web
statistics

2 sätt att skapa PASSIV inkomst i en vikande ekonomi

 
 Mer än någonsin människor söker efter alternativa sätt att tjäna pengar. Jag får intrycket av att fler och fler människor har lärt sig från den vikande ekonomi och är inte ute efter, bli rik snabbt, erbjudanden men mer letar efter sätt att skapa inkomster som faktiskt varar. Den här artikeln är två olika sätt att skapa extra passiv inkomst i denna vikande och osäkra ekonomin.
 
 

Passiv extrainkomst Online

Nu, i min mening, idag finns mest dotterbolag-marknadsföring och attraktion marknadsföring som inte är passiv extraimkost  eftersom det är engångs försäljning eller tillfällig trafik generation. Men du kan göra passiva inkomster via medlemskap webbplatser som du skapar eller att du har ett dotterbolag till. 

Om du är eller blir en specialist i en viss nisch, kan du skapa din egen webbplats. Om du går den vägen, jag vet inte hur passiv det är men om du på något sätt kan göra det användargenererade, det kanske skulle fungera. Jag tror att den passiva delen av att göra din egen är svårt att genomföra, men är möjligt.

 

Passiv extrainkomst i MLM

Nu är detta min favorit. Varför? Eftersom det är något som enligt min mening, till skillnad från den andra, du kan sätta massiva insatser och kraft under en relativt kort tidsperiod och faktiskt uppnå vad jag kallar SANN passiv extrainkomst . Jag har personligen sett människor få betalt tusentals kronor per månad i MLM-företag att de slutat arbeta mer än 20 år sedan. 

Vissa människor misstolkar MLM som något där man kan bli rik snabbt, så är det helt enkelt inte fallet. Men du kan skapa stora livstid rikedom genom att gå in i rätt affärsmöjlighet, arbetar hårt och bygga smart. Av alla alternativ jag har forskat, är passiv extrainkomst i MLM det bästa alternativet i min mening.

 

Om du gillar det här inlägget se till att dela genom att klicka på Twitter / Facebook knappar och vänligen snabbt lämna kommentar :-)     

                                                                                                                                                                                                                                       
                                                   
 
 
 
 
web
statistics