan marknadsföra den osv.

Kommer den här bloggen hjälpa dig att komma med blogginnehåll? Jag hoppas det och om du har några frågor till mig, skulle jag uppskatta det och du kan publicera dem som en kommentar nedan 🙂

Om du gillar det här inlägget, kan du känna dig fri att dela med andra och kommentera nedan.

                                                     
 

Din produkt spelar visst roll!

 
 
Det är vanligt att online marknadsförare i nätverket marknadsföring branschen berättar till sin publik att den produkt de gör reklam för egentligen spelar ingen roll. Detta vanligtvis blir så när de inte personligen bli upphetsade över produkten de jobbar med, utan är mer upphetsade över kompensationsplanen. Det är inte min stil, jag är inte den som väljer ett företag för deras kompensationsplan utan snarare för produkten, men i den här bloggen kommer jag att skriva varför produkten egentligen spelar roll.
 

Stora marknadsförare kan göra försäljningen med någon Online Produkt

Ja, Du hörde rätt. Stora marknadsförare kan sälja online produkt. Tyvärr stora marknadsförare är endast 1-3% av befolkningen i nätverksmarknadsföring industrin. Nu kommer jag starkt föreslå att du bli bättre på marknadsföring och försäljning och koncentrera dig på att alltid bli bättre.

 

Online Marketing handlar inte om försäljningen bara

Online Marketing är inte om "att få sälja" det handlar om att bygga människor och bygga en extrainkomst. Jag har aldrig sett en stor försäljare eller stora marknadsförare som sa att produkten inte spelade någon roll och sedan byggd en långvarig verksamhet i denna bransch. När någon säger att produkten inte spelar någon roll då hetsar han/hon upp dig för att acceptera att vara med dem i det enda som betyder något för de. Detta betyder inte att jag blir LEDANDE med produkten, utan blir som de att jaga kompensationsplan vilket är inte bra i alla lägge.

 

Repetion: Varför Online produkten spelar roll

Efter den inledande hype som kan få någon att gå med i ett företag, de måste rättfärdiga den dag in och dag ut. De flesta människor i alla typ av arbete kommer att leta efter sätt att sabotera själva eller skapa ursäkter. Om de fördes in i businessen med tankesättet att online produkt de jobbar med spelar ingen roll, kommer de alltid att leta efter enklare sätt för dem att tjäna pengar, vilket leder dem till oseriösa företag som man kan gå in gratis eller de som är massivt billigare. De saker som, KEEP a person, är mycket annorlunda från vad som får dem att gå in. Behärska båda och du är på väg att bygga ett imperium. 🙂

Om du gillar det här inlägget, vänligen gör mig en tjänst och dela med andra och kommentera nedan.

Din existens på FaceBook, få folk att kontakta dig avg. din business

 
 
 
Det är ofta folk inte tänker är att de inte ska promote sitt företag, produkt eller tjänst på sin faceebook utan sig själv. Ja juste det kanske låter konstigt med det är faktiskt sant, för man ska väcka nyfikenhet hos folk genom att posta värde och lösningar på olika funderingar eller problem. Posta roliga bilder tex. från olika event på sig själv och sitt team osv. Allt kul du gör både själv eller med sitt team posta på din fb sida, på så sätt vecker du nyfikenhet hos folk som kommer vilja vara en del utav det roliga du jobbar eller är med i. Om du postar bara massa länkar och bilder på ditt företag eller produk då kommer du inte synas av mänger som gör exakt samma sak utan även de som blir en smula nyfikna på din produkt elle business möjlighet kommer så klart googla och läsa massa negativa inlägg och då kallnar de, och det värsta inte kontakta dig alls. 
 
 
Det man inte borde göra på sin Facebook sida

1. Skicka inte en spontan länk.

2. Lägg inte upp länkar säljbolag eller dina länkar på andra människors murar.

3. Bli inte frustrerad när du själv blir någons prospekt och erbjuden deras busines möjlighet.

4. Använd inte hype i dina uppdateringar på facebook status.

5. Gör inte mass meddelande irriterande skräppost försäljning.

                                                                                                                           
 
Är Facebook prospektering det enda eller bästa sättet?

Facebook prospekterin. Där finns säkert andra sätt att hitta potentiella lagkamrater än Facebook prospektering. Det finns några saker att vara medveten om med Facebook prospektering och det är:

1) De är människor på facebook och är jätte skeptiska eftersom de har slagit upp ett dussin saker som är negativa.

 Däremot Facebook representerar en enorm armé av potentiella personer som du kan prata med om ditt företag ... OM du gör det på rätt sätt.

Facebook prospektering är en omgång och tålamod. Jag skulle vilja föreslå att det i genomsnitt tar ungefär 30 dagar att börja få riktiga rekryter i ditt företag. Om du lägger kraft på detta i 6 månader kommer du att börja se snabbare och bättre resultat. De flesta människor försöker något för bara 14 dagar innan de slutar, och det kan alla men jag garanterar att du inte kommer att se mycket resultat i 14 dagar, så ha några realistiska förväntningar.

 

Tills nästa gång, om du gillar det här inlägget, vänligen gör mig en tjänst och dela med andra och kommentera nedan.

web
statistics