web
statistics

4 tips när du pratar med MLM Leads

 
På senare tid har jag gjort en hel del coaching för mitt team om hur man kan tjäna pengar i den här branschen, rekommendation och prospektering. Det finns flera saker som är gemensamma för representanter som kämpar för att få framgång i denna bransch och hur de pratar med MLM ledare och nya medlemar som man prospektar. I den här bloggen delar jag 4 tips som kommer i hög grad påverka dina resultat.
 

1. Se hur du lämnar ett röstmeddelande för din MLM Leads

Målet med ett röstmeddelande är inte att sponsra dem, tanken är helt enkelt att få dem att ringa tillbaka. Det spelar ingen roll hur många MLM leads du får varje dag, om du inte förstår detta grundläggande koncept, resultaten kommer inte vara så som du har tänkt dig från början.

Här föreslås några godtagbara röstmeddelanden som du kan lämna:

- Jag vill bara ringa ett kort samtal för jag har en snabb fråga till dig

- Vill kolla om du fortfarande i fastighetsbranschen

- eller något annat alternativ som inte låter som ett säljsamtal

 

2. De har aldrig pengar

Jag borde inleda det och säga att dina MLM leads kommer ha sina ursäkter och en av de kommer vara att de inte har extra pengar. De talar inte saning för dig och vill bli av med dig när de berätta att de inte har pengar. Det innebär att din prospektering får dem att ta ett beslut om de har en extra klump pengar att kasta mot vinden, och det kommer de inte ha. Du måste få dem att fokusera på fördelarna med vad ditt företag kan hjälpa dem med. Som ett nätverk marknadsförare, vi är problemlösare, inte säljare. Få dem att berätta deras önskemål, behov och problem och då är det mycket lättare för de att dem hittar pengar och investerar i sin egen business och framtid.

 

3. 99% av arbetet är klart redan vid inbjudan när du pratar med din MLM Leads

Varför är det möjligt att driva ett hemma företag? Vad vinner de på genom att titta på din presentation eller delta ditt evenemang? Om du inte kan svara på dessa frågor till alla nya leads du pratar med, då måste du bli bättre på dina inbjudningar. Undrar du varför de inte ringer tillbaka efter att du uppmanade dem att titta på en presentation? Det beror på att du inte gjort det arbete som krävs att göra innan.

 

4. Följa Upp din nya MLM  är nyckeln till framgång

Detta gäller särskilt för Internet MLM marknadsförare. I forna dagar (2008-2009) du behovde knappt ens ringa tillbaka den nye medlem och de registrerade sig ändå. Marknadsförare som är ärliga vet dessa dagar är borta. Människor letar inte längre efter bara en möjlighet, de letar efter en möjlighet med en riktig människa bakom den som kommer att hjälpa och stödja dem. Om det är en sak din MLM leads är trött på då är det att behandlas som skräp från människor som aldrig ringer dem tillbaka eller når ut till dem. Du måste bevisa att du är en verklig person så fort som möjligt. Om någon väljer dig eller vara på din sida eller webbplats, följ upp dem snabbt så att de vet att du är annorlunda än de andra oseriösa marknadsförare. Om du klarar av att kalla dem inom 5 minuter, när de behöver dig, kommer du att lysa som guld i deras ögon!

 
Tack ska du ha du som läste denna inlägg, finner du värde i det jag skriver du kan gärna dela vidare gilla eller lämna komentar. Tills nästa gång kom ihåg att det är DU och ändast DU som bestämmer din framtid och hur ditt liv kommer se ut, jag bara hjälper till :-) 

 

 

web
statistics