web
statistics

Din existens på FaceBook, få folk att kontakta dig avg. din business

 
 
 
Det är ofta folk inte tänker är att de inte ska promote sitt företag, produkt eller tjänst på sin faceebook utan sig själv. Ja juste det kanske låter konstigt med det är faktiskt sant, för man ska väcka nyfikenhet hos folk genom att posta värde och lösningar på olika funderingar eller problem. Posta roliga bilder tex. från olika event på sig själv och sitt team osv. Allt kul du gör både själv eller med sitt team posta på din fb sida, på så sätt vecker du nyfikenhet hos folk som kommer vilja vara en del utav det roliga du jobbar eller är med i. Om du postar bara massa länkar och bilder på ditt företag eller produk då kommer du inte synas av mänger som gör exakt samma sak utan även de som blir en smula nyfikna på din produkt elle business möjlighet kommer så klart googla och läsa massa negativa inlägg och då kallnar de, och det värsta inte kontakta dig alls. 
 
 
Det man inte borde göra på sin Facebook sida

1. Skicka inte en spontan länk.

2. Lägg inte upp länkar säljbolag eller dina länkar på andra människors murar.

3. Bli inte frustrerad när du själv blir någons prospekt och erbjuden deras busines möjlighet.

4. Använd inte hype i dina uppdateringar på facebook status.

5. Gör inte mass meddelande irriterande skräppost försäljning.

                                                                                                                           
 
Är Facebook prospektering det enda eller bästa sättet?

Facebook prospekterin. Där finns säkert andra sätt att hitta potentiella lagkamrater än Facebook prospektering. Det finns några saker att vara medveten om med Facebook prospektering och det är:

1) De är människor på facebook och är jätte skeptiska eftersom de har slagit upp ett dussin saker som är negativa.

 Däremot Facebook representerar en enorm armé av potentiella personer som du kan prata med om ditt företag ... OM du gör det på rätt sätt.

Facebook prospektering är en omgång och tålamod. Jag skulle vilja föreslå att det i genomsnitt tar ungefär 30 dagar att börja få riktiga rekryter i ditt företag. Om du lägger kraft på detta i 6 månader kommer du att börja se snabbare och bättre resultat. De flesta människor försöker något för bara 14 dagar innan de slutar, och det kan alla men jag garanterar att du inte kommer att se mycket resultat i 14 dagar, så ha några realistiska förväntningar.

 

Tills nästa gång, om du gillar det här inlägget, vänligen gör mig en tjänst och dela med andra och kommentera nedan.

web
statistics