web
statistics

Mer tid? Mer pengar ? Mer energi ?

 
 Wow vilken föreläsning har jag varit där Charlie Söderberg pratade om ekonomisk balans och PASSIV INKOMSN !
Mycket man kunde lyssna och lära sig hur han skaffade si PASSIV inkomst och det att många inte vet eller tänker på att man kan faktiskt ha balans i sin ekenomin och inte behöver jobba för en fast inkomst som räkcker precis till att betala räkningar och att ha mat på bordet.
Som många där undrade "Ja men vad ska man ha mer pengar till?" så som Charlies och min fråga är men ska man inte njuta av livet dvs. ha över pengar till att göra annat kul?
Nej tyvärr har man AKTIV som många kallar för FAST inkoms kan tyvärr inte göra for som ovan skrivet det räker precis och då när man ska planera sin "betalda" semester även den är planerat precis.
 
Allt detta kallar jag för MODERN SLAVERI !
 
 
Här är mina noteringar (ber om ursäkt för handstilen) hur Charlie praktiskt visar hur man balanserar sin ekonomi.
 
INKOMSTER 
 
- aktiva  95%   ( lön, pension, egenföretagslön)
- passiva  5%  ( tillgångar, investeringar, aktier, Nätverkmarknadföring)
 
UTGIFTER
 
- aktiva 30%
- passiva 70%
 
TILLGÅNGAR
 
- investeringar, aktier, nätverksmarknadsföring ...
 
SKULDER
 
- räkningar, kreditskulder ...
 
 
 
Hela balansekonomin kan förklaras enkelt genom att man har/ökar sina TILLGÅNGAR och minskar sina SKILDER.
 
Hur kan man göra det ?
 
Genom att man minskar sin AKTIVA inkomsten och skaffa sig PASSIVA inkomsten dvs. att man minskar sina timmar på sitt vanliga jobb eller att parallellt med sitt jobb, t.ex. investerar i något, jobba med MLM, aktier, som kan med utan större arbetsinsats generera pengar, varje dag, vecka, månad eller år livet ut.
 
 
Hoppas verkligen att folk ska börja förstå mer och mer och att vi ökar de 5% på PASSIVA inkomster och att fler ska vara ekonomisk fria.
 
 
 
... om du tycker det här har någon betydelse och väcker några tankar lämna gärna komentar och vad du tycker, tills nästa inlägg DU bestämmer din egen FRAMTID  :-)
 
 
 
web
statistics