web
statistics

Mer tid? Mer pengar ? Mer energi ?

 
 Wow vilken föreläsning har jag varit där Charlie Söderberg pratade om ekonomisk balans och PASSIV INKOMSN !
Mycket man kunde lyssna och lära sig hur han skaffade si PASSIV inkomst och det att många inte vet eller tänker på att man kan faktiskt ha balans i sin ekenomin och inte behöver jobba för en fast inkomst som räkcker precis till att betala räkningar och att ha mat på bordet.
Som många där undrade "Ja men vad ska man ha mer pengar till?" så som Charlies och min fråga är men ska man inte njuta av livet dvs. ha över pengar till att göra annat kul?
Nej tyvärr har man AKTIV som många kallar för FAST inkoms kan tyvärr inte göra for som ovan skrivet det räker precis och då när man ska planera sin "betalda" semester även den är planerat precis.
 
Allt detta kallar jag för MODERN SLAVERI !
 
 
Här är mina noteringar (ber om ursäkt för handstilen) hur Charlie praktiskt visar hur man balanserar sin ekonomi.
 
INKOMSTER 
 
- aktiva  95%   ( lön, pension, egenföretagslön)
- passiva  5%  ( tillgångar, investeringar, aktier, Nätverkmarknadföring)
 
UTGIFTER
 
- aktiva 30%
- passiva 70%
 
TILLGÅNGAR
 
- investeringar, aktier, nätverksmarknadsföring ...
 
SKULDER
 
- räkningar, kreditskulder ...
 
 
 
Hela balansekonomin kan förklaras enkelt genom att man har/ökar sina TILLGÅNGAR och minskar sina SKILDER.
 
Hur kan man göra det ?
 
Genom att man minskar sin AKTIVA inkomsten och skaffa sig PASSIVA inkomsten dvs. att man minskar sina timmar på sitt vanliga jobb eller att parallellt med sitt jobb, t.ex. investerar i något, jobba med MLM, aktier, som kan med utan större arbetsinsats generera pengar, varje dag, vecka, månad eller år livet ut.
 
 
Hoppas verkligen att folk ska börja förstå mer och mer och att vi ökar de 5% på PASSIVA inkomster och att fler ska vara ekonomisk fria.
 
 
 
... om du tycker det här har någon betydelse och väcker några tankar lämna gärna komentar och vad du tycker, tills nästa inlägg DU bestämmer din egen FRAMTID  :-)
 
 
 

...nyckel ordet....

 
Tyvärr är det många som missar det eller börjar med lojalitet med sakta men säkert försvinner det....varför? en jättebra fråga ....

Real Leadership

 
 
Kan passa på och skriva om fenomenen just det som Matt Morris skriver i sin bok om DECISION dvs BESLUT.
 
Theodore R. säger " In a moment of decision the best thing you can do is righ thing worst thing you can do is nothing."
 
Allt handlar om våra beslut ! Livet som vi har och hur det ser ut är vårt beslut, jobbet som vi har är vårt beslut, flickvän som vi har är vårt beslut, likaså med bil, hus, livstil osv.
 
Måga gånger hör man hur folk klagar på deras liv eller jobb eller chef att allt är dåligt och att de inte orkar med. Nu är min fråga varför men inte ändrar på det och beslutar sig att bara göra det.
 
Trivs man inte på jobbet, ja men ta beslut och byt jobb....
Gillar man inte sin chef, ja men ta besult och byt chef...
Vill man ha en bättre bil eller hus, ja då är det bara att ta ett beslut för att göra det dvs. göra allt som krävs för att ha finare eller dyrare bil eller hus.
 
Jag vet att det låter lättare äv vad det är man någonstans man måste börja om man vi ändra till det bättre om man inte trivs med det man har just nu. Och det är just det att man måste ta ett BESLUT !!!
 
Det folk oftast gör är att sitter och klagar och klagar men vill inte göra något åt saken sjäva. En av mina tidigare inlägg har jag skrivit att allt beror på oss. Ingen chef eller mamma, pappa eller politiker kommer göra varken bättre eller sämre vårt liv utan det är VI själva .
 
Så mina vänner allt vi gör alla våra beslut som vi gör idag så kommer vår framtid att se ut, så min tips ta bara smarta beslut och bestämm eran egna framtid låt ingen annan göra det åt er!
 
 ...lämna gärna komentar, frågor eller vad du tycker om det hela ..... tills nästa inlägg, ha det så skoj..... :-)
 
 
 
 

woohooooo vilken vecka :-)

 
Wow vilken vecka alltså jag älskar mitt liv och livstil som vi lever alla inom MLM. Vi hade kul och roligt hela tiden och vi jobbade ändå för gör så. 
Resan började från Borås med buss fram till RAMADA Hotel & Conference Center München Messe. Folk från hela världen Mexico, Italien, Ryssland, Polen, Sverige, Norige, Australien, Israel, Filipin mm.
Så härligt att alla pratar med alla skaffar nya kontakter, guld klockor delades man fick träffa grundarna som tjänar miljoner men ändå är de vanliga människor, sociala och trevliga.
Alla var glada trevliga olika men ändå lika varandra för det vi jobbar med knyter oss samman. Därför började jag med att skriva att jag älskar livstilen inom MLM, det att man har roligt men ändå jobbar jämfört med många andra jobb där man bara jobbar men inte har roligt och även om man har det så tjänar man dåligt och igen även om man har något utan de tre väldigt sällan att man har alla tre.
Med detta vill jag passa på att skriva till dig som läser och följer min blogg att valet är bara DITT vilket liv du ska leva och hur du vill att DITT liv ska vara. Ingen annan kan göra det åt dig för vi sitter i samma båt och det beror inte på från vilket håll det blåser utan vilken riktning vi själva väljer !!! Det är så det ser ut även i verkliga livet ingen chef, politiker, eller någon tredje sak som kan ändra eller bättra på ditt liv utan det måste du göra själv !!!
Gör man detta bestämmer man sig för att ha bättre liv eller livstil då kommer allt smaka betydligt sötare och bättre . Jag säger inte att det är lätt och på vägen ditt behöver man hjälp vilken jag erbjuder de som vill veta hur jag gjorde för jag åkte den banan men som sagt till slut smakar allt mycket godare.
 
TA HAN OM DIG MIN LÄSARE TA DITT LIV I DINA HÄNDER OCH LÅT INGEN ANNAN BESTÄMMA DIN FRAMTID :-)
 
... lämna gärna komentar, frågor eller vad du tycker om det hela ..... tills nästa inlägg, ha det så skoj..... :-)
 
 
 
 
 
web
statistics