web
statistics

Att tjäna pengar hemifrån är inte svårt

                                                     
 

Massor av människor kämpar när det gäller att tjäna pengar hemifrån, men det behöver inte vara så. Jag tror att det bästa botemedlet är att ändra fokus. Det finns många sätt att tjäna pengar, men de flesta människor ser och fokuserar på fel saker. Stannar du kvar och läser vidare kommer detta inlägg hjälpa dig med att lösa problematiken som finns där ute idag.

 

Sluta fokusera på befintliga resultat

 Sluta fokusera på var du befinner dig, dina tillfälliga omständigheter eller var du kommer ifrån. Allt denna energi slösas bort på saker som inte verkligen betyder jämfört med vart du vill komma. Folk som rättfärdigar sig var de är, stanna där de är. Det finns ingen anledning att tala om för alla runt omkring dig hur illa det är och att saker och ting inte fungerar riktigt som du hade tänkt dig eller så som du vill ha det.

 

 Sjukdom som kommer att hålla dig från att göra pengar hemifrån

 Detta självförvållad sjukdom löper skenande i vår bransch. Vet du vad det är? Det kallas jämföra. Det fenomenet när någon som inte har sin önskade nivå av framgång jämför sig i en mycket endimensionell sätt med någon som har deras upplevda önskad nivå av framgång. Detta är försvagande och även ett slöseri med tid. Bara för att någon har haft framgång snabbare eller på ett större sätt betyder inte att du ska vara svartsjuk eller försöka rationalisera varför deras framgång är inte giltig, det visar bara dig vad som är möjligt i den här sköna industri och även bevisar att tjäna pengar hemifrån är en verklig industri som kan fungera bara OM du jobbar.

 

Vad ska man göra för att tjäna mer pengar

 Den största skift om du verkligen vill börja tjäna mer pengar i stället för massa ursäkter är att fokusera dig på att skapa dina resultat. Nivån av värde du sätter in på marknaden kommer att diktera din inkomst. Har du låg inkomst? Lägg till mer värde. Du kan lägga till mer värde genom att följa stegen att definiera din målgrupp och lösa deras problem. Inte tjäna pengar? Backa och kolla hur mycket värde du har lagt på marknaden eller hur många problem du har löst och öka på det.

 De flesta människor tror att de som har kommit dit de är att det var av någon slags tur eller slump. Problemet med sådan tänkande är att du vilar ditt öde i händerna på en slump. Detta är inte en slump. Som min mentors vän Mark säger, om du inte tjänar några pengar just nu, då är det inte ekonomin.

 

 Jag bjuder på 3 enkla steg för att öka din Värde på marknaden 

 

1. Gör fler utbildningar. Webinars eller fysiska evenst som bidrar att träna dina perfekta prospekts att göra något de vill göra.

2. Ring någon på telefonen och lyssna på någon. Prova varje dag att göra någon att känna sig viktig istället att övertyga alla hur viktig du är. 

3. Studera något och sedan lär från den resursen. När misslyckade människor köper en utbildning de brukar göra det i en misstanke och hoppas det kommer att hjälpa dem. Framgångsrika människor använder samma utbildning för att verkligen lära sig men också att använda som en resurs för att hjälpa andra människor.

 Genom att fokusera på vad som orsakade dina resultat istället på själva resultaten, kan du enkelt börja tjäna mer pengar. =)

 

PS. Om du behöver mer hjälp och känner att såna inlägg du vill ha på ditt mejl skriv gärna till mig så fixar jag det. Skriv till m-workhome@hotmail.com

Marko Popovic

 

Skype: globalmwork

 

Email: m-workhome@hotmail.com

 

web
statistics