web
statistics

De mest användbara färdigheter du kan använda för att uppnå de resultat du vill

 

 
 
 

Oftast är det spekulationer om hur man ska jobba för att nå de bästa resultaten inom sin business. Det jag alltid rekommenderar mitt team är det att man ska jobba SMART inte HÅRD. Visst är det så att man måste jobba för att nå sina önskade resultat men grejen är att du ska alltid ha bra verktyg dvs. färdigheter att jobba med. Då kommer du nå dina mål betydligt lättare och snabbare. Här nere kan du läsa 6 enkla verktyg du kan använda som hjälpmedel till dig som vill uppnå de bästa resultaten inom ditt team, vanlig eller online business eller företag.

 Inflytande - Ledarskap är inflytande, varken mer eller mindre. Allt stiger och faller på ledarskap, så det är ett viktigt attribut för framgång. Inflytande används också för att på ett effektivt och övertygande sätt kommunicera fördelarna med en bra produkt eller tjänst, och för att få folk att tacka JA! Samma sak gäller även direktförsäljning.

 Färdigheter - Det finns vissa tekniska färdigheter som du behöver lära i den bransch du är en del av, så det är viktigt att utveckla dessa färdigheter. Även om de är en bråkdel av vad din framgång kommer att bygga på. Du måste så småningom lära dig att lägga ut de saker som gör den mest meningsfullt att lägga ut, så att du kan göra din verksamhet eller business mer effektivare.

Fokus - I dagens snabba samhälle, är en förmåga att lägga fokus till någonting. Människor är överallt, och lätt distraherade. Tidsplanering är en myt, eftersom tiden är redan väl inplanerad i 24 timmar om dygnet. FOKUS Hantering av detta är utmaningen för oss alla. Hur att vara fokuserad, och vad man ska fokusera sig på är också ett ämne i sig. Känner du att detta är svårt, det bästa är om du har någon mentor som kan hjälpa dig med fokus och vad du ska lägga din fokus på.

Jobb Etik - Det enda ställe framgång kommer innan arbetet är i en ordbok. Det är viktigt att bygga upp din tolerans för arbete dvs. att lära dig att du måste jobba för att kunna nå de resultaten du vill. Om du älskar vad du gör inget kommer stoppa dig.

Tillit - Som entreprenör är du en skapare. Du vänder immateriella idéer till något konkret, och det kräver tro! Inte bara tro som påverkar din fysiologi, men det har också med en atmosfärisk inverkan som gör att universum börjar konspirera till det som du tror. 

 Tro- En bra bok säger, "Tro är innehållet i det man hoppas, och bevis på det man inte ser." Det krävs tro att fortsätta jobba när resultaten är inte omedelbar. Entreprenörskap kräver TRO även när det verkar som att tro inte fungerar i alla läggen, men tror man på sig själv och det man gör kommer resultaten sakta men säkert.

Jag hoppas att detta hjälper dig i din strävan efter de bästa resultat som du vill uppnå

 

Gillar du bloggen, kan du gärna dela vidare, kommetnera eller skicka mejl om du har någon fråga eller fundering. Vill du få de inläggen skickade personligen till ditt mejl skriv till m-workhome@hotmail.com  

PS: Vill du ha flera tips kan du titta på https://youtu.be/ujU96gu8YpU eller titta på mina andra videos på min YouTube kanal.

 

 

Marko Popovic

  globalmwork

   m-workhome@hotmail.com  

   Em Markoni

    Marko Markoni

 MarkoniEm

 

 

 

web
statistics