web
statistics

4 nya böcker hur att lyckas med business

 
Böckerna har nu kommit då fyller vi på mer kunskaper och färdigheter på hur man bygger seröist sin business. Alla bra tips kommer jag dela med er mina läsare och alla ni som vill lära sig och vill bygga sin business serisöt och stort.
 
Ser ni värde i det jag postar och delar med er, känn er fria och dela vidare med era vänner eller de som ni vi att de ska se det här ...
 
Har ni frågor skriv gärna till mig              m-workhome@hotmail.com
 
Skriv gärna komentarer om ni har jag läser o svarar alla komentarer
 
Tills nästa gång ha en bra dag och kom ihåg att det är DU/NI som bestämmer eran framtid och framgång ! :-) 
 
 

Nätverk...Varför ska man nätverka?

 
 
Dagens inlägg kommer jag skriva om Nätverk och att allt baserar sig på just Nätverk.
 
Bilden som ni ser är material av en bemanningsföretag som hjälper folk att söka jobb. I mina tidigare inlägg och själva bloggen handlar om hur man ska nätverka och skaffa sig passiv inkomst och slippa jobba om man inte vill utan ha roligt i livet. En del av tekningen och tips hur man ska söka jobb är precis lika så  som vi inom MLM andvänder. Vad innebär det, jo om ett bemanningsföretag använder teknink så som "gå ut och våga prata med folk, nätverka, skaffa nya kontakter, någon som känner någon kanske vet om de söker folk så att ni kan söka". Så om det funkar vilket verkar att det gör att på så sätt söka jobb då funkar det då även med MLM att istället att söka nya jobb då söker man nya människor som man ska jobba med och presentera sin produkt eller tjänst till.
 
Varför jag skriver just om detta?
 
Alla som tror eller är "säkra på" att MLM inte funkar då kan jag passa på säga att det vi gör någon annan kommer lära ut,om man ska behöva söka något jobb, det ända skillnaden är att med samma teknik kommer man söka jobb medans vi söker nya personer eller kollegor. Medans en söker jobb en annan bygger sin framgång och sitt liv precis så som man vill ha det. Börja bestämma själv istället att låt en chef organisera ens liv.
'
'....skriv gärna komentar, dela vidare,  läser alla kommentarer, tills nästa inlägg kom ihåg att det är DU som bestämmer & väljer din egen FRAMTID  :-)
 
 
 
 
web
statistics