web
statistics

Känner du att du inte vill tjata på folk? Här är lösningen

           
 
 

Har du börjat jobba med något MLM företag och du tycker om produkten och tycker om tjänsten och du tänker att även tjäna pengar. Din sponsor har sagt att du ska prata med dem du känner och då börjar det snurra i ditt huvud och en känsla av att du egentligen inte vill ringa och fråga de eller 'tjata' på dina vänner och familj, att de ska köpa produkten eller att dem ska jobba tillsammans med dig.

 Min tips eller förklaring till dig som känner så är enkel. Du tjatar inte på folk du känner utan du informerar de och vill de köpa och använda produkten OK vill de inte så är det OK igen. För grejen är att du ska tro på det du jobbar med då kommer även de uppfatta dig och din produkt seriöst. Självklart ska du inte ringa de 100 gånger om en och samma sak men jag tror att du förstår min tanke. :-)

 En till tips är att du själv måste tro och veta det att MLM är en bättre väg till att man bli framgångsrik om så inte är fallet dvs. att du inte tror på det så kan du heller inte förvänta dig att dina nära och kära kommer tro på det du visar eller erbjuder de.

 Huvudsaken är att du inte ska tänka mycket på dig själv bara utan tänk på dina nära och kära och deras behov, det kanske är just du och din produkt eller tjänst som kan lösa det. Med du kommer inte veta det om du inte frågar.

 I videon nere kan du lyssna på några tips på hur du löser det att det inte ska kännas att du tjatar på folk utan att du löser deras behov och hjälper de.

 

    

Gillar du inlägget kommentera och dela gärna vidare ...

 

 Marko Popovic

 Skype: globalmwork

 Email: m-workhome@hotmail.com

 

 

web
statistics