web
statistics

SKAPA EN VISION ISTÄLLET FÖR ORSAK FÖR DIN FRAMGÅNG

 

Vad är en vision och varför ska du ha en?

 Vision är vem du vill bli, hur du vill att andra ska se dig. Att få en känsla av att se dig själv precis så som du vill bli, om det nu är att bli rik, känd eller snyggast viktigast är att ha en vision dvs. en känsla av det. Så länge du har vision kommer den dra dig åt att jobba mer för att förverkliga din vision.

 Vad händer när du inte skapar en vision? 

När du misslyckas med att skapa en vision för din framgång och instället börjat tveka det är det här som händer:

  •  Du blir lätt avskräckt
  • Du söker efter videofilmer som motiverar varför du ska jobba med MLM
  • Du låter människors åsikter påverka dina arbetsvanor
  • Du söker godkännande och acceptans från folk som oftast inte vet mycket om MLM utan har hört att MLM inte är bra bara
  • Eftersom du inte har skapat din vision, får du oftast negativ feedback 
  • Du börjar leta efter passande verktyg så som skript, böcker, videos mm, för att skapa din MLM-framgång

 

 Låter något av detta bekant? Om du har tagit dig tid att skapa en vision, kan det förmodligen inte, för de flesta, hända att någon av de punkterna jag skrev ovan dyka upp.

 

 Men vad om ”de” säger till dig att det kommer inte att fungera?

 "De" ,folk du känner, pratar alltid det de själva inte är? De kommer att berätta för dig att du inte kan skapa din MLM-framgång eftersom endast folket i toppen tjänar pengar, eller att produkten är övervärderad, eller att ekonomin stöder inte vad du gör för att du ska kunna tjäna bra med pengar.

 "De" kommer alltid att prata. De pratade när jag bestämde mig för att skapa en vision för att bli ekonomisk oberoende. De pratade när jag sa att jag skulle prata, undervisa och hjälpa andra att skapa sin egen vision och nå sina egna mål. De pratade när min fru och jag fick vår första provision, låt mig säga en sak, de kommer alltid att prata.

 

Om du tar dig tid att skapa en vision om vad framgång betyder för dig och hur den kommer att se ut, kommer deras prat att sluta sakta men säkert.

 

 PS. Om du gillar inlägget kommentera > dela > skriv fråga om du har 

  

Marko Popovic 

  globalmwork

     m-workhome@hotmail.com

    Marko P. Markoni

    MarkoMarkoni

  MarkoniEm

 

 

 

 

Vad ska du göra när din MLM-ledare eller sponsor byter företag?

 

Varför går MLM-ledare vidare?

 Det finns inget enkelt svar. Här är vad jag har märkt:

 - Det är sällan om att något är fel på företaget 

 - Ibland handlar det om tron att de kan tjäna mer pengar någon annanstans

 - Ibland är det ett känslomönster.

 Det finns en kille som var i min downline och tjänade 15.000 kr i månaden som sedan dess varit i fyra olika företag under de senaste fyra åren.

Sanningen är att det aldrig finns en universell anledning när de slutar eller fortsätter, det är en kombination av olika saker. 

En annan hög procent av ledare jag någonsin har träffat i detta yrke har haft sina MLM-ledare i sitt lag (upline och downline) och även de slutade eller bytte företag, och fortsatte fortfarande med att tjäna miljoner.

 

Vad ska man göra när de slutar eller byter företag?

 Om du har dina MLM-ledare eller upline som slutar eller byter företag, då vill du utvärdera dig själv först. Är du på din karriärstadium där du är en följare? Det är ingenting att vara generad över, det är mest personer som jobbar på att bli stora ledare, var en gång följare. Jag betraktar mig inte som en följare, men jag följer verkligen en hel del människors träning som hjälper mig men deras handlingar som inte dikterar mina affärsåtgärder? Det finns en skillnad mellan att vara en följare och helt enkelt lära av andra. Jag strävar efter att skapa ledare och folk som ska följa min utbildning och ha värde utav det så länge det är värdefullt för dem.

 Så kort sagt är det så att din upline har bytt företag och du anser dig själv som en ledare då är det bara att fortsätta jobba. Är du då en följare (inget negativt i det) då följer du din upline och ni byter tillsammans och då ni kanske trivs bättre med något nytt.

 

Gillar du texten skriv gärna kommetar, dela med ditt team, skriv frågor om du har ...

Vill du ha min inlägg direkt till din e-post skriv gärna ditt namn och mejl adress så kommer du alla nya inlägg direkt till din e-post

Marko Popovic Markoni

  globalmwork

    m-workhome@hotmail.com

   https://www.facebook.com/marko.popovic.workhome/?hc_ref=ARRd7JyPrMEOWSYa82eUlTrmtztORoal-p2Ysq1RKWU57pBUjn7aemwO8Pd2dvaRSns

   MarkoMarkoni

MarkoniEm

 

web
statistics